Offensiv linjeScouting Reports 2021

Landon Dickerson: Fra skadeshelvede i Florida til nøglefigur hos Alabama

Landon Dickersons første tre år i college var plaget af et utal af skader hos Florida State, men efter skoleskiftet til Alabama har Dickerson ikke misset en eneste kamp og har i stedet ageret en nøglefigur i midten af Alabamas offensive linje.

Landon Dickerson er fra North Carolina, hvor han ud af high school var et af de største talenter i staten og et af de største talenter på den offensive linje i hans årgang. Dickerson kunne vælge og vrage mellem næsten alle colleges og var på besøg hos blandt andet Florida, Alabama og Auburn, inden han valgte Florida State som sit college.

Han imponerede med det samme hos Florida State, hvor han allerede som 17-årig freshman blev udråbt til starter. Desværre endte de tre første år hos Florida State med at være et sandt skadeshelvede, da han kun spillede 13 kampe på de tre år grundet ankelskader og en korsbåndsskade.

Efter de første tre år hos Florida State, hvor Dickerson havde færdiggjort sin bachelor, valgte Dickerson at skifte skole til Alabama. Her gik han i gang med en kandidat, mens han endelig fandt stabilitet på banen. Siden skiftet til Alabama havde Dickerson spillet over 25 kampe i træk uden skader, inden han i sidste grundspilskamp af 2020 blev kørt fra banen.

Alder: 22 år (30. september 1998)
Højde: 6ft. 6 in. (198cm)
Vægt: 325 lbs. (147 kg)

Landon Dickerson Scouting Reports

Styrker

 • Landon Dickerson har på mange måde prototypisk NFL-størrelse. Han har højde, god vægt bag, men han er på ingen måde tung. Han bevæger sig fint og har god knee bend, så han ikke kommer i for store problemer pga. højden. Har størrelse og forudsætninger for både at spille center og guard.
 • Jeg er en stor fan af, hvor hurtig Dickerson er på de første skridt. Hans snapping bevægelse er super effektiv, og han er hurtigt ude over stepperne. Meget effektiv og godt fodarbejde på de første skridt.
 • Dickerson besidder fine atletiske evner, og han bevæger sig godt i space. Blev brugt meget på pulls, og han virker komfortabel med at komme ud i space, hvor han generelt tager gode vinkler og har indstillet sigtekornet fint, når han er i løb.
 • Nasty og fysisk spiller. Dickerson er en stærk gut, der meget sjældent bliver overmatchet på fysik. Derudover er han nasty og leder efter hver eneste mulighed for at demoralisere forsvarsspillere.
 • Hans gode first step gør ham til en dygtig reach blocker, og jeg er begejstret for hans evne til at blokere i bevægelse. Fin koordination mellem arme og ben, når han er i bevægelse.
 • Generelt tager Dickerson rigtig mange gode vinkler i løbespillet, og han er dygtig til at komme på den rigtige side af sin mand
 • Dickersons størrelse, styrke og fleksibilitet i kroppen gør, at han har et rigtig stærkt anchor. Han er virkelig svær at løbe lige igennem, og han har fleksibiliteten og quickness til at komme tilbage i et spil, selvom han er på bagkant tidligt.

Svagheder

 • Jeg synes, at Dickerson har nogle usikkerheder i kastespillet. Hans tyngdepunkt er lidt for langt over tæerne, så han ofte mangler tålmodighed og balance, hvis han står overfor en hurtig defensive tackle. I stedet skal han arbejde med bedre foot speed og et bedre tyngdepunkt, så han bedre kan mirror rushere.
 • Man kunne angribe Alabamas offensive linje med stunts og blitzes, og Dickerson var ikke uskyldig i nogle af de problemer. Han skal blive hurtigere til at opfatte stunts og ikke fokusere for meget på den første mand i hans synsfelt.
 • Dickerson er en stærk og nasty spiller mod løbet, men jeg kunne godt ønske mig, at han sustainede blokeringer lidt bedre. Når han skal blokere mere ned ad bakke i stedet for i sideverts bevægelse, skubber han for meget til folk i stedet for at at gå ind og få fat i brystet på forsvarsspilleren og drive blocke ham ud af butikken. Savner lidt grip strength og sustain.
 • Dickerson har som nævnt i toppen af artiklen en betydelig skadeshistorik, som holdene skal være opmærksom på. 13 kampe på tre år hos Florida State er ikke fantastisk, og han blev i den sidste grundspilskamp for Alabama i 2020 kørt fra banen.

Opsummering

Der er mange ting at lide ved Dickerson. Han er stor, stærk og dejligt bevægelig. Teknisk er hans fodarbejde rigtig fint i løbespillet, og han tager generelt gode vinkler i sit spil. Han kan både spille guard og center, og han kan også udføre alle typer spil, da han på ingen måde er begrænset i sine egenskaber. Hans tyngdepunkt er en ting, som skal blive lidt mere stabilt, da han har det med at spille for langt over tæerne, hvilket især skader hans fodarbejde i pass protection. Ellers er det mest lidt forskellige småting, som Dickerson skal arbejde med. Jeg ser en mangeårig starter i NFL.

NFL Comparison: Frank Ragnow

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button