Offensiv linjeScouting Reports 2021

Stone Forsythe: Stensikkert en af de højeste tackles i NFL

Man finder ikke mange tackles højere og længere end Stone Forsythe, og når man kombinerer den størrelse med gode fødder, får man en dygtig pass protector. Højden er dog ikke kun en hjælp, og den giver ham nogle andre problemer.

Stone Forsythe er født og opvokset lidt udenfor Orlando, Florida. Hans far Ray Forsythe var inde og snuse til NFL og har ellers spillet som offensiv linjemand i NFL Europe. Stone Forsythe var et 3-stjernet talent ud af high school, og han havde egentlig ikke mange tilbud fra store skoler. Han fik dog et tilbud fra den lokale skole, Florida, som han hoppede på.

Hos Florida redshirtede han sin første sæson i 2016, inden han var backup det meste af 2017-sæsonen. I 2018 så han spilletid på både tackle og guard, men var ikke fast starter. I 2019 bed han sig fast som venstre tackle og startede alle holdets 13 kampe. I 2020 fortsatte han som venstre tackle og spillede 12 kampe for holdet.

Alder ved draften: 23 år (29. december 1997)
Højde: 6ft 8 in. (196 cm)
Vægt: 307 lbs (139 kg)

Stone Forsythe Scouting Reports

Styrker

  • Stone Forsythe er et af de største mennesker i denne her draftårgang. Manden er simpelthen utroligt høj og lang. Alene størrelsen i sig selv gør ham svær at runde, og man føler nogle gange, at rusherne skal løbe en 400 meter for at komme hele vejen rundt om ham.
  • Forsythe største kvalitet er, at han på trods af størrelsen flytter fødderne overraskende godt. Han er overraskende let på tå, og han har ingen problemer med at opnå dybde i sine pass sets. Hans fodarbejde er generelt clean uden false steps, og han kommer godt i position og bygger et stærkt fundament for sig selv.
  • I pass protection er Forsythes anchor også bare imponerende, selvom han er høj, så står han virkelig godt imod, og han er bare en mur at løbe ind i for pass rushere. Imponerende core strength og balance i pass protection.
  • Igen overordnet er han bare en stærk dude, som sjældent bliver flyttet, og selv er i stand til at skabe movement, når han enten blokerer ned eller får fat i folks bryst. Bare en stor og stærk tackle.

Svagheder

  • Der er snaps, hvor hans længde gør ham i stand til at lande et godt punch i pass protection, men jeg synes overordnet, at han skal blive bedre til at arbejde med uafhængige hænder. Det er lidt for ofte et two hand punch, som kan være lidt sårbart mod folk med gode hænder. Og jeg synes også, at han nogle gange overextender for at lande sit punch - måske især mod folk, der arbejder lavt.
  • Højden og længden er en fordel, når folk forsøger at løbe rundt om. Men han er konsekvent i problemer med folk, der går lavt på kroppen af ham. De kommer let under ham og slår ham ud af balance, og han blev slået af nogle long arm-moves i college. Højden vil give ham problemer mod folk, der ikke kun er rene speed rushere.
  • I løbespillet er hans balance et problem, og det kommer fra højden, som jeg ser det. Ofte bliver han nødt til at læne sig langt forover for at komme ned til folk og arbejde i den rigtige højde. Det koster på balancen, når han arbejder så langt over sine tæer, og der er for mange snaps, hvor han ender på jorden.
  • Jeg kunne godt tænke mig, at han tog lidt bedre vinkler i løbespillet. Han virker nogle gange til at læse spillet lidt langsomt, og han misser nogle blokeringer, fordi han ikke kommer i de rigtige positioner. Ikke en stærk run blocker lige nu.

Opsummering

Stone Forsythe er et kæmpe skrummel af en tackle, og overordnet giver det ham nogle klare kvaliteter i kastespillet. Derudover har han noget sjælden god foot speed og fodarbejde for en stor tackle. Kombineret med hans længde gør det ham til en rigtig fin pass protector. Lige nu er han dog en under middel run blocker, hvor højden arbejder mere imod ham, end den gavner. Og selvom han også kan få nogle problemer i NFL pga. højden, så ligner han et rimeligt bud på en tackle, der kan starte og være tålelig i kastespillet.

NFL Comparison: Nate Solder

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button