Indvendig defensiv linje 2021Scouting Reports 2021

Christian Barmore: Kun seks starter, men ligner et førsterundevalg

Alabamas defensive tackle Christian Barmore har kun spillet i 22 kampe i college, og kun seks af disse var som starter. Alligevel ligner Barmore en af de spillere med allerstørst potentiale i hele draften.

Christian Barmore er født og opvokset i Philadelphia, hvor han ud af high school var et 4-stjernet talent. Først havde han egentlig valgt at skulle spille for det lokale hold Temple, men da først nogle af de store navne kom på banen, så fortrød Barmore og valgte i stedet Alabama.

Hos Alabama redshirtede Barmore sit første år i 2018, inden han i 2019 fungerede backup og rotationsspiller med to sacks til følge. I 2020 missede han noget tid i starten af sæsonen med en knæskade, og selvoms hans rolle var større end i 2019, da han kom tilbage, så var det først mod slutningen af året, at han blev starter. I alt nåede Barmore kun omkring 750 snaps i sin college-karriere, men mod slutningen af 2020 var han dominerende i de afgørende kampe på vej mod Alabamas mesterskab.

Alder: 21 år (28. juli 1999)
Højde: 6ft. 5in. (195cm)
Vægt: 310 lbs. (141kg)

Christian Barmore Scouting Reports

Styrker

  • Stort menneske. Der findes selvfølgelig større defensive tackles i ligaen, men Barmore fremstår bare stor. God højde, god længde, bredskuldret, thick lower body. Han har bare et powerfull build.
  • På trods af denne størrelse bevæger Barmore sig alt for godt. Han er super atletisk med god burst og quickness i hans bevægelser. Jeg er især imponeret over hans fleksibilitet i kroppen. Drejer sig godt rundt om folk, og han har super bend for en mand på 310 pun.
  • Barmore kreerer en masse power i sit spil, fordi han er så stor og eksplosiv. Giver ham en masse momentum, som er svær at håndtere. Derudover har han et stærkt leg drive og en masse styrke på kant.
  • Det er dog ikke kun fysisk talent, Barmore besidder. Jeg er meget begejstret for hans indsats på banen, og han spiller med en rigtig god motor. Jagter konstant bolden og virker aldrig tilfreds med at være blokeret.
  • Barmore viser en række forskellige pass rush-moves, og han har en stor alsidighed som rusher. Han viser både speed rushes, finesse med swim moves swipes m.fl. samt power moves som push pull eller bull rush. Han kan kort sagt vinde på alle måder som rusher - inklusivt på effort.
  • Man kan se, hvordan hans længde giver noget potentiale mod løbet. Han kan virkelig spille med extension på nogle spil og holde folk væk fra hans bryst. Lige nu skinner et mest igennem på udvendige løbespil, hvor han skal arbejde sideverts samtidigt.
  • I perioder virker han fuldstændig ustoppelig. Han kombination af størrelse, eksplosivitet og styrke gør ham utroligt svært at håndtere, og hans potentiale virker enorm.

Svagheder

  • Selvom Barmore viser en del forskellige ting som pass rusher, så mangler han stadig en bedre plan som rusher. Han kan godt variere mere, og så skal han være bedre til at have et sekundært move klar, hvis det første ikke har fuld effektivitet.
  • I løbespillet har han nogle ting, han kan arbejde på. Først og fremmest skal hans pad level blive bedre mod løbet. Han spiller for oprejst og ender deraf ofte med at tabe et par yards terræn.
  • I løbespillet skal han også blive bedre til at læse spillet og blokeringerne, så han kan anticipere og bearbejde double teams og down blocks bedre. Handler om erfaring, tror jeg.

Opsummering

Christian Barmore har stadig ikke været starter og fuldtidsspiller for Alabama, men det ændrer ikke ved, at hans talent er helt abnormt stort. Han har bare en ekstraordinær kombination af størrelse, styrke og atletiske evner, og der er perioder, hvor han er helt ustoppelig. Mod løbet kan han lære en del ting og som pass rusher kan han ligeledes finjustere forskellige områder, men det er simpelthen ikke til at se forbi potentialet, og jeg mener, Barmore bør blive valgt i første runde af årets draft.

NFL Comparison: Chris Jones

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button