Indvendig Defensiv Linje 2022Scouting Reports 2022Senior Bowlspillerpositioner2022

Perrion Winfrey: Fra JUCO no-name til potentiel NFL superstar?

Perrion Winfrey har for alvor fået gjort opmærksom på sig selv med hans eksplosive spil fra hans defensive tackle position. Men er han for teknisk rå til at begå sig i NFL?

Nogle spillere må af forskellige årsager tage omvejen til spotlightet, hvad end det handler om karakterer, eller nogle mere alvorlige personlige problemer, og dette er netop, hvad Perrion Winfrey måtte gøre. Efter et par produktive år i Junior College hos Iowa Western, valgte det 4 stjernede recruit, Winfrey, Oklahoma over offers fra andre virkelig tunge programmer som Alabama, LSU og Texas.

Winfrey har dog ikke skuffet, og har med hans fantastiske kombination af størrelse og atletiske evner formået 11 tackles for loss og 5,5 sacks i 2021.

Højde: 6ft. 4.in (193cm)
Vægt: 292lbs (132kg)

Perrion Winfrey Scouting Reports

Styrker

 • NFL pro ready frame. Smalle hofter for en defensive tackle, men stadig med bredde om skuldrene. Relativt lange arme. God masse over hele kroppen, både på ben og arme. Proportionelt godt bygget og formår en respektabel fedtprocent med stor muskelmasse.
 • Twitchy for en 300lb defensive tackle! Winfrey bevæger sig uden effort og er i stand til på et split sekund at skyde igennem gaps og ind i backfielden uden wasted steps.
 • Eksplosionen ud af hans stance er tydelig for enhver. Skyder ud af hans stance som en defensive end, og rammer modstanderens chestplate med masser af power.
 • Masser af power i hans arme især, og kan stacke selv store modstandere med relativ lethed.
 • En menace på den defensive linje, der har erfaring fra alt fra 0-tech til 5-tech for Oklahoma. Klassisk 3 technique i sådan et Fletcher Cox/Chris Jones mold.
 • Er i stand til at stacke modstandere, når der skal kontrolleres gaps, og har også spillet mellem guards en hel del for Oklahoma, og kan som oftest også shedde blocks at will i college.
 • Har speed til at løbe running backs ned bagfra, der fx løber outside zone stretch mod sidelinjen.

Svagheder

 • Pad level er for ofte et problem. Rejser sig for ofte direkte op efter snappet, hvilket fører til leverageproblemer mod stærke modstandere.
 • Balancen svigter til tider, når han får næsten lidt for langt udover fødderne, hvilket fører til, han ender på jorden for ofte.
 • JUCO-stjerne, der stadig mangler noget polering af top tier coaching. Winfrey har formentlig været for vant til at vinde på fysikken alene i JUCO, hvorfor han for ofte forsøger at dominere hans modstander på fysik i stedet for teknik.
 • Passrush-teknisk er hans arsenal af moves sparsomt pt. Vinder hovedsageligt på power, eller på at bruge hans eksplosivitet til at skyde gaps.

Opsummering

Winfrey er et overordentligt spændende defensive tackle prospect, der har det fysiske potentiale til at blive den næste Fletcher Cox eller Chris Jones. En fantastisk atlet, som enhver defensive line coach formentlig mener, han kan gøre til en superstjerne. Det kan dog godt ses, at Winfrey brugte begyndelsen af hans collegekarriere i JUCO, da han endnu ikke er på øverste hylde, hvad angår den tekniske formåen - især når det kommer til passrush. WInfrey vinder pt. for meget på hans overlegne fysik og atletiske evner alene, og vil blive tvunget til at forbedre sig en del på det område, hvis han vil gøre sig forhåbninger om at blive den næste Fletcher Cox eller Chris Jones, og ikke som Robert Nkemdiche.

NFL comparison: Robert Nkemdiche

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button