EDGE Rushers 2022Scouting Reports 2022

Amaré Barno: Den hurtigste EDGEs nogensinde

Amaré Barno smadrede rekorden til combine for den hurtigste 40 yard-tid af en defensive end. Den fart skal han dog lære at bruge bedre på banen, hvis han skal blive en top pass rusher.

Amaré Barno er født og opvokset i Blythewood, South Carolina. Han var et trestjernet linebacker-talent ud af high school, og han valgte Virginia Tech over skoler som Nebraska og Florida Atlantic.

Som freshman spillede han i tre kampe i 2019, men var ellers backup. I 2020 brød han igennem og deltog i 11 kampe og startede seks. Her lavede han 6,5 sacks og 43 tacklinger. I 2021 var han fast starter i 11 kampe, men så et dyk i produktionen og lavede kun 35 tacklinger og 3,5 sacks.

Alder ved draften: 23 år (26. april 1999)
Højde: 6ft 4in (193m)
Vægt: 246 lbs (112kg)

Amare Barno Scouting Reports

Styrker

  • Anser Barno er en relativt høj EDGE, der har ret lange arme. Giver ham som udgangspunkt god længde til at komme i brystet på offensive linjemænd.
  • Barno løb en helt vanvittig 40 yard tid til combine, og den fart er også tydelig i kampene. Han er virkelig eksplosiv og hurtig, og når han først får frit løb, kan han virkelig dække nogle meter.
  • I løbespillet viser Barno prøver på sin længde, når han stacker blokeringer. Er rimelig til at skyde hænderne i brystet og få kontrol over blokeringen.
  • Barno har en glimrende motor og arbejdsindsats. Ligner en der gider og jagter bolden glimrende.

Svagheder

  • Selvom Barno er en eksplosiv spiller, savner jeg alligevel noget i de atletiske evner. Det drejer sig især om hans fleksibilitet og evne til at arbejde med et lavt tyngdepunkt. Han er stiv i hofterne og for lineær i sit spil. Savner en evne til at komme ned i knæene og arbejde lavere.
  • Jeg savner, at Barno får mere ud af sin eksplosivitet. Alt for ofte peger hans hofter alt for parallelt med line of scrimmage, hvilket gør det svært for ham at runde hjørnet og udnytte sin fart. Han mangler også evnen til at konvertere det til kraft, fordi han spiller for højt.
  • Barno er lidt for tynd til sin højde lige nu. Han er ranglet og mangler muskler og vægt i sit build. Det kommer til udtryk i hans spil, hvor han mangler en del styrke i sit spil. Både mod løbet, hvor han mangler kraft til at overrumple offensive linjefolk, men især mod kastet savner man et power-element til hans spil.
  • Som pass rusher savner man virkelig en pass rush-plan og nogle pass rush-moves. Alt for ofte ser Barno ikke ud til at have nogen idé om, hvad han vil, og hvordan han vil gribe snappet an. Der mangler en forståelse for, hvordan hænderne skal bruges, og det er alt for idéforladt.
  • Barno spiller med en fin indsats, men jeg savner nogle instinkter i hans spil. Jeg synes ikke, at hans evne til at læse spillet er noget særligt, og tværtimod reagerer han langsomt, så snart angrebet smider nogle krøller på spiludviklingen. Skal læse spillet hurtigere.

Opsummering
Amare Barno leverede nogle formidable tider og tal til combine, og man kan også se de atletiske evner i kampene. Han er virkelig eksplosiv og hurtig, og man kan næsten overveje, om han ikke kunne spille off ball-linebacker. Dette kunne især komme på tale, da jeg ikke synes, at hans evner som pass rusher er ret gode lige nu. Hans evne til at runde hjørnet, hans hænder og hans styrke er alt sammen problematisk lige nu, og det gør det alt for let for tackles at stoppe ham. Derudover er hans spilintelligens ikke noget at råbe hurra for. Derfor ser jeg også Barno som en ret tydelig dag-3 spiller, som man kan tage chancen på i de senere runder. Måske han går højere på grund af atletisk potentiale.

NFL Comparison: Tyndere og hurtigere Justin Hollins

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button