Scouting Reports 2021Wide Receivere 2021

Terrace Marshall Jr.: Ingen grund til at glemme “den anden LSU-receiver”

Alle snakker med rette om Ja’Marr Chase, der er et af de største navne på receiver i årets draft. Hans holdkammerat Terrace Marshall Jr. må dog ikke glemmes, og hans talent er ligeledes rigtig stort.

Terrace Marshall er født og opvokset i det nordvestlige Louisiana tæt på grænsen til Texas. Hans onkel Joe Delaney spillede to år i NFL, inden han omkom i en drukneulykke, mens han forsøgte at redde tre børn. Marshall var anset som et stort talent ud af high school, hvor han var et 5-stjernet talent, selvom han næste ikke spillede i sit sidste år af high school.

Han valgte at blive i staten hos LSU, og her spillede han en relativt rolle i sin første sæson i 2018. I 2019 var han tredje-violin til Ja’Marr Chase og Justin Jeffersons fantastiske sæsoner, men greb stadig for over 600 yards og 12 touchdowns i 12 kampe. I 2020 var hans LSU’s førende receiver og greb for over 700 yards 10 touchdowns på syv kampe, inden han valgte at fokusere på NFL-draften.

Alder: 20 år (9. juli 2000)
Højde: 6ft. 4in. (193cm)
Vægt: 200 lbs. (91kg)

Terrace Marshall Scouting Reports

Styrker

 • Terrace Marshall har en uhyre spændende kombination af længde og fart. Der er få receivers på hans højde, der formår at vinde dybt så effektivt som Marshall gør. Marshalls fart kan let snyde. Han er en long strider, der effektivt bygger farten op og pludselig bare har fået slået sin mand.
 • Med sin længde og et stærkt afsæt, kan Marshall gå højt op for at hive boldene ned, og han er virkelig stærk i contested situationer, selvom når ikke nødvendigvis kan matche sin modstanders fysik.
 • Produktionen hos LSU har været ganske imponerende. Han var i 2019 fanget bag Ja’Marr Chase og Justin Jefferson, men omsatte alligevel næsten 30% af sine catches – 13 af 46 i tolv kampe – til touchdowns, og i 2020, med en markant nedgradering på quarterback, fandt han vej til end zone 10 gange i syv kampe, herunder ni gange i sæsonens første fire kampe.
 • Marshall er stadig lidt rå, men med den rette indstilling og den rette coaching, har han et uhyggeligt potentiale. Big-play trussel.

Svagheder

 • Fysisk lader Marshall lidt tilbage at ønske. Han er bygget lidt ranglet med kun 200 lbs på sin 6’3” frame, og selvom han har god længde, er han heller ikke umiddelbart en suveræn atlet. Han har nok til at klare sig, men der mangler noget styrke og twitch.
 • Der er stadig nogle nuancer af dét at spille receiver, som Marshall skal have styr på. Han gør som sådan mange ting godt, men jeg savner lidt at se ham gøre det kontinuerligt. Han ligner til tider også en spiller, der ikke giver sit ypperste – og de to ting kan meget vel hænge sammen.
 • At Marshall ikke har top-notch styrke kan godt fornemmes, når en corner liner op i press. Marshall mangler de sidste elementer i sit spil til at kunne vinde i den situation, fx styrken til at tage kampen op og twitch og eksplosion til at vinde med sit release. Han er bedst når han kan få et frit release og bare blæse forbi sin mand.
 • Marshall missede tre kampe i 2019 med en fodskade, og en ankelskade kostede ham en god portion af seniorsæsonen i high school i 2017. Han er kommet fint tilbage begge gange, og ligner ikke en mand hvis spil på nogen måde er påvirket af det, men det rejser alligevel flaget omkring hans durability.

Opsummering

Jeg satte Marshalls tape på uden at have forventninger om meget mere end ”endnu en” receiver til andendagen, men jeg er – med forbehold for de sidste measurables – endt med en grade, der ligger lige på vippen til første runde. Han er en virkelig spændende spiller. Han er virkelig smooth på banen og mens min gennemgang ovenfor mest highlighter hvad han kan dybt, så er han en spiller, der kan vinde på alle niveauer af banen, og kombinerer det med gode hænder og fart, der kan overrumple en modstander. Measurables bakker det ikke op, men jeg fik lidt flashbacks til Chad Johnson da jeg kiggede på Marshalls tape. I forhold til de mere definerende traits, er der dog nogle mere oplagte navne at pege på, og kan Marshall levere spil på niveau med ham jeg nævner nedenfor, så vil det slet ikke være så skidt endda – så handler det bare om at undgå de problemer, der kørte den karriere af sporet. Talentet er stort, så hvis bare viljen er der og Marshall undgår skader, så kan han sagtens blive en spændende playmaker i NFL.

NFL Comparison: Martavis Bryant

Opdateret  14/03/2021
- Peter Meier Jensen

Styrker

 • Marshall har god størrelse, og hans længde er ret fin og et våben han kan vinde på. Han kunne måske godt lægge lidt flere muskler på, men hans højde er god og en win condition.
 • Der er et utroligt lækkert glid over Marshalls bevægelser. Selvom han er høj, så er han smooth, og hans fart ser rigtig fornuftig ud. Mit bud er 4.45 fart og altså en over middel fart til at kombinere med hans gode højde.
 • Marshall har evnen til at eksplodere ind og ud af cuts, og hans skarpe cuts og short area quickness er meget bedre, end man normalt ser hos en 6-4 høj receiver.
 • Selvom han i 2020 spillede mere i slotten, viste han rigtig god fremgang som ruteløber. Han viser evne til at variere sin fart til at sætte ruter op, og han har burst og quickness ind og ud af breakes med forståelse for leverage og små fakes. Kan skabe separation på alle niveauer af banen og både vinde udvendigt og indvendigt, synes jeg.
 • Marshall viser en evne til at gå op og hente bolden i contestede situationer, og han viser god kropskontrol langs sidelinjen eller ved catches væk fra hans krop. Gode ball skills.
 • Han har over middel play strength, som han kan bruge til at skærme forsvarsspillere på kast hen over midten, eller til at vinde contestede bolde i jump ball-situationer.
 • Marshalls imponerende quickness gør ham i stand til at få folk til at misse tacklinger efter catches, og han skaber regelmæssigt ekstra yards, efter han har grebet bolden.
 • Jeg synes, at hans hænder virker naturlige, hvor han plukker bolden naturligt ud af luften væk fra kroppen - selvom der var nogle drops, mener jeg, at hans hænder er en styrke.

Svagheder

 • Marshall har størrelse til at spille mere bully-ball, end han gør nu her. Jeg synes ikke, at han mangler styrke som sådan, men jeg ville gerne se ham bruge det lidt mere. Det ville give ham mulighed for at vinde på alle tænkelige måder.
 • I 2020, hvor Marshall producerede mest, arbejde han i slotten på over 60% af sine snaps, og det gav ham mange free releases. Hans erfaring med at håndtere press coverage er derfor ikke stor.
 • Som tidligere nævnt, så sneg der sig et par koncentrationsdrop ind i Marshalls spil i 2020, og selvom jeg ikke personligt mener, det er et problem, så skal det noteres.

Opsummering

Lad mig være ærlig. Jeg var meget imponeret over Marshalls spil i 2020. For en mand med hans højde, bevæger han sig med imponerende quickness, og jeg synes, han kan skabe separation både på teknik, fart, intelligens og styrke. Han kan arbejde henover midten, han kan vinde dybt på fart, han kan vinde jump balls, han kan skabe yards efter catchet. I min bog kan han vinde på alle tre niveauer af forsvaret, og han kan vinde både i slotten og udvendigt. Der er nogle ting, han skal arbejde på at polere, men jeg mener, hans potentiale er meget stort.

NFL Comparison: Courtland Sutton

Senest opdateret 13/01/2021
- Teis Joranger

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button