Scouting Reports 2022Tight Ends 2022

Jeremy Ruckert: Does he rock your world?

Jeremy Ruckert var et stort talent ud af high school, og i college udviklede han sig også til en udmærket spiller. Spørgsmålet er, hvor han skiller sig ud fra mængden?

Jeremy Ruckert er født og opvokset i Lindenhurst på Long Island i New York. Han var et 4-stjernet talent ud af high school og var af ESPN anset som den bedste på sin position i sin årgang. Han valgte Ohio State som sit college over skoler som Alabama, Auburn og Florida.

I 2018 spillede Ruckert sparsomt i sin første sæson, inden han i 2019 greb 14 bolde for 142 yards og fire touchdowns. Den total matchede han næsten præcist i 2020, da han greb 13 bolde for 151 yards og fem touchdowns. I 2021 øgede han produktionen lidt til 26 catches for 309 yards, men kun tre touchdowns.

Alder ved draften: 21 år (11. august 2000)
Højde: 6ft 5in (196 cm)
Vægt: 253 lbs (115 kg)

Jeremy Ruckert Scouting Reports

Styrker

  • Jeremy Ruckert bevæger sig generelt godt, og han har umiddelbart lidt over middel fart med nok short area quickness og fleksibilitet i sine bevægelser til at kunne skifte retning pludseligt og effektivt. Han er ikke nogen super atlet, men det er over middel og klart NFL-værdigt.
  • Selvom han ikke fik bolden super meget hos Ohio State, så virker han til at have ret pålidelige hænder. Han lavede flere fine catches, hvor han i tæt trafik eller væk fra kroppen hev bolden ind. Hænderne virker altså glimrende.
  • Både på ruterne og generelt har Ruckert umiddelbart den nødvendige styrke og balance til klare sig i NFL. Han bliver ikke sinket så meget, når folk går på kroppen af ham, og han kan sagtens skærme folk med sin krop. Fin muskelmasse i hans build.
  • I blokeringsspiller har Ruckert en glimrende effort og physicality, og han arbejder stenhårdt på sine blokeringer. Som tight end er det første og vigtigste forudsætning, hvis man vil bruges effektivt i den side af spillet.

Svagheder

  • Jeg savner lidt nogle nuancer som ruteløber fra Ruckert. Hans ruter bliver meget 'standard', og han sælger dem ikke altid så godt. Jeg ville gerne se ham med lidt voldeligere cuts, mens han også gerne måtte gå mere på kroppen af sin oppasser på toppen af ruterne. Jeg ser ham ikke blive et kastespilsmonster, hvis ikke han bliver en del bedre på dette område.
  • Selvom jeg roste Ruckerts effort som blokeringsspiller, så synes jeg ikke, at han teknisk er ret solid lige nu. Hans hand placement er meget ustabil, og hans balance og tyngdepunkt i blokeringsspillet er skidt. Der er alt for mange blokeringer, hvor han falder hurtigt af, fordi han ikke har den rigtige teknik.
  • Største problem med Ruckert er måske, at jeg savner en klar styrke. Han er jo fin på mange områder, men hvor er det, han skiller sig ud? Hvis han skal blive en rigtig profil, så savner jeg lidt en egenskab, han kan vinde på igen og igen.

Opsummering
Jeremy Ruckert er et tidligere stortalent på tight end ud af high school, og han har også spillet en del hos Ohio State. Produktionen har dog været relativt beskeden, og det er måske forståeligt nok, da Ohio State årligt har haft fantastiske receivere. Jeg synes dog også, at det er et tegn på, at Ruckert ikke som sådan kommer med noget ekstra til bordet. Han er solid på mange områder, og jeg tror også sagtens, at han kan bidrage og måske endda starte i NFL. Men noget særligt ved jeg ikke, om jeg tror han bliver.

NFL Comparison: Hunter Long

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button