Scouting Reports 2021Tight Ends 2021

Hunter Long: Pålidelig og alsidig tight end uden den sidste dynamik

Nogle gange skal man vælge spillere baseret på toppotentiale, og andre gange skal man vælge den mere solide og pålidelige spiller. Hunter Long tilbyder rigtig meget i den sidstnævnte kategori med sikre hænder, udmærkede blokerignsevner og en god alsidighed.

Hunter Long er født og opvokset i Exeter, New Hampshire, og gik på high school lidt vest for Boston. Derfor var det heller ikke overraskende, at han valgte Boston College som sit hjemsted for en college-uddanelse.

Long redshirtede sit første år i college, inden han i 2018 kom på banen sparsomt som backup. I 2019 udvidede han sin rolle og greb blandt andet for over 500 yards på 11 kampe. I 2020 fortsatte den gode udvikling og Long nåede i 11 kampe små 700 yards og 5 touchdowns.

Efter sæsonen valgte Long at tilmelde sig draften fremfor at tage sit sidste år i college med. Long accepterede herefter en invitation til Senior Bowl.

Alder: Ukendt (19. August ukendt år)
Højde: 6ft. 5in. (196cm)
Vægt: 253 lbs. (115kg)

Hunter Long Scouting Reports

Styrker

  • Hunter Long har fin højde og størrelse til at spille tight end i NFL. Giver en stor catch radius at arbejde med.
  • Han har noget quickness og burst i sine bevægelser, og han ser generelt rimelig smooth ud, når han bevæger sig. Ikke tung og stiv i sine bevægelser.
  • Han tilbyder generelt et par sikre hænder og en evne til at gribe bolden selv i pressede situationer. Fin evne til at justere til bolden og gribe bolden uden for hans frame.
  • Viser en acceptabel fornemmelse for at sætte sig ned mellem zonerne, når forsvar møder ham med zoneopdækningen. Dog ikke en færdigudviklet egenskab for ham.
  • Jeg kan godt lide hans indstilling og basispakke som blokeringsspiller. Han er meget opmærksom, ivrig og arbejder med et godt pad level. Han tager derudover gode vinkler til sine blokeringer, og hans teknik skal ikke bygges op fra bunden.

Svagheder

  • Longs største svaghed er hans evner som ruteløber. Selvom jeg synes, han har noget quickness, bruger han den ikke så godt som ruteløber. Han runder sine cuts og kommer ikke godt nok ned i knæene, så han kan eksplodere ud af breakes. Der mangler mange nuancer som ruteløber.
  • Selvom Long på papiret har fin størrelse og vægt, så savner jeg måske lidt flere muskler på ham, og han kan godt spille lidt stærkere. Det ville hjælpe ham med at komme af line of scrimmage samt hjælpe ham på toppen af ruterne.
  • Den lidt manglende styrke er også den ting, han skal kigge på i løbespillet. Hans approach er fint, men der mangler ofte lidt rugbrød for at at holde fast i blokeringerne og ikke blive skubbet til side.
  • Den sidste ting, man savner, er lige det ekstra gear, som rigtig gør ham dynamisk. Han kommer ret hurtigt op i fart, men man mangler den rigtige topfart, som gør ham til et dynamisk våben, der vil være et matchup-problem for forsvaret.

Opsummering

På mange måder er Hunter Long et solidt prospect. Han har sikre hænder, bevæger sig godt nok til at hjælp mod kastet, og han har fine takter i blokeringsspillet. Desværre mangler han også lidt styrke, evner som ruteløber og lidt topfart til rigtig at gøre ham til et kæmpe talent. Hvis han kan blive lidt stærkere og forbedre sine evner som ruteløber, så kan han blive en over middel starter, men potentialet er måske heller ikke til meget mere. Omvendt giver han også et solidt bundniveau, og han bør kunne bidrage ganske fint på mange NFL-hold - enten som en low end starter eller TE2. For mig arbejder vi et sted på Austin Hooper til Dalton Schulz-spektrummet.

NFL Comparison: Austin Hooper

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button