Indvendig defensiv linjeScouting Reports 2021

Levi Onwuzurike: Mere talent end produktionen kunne indikere

Atletiske defensive tackles, der har eksplosivitet og fleksibilitet til at komme efter quarterbacken bliver mere og mere efterspurgte. Levi Onwuzurike har en alsidig pakke af kvaliteter, der kan bidrage i alle faser af spillet, selvom han i college blev brugt mest som run stopper.

Levi Onwuzurike er født og opvokset i Texas, hvor han ud af high school var et 3-stjernet talent. Han valgte at tage sit talent til det nordvestlige USA over blandt andet hjemstatsskolen Baylor.

Onwuzurike redshirtede sin første sæson i college, inden han i 2017 fik en rolle som rotationsspiller. I 2018 og 2019 var han fast starter på Washingtons forsvar og overvejede at tilmelde sig 2020-draften. I stedet valgte han at tage sit sidste år i college med, men pga. af Covid19-situationen valgte han i sensommeren at fravælge 2020-sæsonen og forberede sig mod 2021-draften.

Alder: 22 år (3. marts1998)
Højde: 6ft. 3in. (191cm)
Vægt: 293 lbs. (133kg)

Levi Onwuzurike Scouting Reports

Styrker

  • Jeg er en stor fan af defensive tackles, der har noget fleksibilitet i underkroppen. Onwuzurike viser generelt nogle gode atletiske evner med noget over middel eksplosivitet og gode sidevers bevægelsesevner. Agility og fleksibilitet er nøgleegenskaber for defensive tackles, og Onwuzurike har dem.
  • Mod løbet spiller Onwuzurike med god extension, og han har et tydeligt pop i sine hænder, når han rammer de offensive linjemænd. Gode og stærke punches i brystkassen på offensive linjemænd, og han holder sit eget bryst frit, så han kan komme af blokeringer. Dygtig til at stacke, læse spillet og shedde blokeringer.
  • Kan rigtig godt lide Onwuzurikes effort og physicality. Han arbejder konstant mod bolden og kan vinde sent i snaps.

Svagheder

  • Jeg så gerne, at Onwuzurike bliver lidt tungere. Jeg tror, hans idealvægt ligger lige over 300 pund. Ikke som sådan en svaghed, da jeg ikke tror, han vil have problemer ved at spille ved en lidt højere vægt, men lige nu har han halvsvært ved kombo-blokeringer og double teams. Der vil lidt ekstra vægt hjælpe.
  • Som pass rusher kan han sagtens bidrage, og han har quickness til at vinde som rusher. Lige nu skal han bare blive bedre med sine hænder, så han mere consistent vinder på teknik. Mangler for ofte timing, præcision og evnen til at sætte flere moves sammen mod kastet.
  • Der mangler lidt stabilitet i nogle af de ting, som Onwuzurike foretager sig. Især hans pad level kan være lidt op og ned. Hvor han har snaps, hvor han arbejder godt lavt og viser sin fleksibilitet og agility, så er der også snaps, hvor han spiller for højt.

Opsummering

Levi Onwuzurike har kvaliteter til at bidrage som en three-down defensive tackle i NFL. Han har fornuftige atletiske evner til at hjælpe mod kastet, mens han har evnen til at spille med godt leverage mod løbet. Han har noget rigtig fin pop i sine hænder og spiller teknisk løbet ganske solidt. I NFL skal Onwuzurike arbejde med at polere sit arbejde som pass rusher, mens hans pad level skal blive mere stabilt. Hos Washingotn spillede han mest 1-tech eller nose tackle, hvilket skadede hans pass rush-produktion, men i NFL bør han nok bruges mere som 3-tech. Uanset hvad, kan han spille fra de fleste alignments indvendigt på den defensive linje.

NFL Comparison: Timmy Jernigan

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button