CornerbacksScouting Reports 2021

Keith Taylor: Lang corner til et passivt zoneforsvar

Keith Taylor er en høj cornerback, der gør sig bedst, når han kan stå i off coverage i sin zone og fylder noget med sin størrelse. Han har dog problemer, når han skal til at løbe alt for meget med receivere.

Keith Taylor er født og opvokset i Anaheim, Californien, hvor han var et 3-stjernet talent ud af college. Han havde tilbud fra flere hold på vestkysten, og han valgte Washington over skoler som Oregon, Cal og Utah.

I sin første sæson i 2017 var han primært bare backup. I 2018 var han ligeledes backup, omend det blev til lidt flere snaps. I 2019 fandt han vej til startopstillingen i alle 13 kampe og slog fem kast ned. I 2020 spillede Washington kun tre kampe, men Taylor startede alle disse.

Alder ved draften: 22 år (20. november 1998)
Højde: 6ft 2 in. (188cm) (Ved Senior Bowl)
Vægt: 191 lbs (87kg) (Ved Senior Bowl)

Keith Taylor Scouting Reports

Styrker

  • Keith Taylor har god højde, og med sine 6ft 2 tommer har han den højde, som mange hold kigger efter, når de skal finde udvendige cornerbacks.
  • Viser glimrende fysik på ruterne, og han kan godt være med, når receivere forsøger at gøre ruterne til en fysisk kamp. Fin evne til at gå på kroppen af folk ned langs sidelinjen, og lader sig ikke skubbe væk på toppen af ruterne.
  • Hans størrelse hjælper ham i contestede situationer, hvor han er svær at skærme helt væk. De svære catches bliver lidt ekstra svære mod Taylors størrelse.

Svagheder

  • Jeg er ikke så komfortabel med Keith Taylors topfart. Han har nogenlunde accelaration, men han tabte terræn ned ad banen, når han rigtig skulle åbne op og løbe med folk.
  • Jeg savner i høj grad noget fluidity i hans bevægelser. Fødder og hofter er ikke glidende og elegante, og der er for mange langsomme retningsskift.
  • I press coverage opgiver han for ofte en del separation. Der mangler noget quickness til at mirror og følge hurtigere receivere, og hans anticipation virker også under middel.
  • Jeg er ikke ret imponeret over hans feel for positionen. Han læser ikke spillet særlig godt, og hans positionering virker tilfældig meget af tiden. Spacing i zone coverage var ikke altid optimal, og i man coverage savner man forudseenhed ind og ud af breakes.
  • Selvom han er høj, så tackler Taylor overraskende dårligt. Han kaste sig bare hovedløst ind i ting uden at få kroppen og armene med, og han ender alt for ofte bare med at whiffe fuldstændigt.

Opsummering

Keith Taylor har noget størrelse, og han var også nogenlunde komfortabel med at spille off coveerage cover 3-opdækning, hvorfra han kunne sørge for ikke at blive slået dybt og ellers spille fysisk i opdækningen. Lige så snart hans opgaver blev lidt mere udfordrende, og han op i ansigtet på en receiver eller skulle dække en mand mere mand mod mand, så kom han i store problemer. Hans retningsskift var ikke gode nok, og jeg var ikke imponeret over hans feel for positionen. For at være ærlig er han en af de dårligste spillere, jeg har set i årets draft.

NFL Comparison: Artie Burns

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button