Linebackers 2021Scouting Reports 2021

Tony Fields II: Fireårig starter i college, men er han en NFL-starter?

Tony Fields har været starter fra første da, han trådte ind på Arizonas hold i 2017, og han nåede næsten 40 kampe for holdet, inden han skiftede til West Virginia, hvor han fortsatte som starter. Nu er spørgsmålet, om han også har en fremtid som starter i NFL.

Tony Fields II er født og opvokset i Las Vegas, Nevada. Han var et 3-stjernet talent ud af high school og valgte at starte sin college-karriere hos Pac12-skolen Arizona.

Hos Arizona blev han starter fra første sæson, og han startede i 2017-2019 37 kampe i træk på linebacker. I sommeren 2020 valgte han at skifte skole, da han havde færdiggjort sin uddannelse. Her blev West Virginia hans fremtidige hold. I 2020 startede han ni kampe for West Virginia i den afkortede college-sæson. I alt nåede Fields imponerende 375 tacklinger i sin college-karriere.

Alder: ukendt (18. juni ukendt år)
Højde: 6ft. 1in. (185cm)
Vægt: 220 lbs. (100kg)

Tony Fields II Scouting Reports

Styrker

  • Tony Fields er en erfaren og disciplineret linebacker med fire produktive år under bæltet. Den erfaring er tydelig på banen, hvor han ikke farer rundt med hovedet under armen, men derimod forbliver tålmodig, indtil han har et read.
  • Han er ikke den største, men han forsøger udmærket at kompensere ved at angribe lavt rundt om blokeringer. Noget som han er fornuftig til, så han kan komme rundt om offensive linjefolk og lave tacklinger.
  • Fields' tackleevner er rimelige. Der mangler lidt styrke og short area quickness, men hans teknik er solid. Arbejder med et fint lavt tyngdepunkt og bruger sine arme godt til at wrappe. Fysisk nok, selvom han mangler styrke.
  • I opdækningen kan han gøre det mest basale uden at blamere sig. Han er ikke dygtig, men han kan stå en hook/curl zone nogenlunde.

Svagheder

  • Fields er en undersized linebacker lige nu. Han ser ranglet ud, og han ligner en mand, der vil have godt af at blive mere muskuløs. Det ville også hjælpe ham med hans play strength, som er under middel lige nu.
  • Den manglende styrke betyder også, at Fields har svært ved at komme af blokeringer og igennem trafik i boksen. Det kan godt være, han kan forsøge at dykke rundt om blokeringer, men det er ikke gangbart i længden.
  • Fields er disciplineret, men jeg synes også, at han ofte er langsom om at reagere. Tålmodighed er godt, men det hjælper ikke noget, hvis du reagerer langsomt. Jeg savner en aggressiv downhill trigger i hans spil. Alt for meget foregår efter angrebet har fået 3-7 yards.
  • Gennemsnitlighed er et problem for Fields. Han har ingen kæmpe svagheder, men han gør heller ikke rigtig noget godt. Han er lidt lille, gennemsnitlig atletisk, mangler noget styrke, læser ting lidt for langsomt og viser ikke videre opdækningsevner. Jeg savner nogle playmaker-evner og noget upside.

Opsummering

Tony Fields II var en udmærket college-spiller, der sjældent begik graverende fejl, mens han var garant for rimelig disciplin og tackleevner, hvilket ikke er en garanti i college. Jeg må bare indrømme, at jeg savner nogle færdigheder, som kan gøre ham til en startende NFL-linebacker. Jeg ved ikke, hvor han vinder henne, da selv hans "styrker" kun var på et gennemsnitligt niveau eller lidt over, når du holder det op mod, hvad der kræves i NFL. Derfor ser jeg også Fields have størst chance for at ende som special teamer.

NFL Comparison: Tegray Scales

Senest opdateret: 18/01/2021
- Teis Joranger

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button