Scouting Reports 2021Tight Ends 2021

Briley Moore: Atletisk projekt der starter fra nul

Briley Moore testede rigtig godt til sin pro day, og det giver håb om noget potentiale. Når man ser ham spille, bliver man dog hurtigt opmærksom på, at der er lang vej igen, før han måske når det.

Briley Moore er født og opvokset i Blue Springs, Missouri. Han var et 0-stjernet talent ud af high school og havde ingen FBS-tilbud. Han valgte FCS-skolen Northern Iowa som sit college.

I hans første sæson i 2016 greb han en håndfuld bolde i sparsom spilletid. I 2017 startede han 10 af 12 kampe og greb for små 500 yards for Northern Iowa. I 2018 fortsatte han som en profil for Northern Iowa og var deres førende receiver. I 2019 blev han skadet for sæsonen i første kamp, og han modtog en lægelig undtagelse, så han fik et ekstra år i college. I stedet for at vende tilbage til Northern Iowa valgte han at skifte til Kansas State, hvor han i sin ene sæson greb for 338 yards og fire touchdowns.

Alder ved draften: 23 år (13. januar 1998)
Højde: 6ft 4 in. (193cm)
Vægt: 240 lbs (109kg)

Briley Moore Scouting Reports

Styrker

  • Briley Moore fik min opmærksomhed, da han til sin pro day testede rigtig godt. Han viste god eksplosivitet, fart og fine agility-øvelser. Der er altså noget atletiske potentiale, som man kan arbejde med.
  • I de kampe jeg så, der greb han dét, han skulle. Han blev ikke testet i super svære situationer, men i det mindste var hænderne pålidelige.

Svagheder

  • Briley Moore er lidt til den mindre side, og han giver ikke det her store mål, som man nogle gange gerne vil se fra sin tight end. Han mangler også lidt muskler for sådan rigtigt at have en kropsbygning, som man tror på.
  • Jeg var meget skuffet over hans ruter, og hans fornemmelse for at løbe sig fri. Han spillede meget langsommere, end han testede, og der var intet juice eller sense of urgency i hans ruter. Det var meget, meget basalt, og han løb næsten sig selv ind i mere opdækning, end han løb sig fri. Virkelig ikke ret udviklet eller ret god feel for ruter.
  • Den manglende styrke var til at se, og han havde problemer med at løbe sig fri, når folk fik hænderne på ham, og han var ikke rigtig en fysisk håndfuld for forsvaret.
  • Som blokeringsspiller giver han ikke rigtigt noget. Styrken og størrelsen betød, at han havde svært ved at skabe skub i tingene, og hans fornemmelse og teknik var heller ikke noget særligt. Kan ikke umiddelbart hænge sin hat på at være en blokerende spiller.

Opsummering

Jeg havde håbet på spændende ting, da jeg startede Briley Moores tape, fordi han testede så godt til hans pro day. Hvad jeg så, var dog en spiller, der havde utroligt lang vej igen, og en spiller der slet ikke spillede så atletisk som han testede. Måske han med tiden kan noget, men der er lang vej igen, synes jeg. Hvis man starter fra bunden af mit big board, skal man ikke langt op for at finde Moore.

NFL Comparison: Tanner Hudson

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Check Also
Close
Back to top button