Rangeringer

2022 Draft: Draftbeat vs. Consensus

Vi har holdt vores big board op mod Consensus Board, og kan nu løfte sløret for hvor vi adskiller os mest fra konsensus forud for årets draft.

Et kig på 200+ spillere i løbet af draftprocessen kaster nogle darlings af sig. Hvad end det er berettiget eller ej, har vi alle nogle spillere vi ser os lune på, og er gladere for end mange andre. Omvendt finder man også nogle spillere, som man bare ikke ser det store lys i, selvom det virker til at alle andre er glade for dem.

Efter at have fået sammensat vores Big Board, har vi haft gravet vores rangeringer igennem og forsøgt at holde det op mod det årlige Consensus Board som Arif Hasan fra The Athletic sammensætter, for at finde de mest nævneværdige afvigelser. I denne gennemgang vi vi kigge nærmere på nogle af dem.

Vi vil ikke bruge alt for mange kræfter på quarterbacks, da den positionelle værdi immervæk har en hel del at sige i rangeringerne. Consensus boardet – en sammensætning af 82 forskellige boards – indeholder ganske givet en del boards hvor denne position er trukket en del op. At denne draftklasse ikke er helt så velanset på netop quarterback gør dog uoverensstemmelserne mindre voldsomme end vi fx så det sidste år.

Malik Willis og Kenny Pickett (hhv. 39 og 43 hos os) rangerer begge 11 pladser lavere på vores big board end på Consensus boardet. Matt Corral som 48 hos os er fire pladser lavere end sin rangering hos konsensus. Ved Sam Howell er vi næsten enige – han er 54 hos os og 56 hos konsensus. Desmond Ridder er 32 pladser lavere hos os end konsensus (74 vs 42), mens vi har E.J. Perry 85 pladser højere (185 vs. 270). Når vi rammer den del af boardet hvor Perry er, skal vi dog også have for øje at vi matcher et board på 239 spillere op mod et på 300.

FØRSTERUNDEKANDIDATERNE:
Et kig ned over gruppen af forventede førsterundevalg vil ikke nødvendigvis i rå tal kaste store afvigelser af sig, men hvor en forskel på 5-10 pladser i rangeringen ikke er specielt nævneværdig når vi kommer et stykke ned af boardet, , så har det trods alt en vis vægt når vi ser på toppen af draften, så lad os se på de mest nævneværdige uoverensstemmelser mellem de to boards.

S Kyle Hamilton, Notre Dame
Draftbeat rank: #1
Consensus rank: #4
Praktisk talt alle er højt på Kyle Hamilton, og med god grund, og mens tre pladser i forskel ikke er meget, så er det dog en vis difference, når den spiller vi har som – ret klar – etter. Den afstand der er fra Hamilton ned til vores nummer to, Kayvon Thibodeaux, svarer til afstanden fra Thibodeaux til ca. midt mellem vores nummer 7 og 8. I en draftklasse, hvor mange har påtalt manglen på generational prospects, så er Hamilton i vores bog netop dét.

EDGE George Karlaftis, Purdue
Draftbeat rank: #6
Consensus rank: #18
Konsensus anser Karlaftis for den femtebedste edge rusher i årets klasse, og det lugter også lidt af at det er som dét han bliver valget (at best). Vi ser ham dog være den tredjebedste på positionen, og den sjettebedste spiller overhovedet i årgangen. Han har endnu ikke sat hele spillet sammen, men han er relentless, teknisk dygtig, intelligent, stærk og en glimrende atlet. What’s not to like?

EDGE David Ojabo, Michigan
Draftbeat rank: #12
Consensus rank: #29
Sidste år var det Caleb Farley, der pga. en skade blev rangeret lavere hos mange end talentet egentlig berettigede. I år er det Ojabo. Inden han overrev en akillessene ved sin Pro Day var Ojabo generelt anset for en spiller, der ville blive taget før Karlaftis. Nu ligner han et andenrundevalg. Konsensus har ikke trukket ham helt derned, men deres rangering bærer præg af en usikkerhed omkring ham ovenpå skaden.

WR Garrett Wilson, Ohio State
Draftbeat rank: #20
Consensus rank: #10
Vi er lidt splittet på toppen af receiverårgangen internt på redaktionen, og mens Wilson er etter på Huddle Up-boardet, er han kun firer hos Teis, og det trækker ham lidt ned. Som 15 overall hos Huddle Up, er konsensus dog højere på Wilson uanset hvad.

RB Breece Hall, Iowa State
Draftbeat rank: #21
Consensus rank: #37
Hvor meget spiller positionel værdi ind? Man kan diskutere det ved Kyle Hamilton i toppen, og det samme når snakken falder på running backs. Vi indregner overhovedet ikke positionel værdi, og det kan i hvert fald være en medvirkende forklaring, når vores otte højest rangerede running backs alle ligger højere på vores big board end på Consensus Boardet (med undtagelse af Isaiah Spiller, der er placeret som 63 på begge boards). Breece Hall er et stærkt prospect, men trods rangeringen som nummer 21 på vores board, vil vi ikke bruge et førsterundevalg på ham.

WR George Pickens, Georgia
Draftbeat rank: #27
Consensus rank: #46
Pickens er en favorit på redaktionen. Han spillede kun begrænset i sidste sæson ovenpå en korsbåndsskade, men hans tape er rigelig godt til at vi er højere på ham end konsensus. Det er muligt at konsensus’ rangering er påvirket af skadeshistorikken eller tager hensyn til rygter om nogle character issues, og Pickens har da også været nævnt som et potentielt førsterundevalg flere steder, selvom det på ingen måde virker som et lock.

IDL/EDGE Logan Hall, Houston
Draftbeat rank: #29
Consensus rank: #48
Endnu en spiller vi har god fidus til internt, i kraft af noget spændende potentiale som pass rusher og et NFL-klart early-down skill-set. Hall har i den seneste uges tid været bragt op som en kandidat til et valg i slutningen af første runde, og selvom han ikke har en førsterundegrade på nogle af vores boards, ender han altså i vores samlede top 32.

EDGE Jermaine Johnson II, Florida State
Draftbeat rank: #31
Consensus rank: #20
Ingen af os ville stå på mål for at vælge Jermaine Johnson så højt som rygterne har haft sendt ham i den seneste tid, men hvor Teis har Johnson rangeret næsten samme sted som konsensus, har Huddle Up-boardet ham kun akkurat i top 50. Potentialet er spændende, han har haft en stærk draftproces og været produktiv, men hans tape efterlader bare lidt spørgsmålstegn omkring teknik og hans reelle pass rush-talent. Går det op i en højere enhed, kan han dog snildt vise sig at være et højt valg værd.

OT Trevor Penning, Northern Iowa
Draftbeat rank: #36
Consensus rank: #23
Der er en del, der anser Trevor Penning for ikke at ligge ret langt efter trioen i toppen af OT-årgangen, men vi ser et ganske pænt spring fra de tre ned til Northern Iowa-spilleren. Penning har kæmpeupside, men der er et spring i niveau, udfordringer med at spille med et tilpas lavt tyngdepunkt og nogle mentale fejl, der skal ryddes ud i, før vi er klar til at købe ham i første runde.

LB Devin Lloyd, Utah
Draftbeat rank: #37
Consensus rank: #16
Det er svært at blive klog på hvordan NFL ser linebackerklassen, og Devin Lloyd, der længe var anset som den klare favorit til at blive den første på positionen til at blive valgt, kan nu se ud til at falde længere end hidtil formodet, mens snakken om Quay Walker i top 21 er taget til. Lloyd er kun LB3 på vores respektive boards – på Huddle Up-boardet bl.a. i kraft af at han er to år ældre end de to spillere der ligger i toppen – og har fundet sig til rette 21 valg lavere hos os end på Consensus boardet.

DRAFTBEAT DARLINGS:
Når vi bevæger os udenfor første runde bliver forskellene hurtigt ganske markante. Lad os se på nogle af de spillere vi er en hel del højere på end konsensus.

LB Leo Chenal, Wisconsin
Draftbeat rank: #18
Consensus rank: #61
Én af de helt store favoritter på redaktionen. Vi elsker Chenal for hans downhill-mentalitet, der – som Magnus angav i overskriften af vores report på ham – bedst kan beskrives som en real life Juggernaut, men hans testing ved Combine vidnede om imponerende atletisk upside, der gør os (endnu mere) fortrøstningsfulde omkring hans potentiale til at droppe i opdækning. Chenal går næppe i første runde, men han har scoret en førsterundegrade på begge vores boards.

TE Trey McBride, Colorado State
Draftbeat rank: #26
Consensus rank: #52
Spørger man her på redaktionen, er der ikke den store tvivl om hvem der er den bedste tight end i årets klasse, og mens der ikke er meget der peger i retning af at Trey McBride – eller en anden tight end – går i første runde, så scorer han en top 32-grade på vores big board. McBride var omdrejningspunktet i Colorado States kasteangreb, og selvom det ikke er flashy, så fungerer det.

OT Rasheed Walker, Penn State
Draftbeat rank: #47
Consensus rank: #113
Vi er lidt forundrede over at der ikke er mere hype omkring Rasheed Walker. Han er bygget noget nær ideelt til at spille left tackle i NFL, har startet tre år på positionen hos Penn State, og bibringer et skill-set med hurtige fødder, stærke hænder og god styrke, og selvom der mangler lidt stabilitet i spillet og han missede de sidste tre kampe af 2021-sæsonen, så kommer han med noget tydeligt udviklingspotentiale, og er en spiller vi ville være klar til at tage chancen på længe før konsensus.

WR Alec Pierce, Cincinnati
Draftbeat rank: #51
Consensus rank: #77
Pierce var Desmond Ridders primære våben hos Cincinnati sidste år, og med sin størrelse, fart og kropskontrol har han potentialet for også at blive et stærkt våben i NFL. Han er WR8 på vores board, mod WR12 hos konsensus.

IOL Marquis Hayes, Oklahoma
Draftbeat rank: #65
Consensus rank: #140
Med god spilforståelse, uhyre stærke hænder og en dejlig attitude som en nasty finisher, er Hayes en NFL-klar run blocker, og mens der skal adresseres lidt i hans pass protection, og han ikke bibringer den store systemalsidighed, så er det i vores optik ikke nok til at skulle forsvare at rangere ham så lavt som konsensus har ham.

CB Martin Emerson, Mississippi State
Draftbeat rank: #66
Consensus rank: #102
Diverse uoverensstemmelser mellem vores respektive boards betyder at Emerson ender højere i vores samlede rangering end han ligger både i Huddle Ups og Teis’ rangeringer. Han er nummer 74 overall hos Huddle Up og nummer 75 hos Teis, men kryber altså op til nummer 66 når vi slår de to boards sammen. Uanset hvad er vi dog noget højere på ham end konsensus. Emerson mangler lidt alsidighed og har ikke imponeret med sine ball skills (1 interception i college), men han har størrelse, er fysisk og disruptive og udviser god spilforståelse, og i det rette scheme skal det ikke udelukkes at vi også vil se ham skabe flere turnovers.

IOL Luke Goedeke, Central Michigan
Draftbeat rank: #69
Consensus rank: #100
Goedeke er endnu en spiller, der er lidt en favorit på redaktionen. Han må formentlig rykke indvendigt efter at have spillet på right tackle hos Central Michigan, men han er en skøn spiller med glimrende power, der, efter at være blevet konverteret fra tight end til offensiv linjemand, blot har to års erfaring på linjen. Efter at have arbejdet sig op fra at være et no-star recruit til en top 100-spiller, er han let at heppe på – og det gør vi.

WR Tyquan Thornton, Baylor
Draftbeat rank: #77
Consensus rank: #155
Thornton er uhyre spinkel, men han er én af de bedste deep threats i årgangen med accelleration og speed som få, og kombineret med gode evner til at hive bolden ind udenfor kroppen, er der masser af ting at være begejstret for, der berettiger en plads noget højere på vores board end konsensus har ham.

IOL Zach Tom, Wake Forest
Draftbeat rank: #79
Consensus rank: #126
Gruppen af centers i årets draft har flere uhyre atletiske spillere med imponerende range, og i den gruppe af spillere virker Zach Tom til at flyve lidt under radaren. Mens Cameron Jurgens var en kandidat til gennemgangen af spillere vi er lavere på end konsensus og Dawson Deaton også rangerer lavere hos os end konsensus, har vi Zach Tom næsten 60 pladser højere end konsensus. Han mangler noget styrke i især underkroppen og kan blive presset af et godt bull rush, men der er stadig tale om en spiller, der hos Wake Forest formåede at begå sig i to sæsoner på left tackle, har god kropskontrol og spilforståelse og er teknisk velfunderet. Konsensus har Cameron Jurgens 31 pladser højere end Zach Tom. Vi har Tom rangeret 65 pladser bedre end Jurgens.

RB Hassan Haskins, Michigan
Draftbeat rank: #90
Consensus rank: #162
Som nævnt ved Breece Hall har vi generelt running backs rangeret højere end konsensus – ikke at vi vil tage dem så højt – og der kunne bringes flere navne op end tilfældet har været (Kenneth Walker II, Rachaad White ville nok have været med i oversigten, hvis det havde været på en anden position). Haskins’ rangering 72 pladser højere end konsensus får ham dog med. Han har en lidt upright løbestil, men med gode evner i kastespillet – både som receiver og blocker – foruden en god spilforståelse og fine evner between tackles, er han let at sætte pris på. Der er ikke meget han ikke gør godt.

IOL Joshua Ezeudu, North Carolina
Draftbeat rank: #106
Consensus rank: #169
Med gode atletiske evner, fin spilforståelse og en dejlig vedholdenhed i sit spil, er Ezeudu en spiller, der i vores optik hører til på vippen mellem tredje og fjerde runde. Han er bygget glimrende til at spille indvendigt, og selvom der skal arbejdes på både teknik og pad level, så er der tilpas mange gode ting til at en rangering hos konsensus, der svarer til et valg i femte runde, føles noget lav for os.

LB Malcolm Rodriguez, Oklahoma State
Draftbeat rank: #111
Consensus rank: #170
Fire års startererfaring, fremragende spilforståelse, en disciplineret spillestil, glimrende produktion og imponerende testresultater. Det er svært at se hvorfor en spiller man kan sige de ting om ikke er rangeret højere end tilfældet er. Man kan sågar argumentere for at det virker lavt at vi har Rodriguez hvor vi har ham, men han er undersized og skal forbedre sig i opdækning og virker ikke helt så atletisk på tape som han testede. De positive elementer er dog stadig nok til at vi ender en del højere på ham end konsensus.

WR Deven Thompkins, Utah State
Draftbeat rank: #109
Consensus rank: N/A
Er en spiller på 5’6½” værd at vælge? Konsensus mener det tilsyneladende ikke, da Deven Thompkins end ikke har fundet vej til deres top 300. Men måske Thompkins kan vise sig at være undtaglsen fra reglen. Han spiller i hvert fald ikke som en spiller, der rent faktisk ved at han er så lille som tilfældet er. Det er muligt at størrelsen viser sig at være en for stor begrænsning, men vi ville være klar på at give Thompkins chancen før eller siden, for han løber gode ruter, kan vinde dybt og er i stand til at gå højt op efter bolden med god timing.

WR Jaivon Heiligh, Coastal Carolina
Draftbeat rank: #152
Consensus rank: #250
Fra den højest rangerede spiller på vores board, der ikke er på Consensus board til den spiller, der er rangeret begge steder, hvor der er størst forskel – med vores rangering som den højeste. 98 pladser skiller Heiligh på de to boards, og selvom han ikke har testet ret godt, ser vi en relativt poleret ruteløber, der formår at finde hullerne i zoneopdækning og har gode hænder. Det er værd at give chancen tidligere end helt mod bunden af draften.

DRAFTBEAT DUDS:
Fra de spillere vi er høje på, til dem vi ikke ser i et ligeså positivt lys som konsensus.

WR Jahan Dotson, Penn State
Draftbeat rank: #53
Consensus rank: #31
Dotson kunne også have været nævnt i gennemgangen af førsterundekandidaterne, da han har været bragt op som en spiller, der kan finde vej ind i 20’erne, men vi gemmer ham til hér. Og lad det være sagt, at vi bestemt ikke synes Dotson er en dårlig spiller. Han rangerer som vores WR9 i en virkelig dyb receiverklasse, og vi har ham foran en spiller som Christian Watson (62 på vores board, 49 hos konsensus), der også har været nævnt som en mulighed i første runde. Men Dotson mangler noget størrelse og fysik i sin spillestil, og det kan være ret frustrerende at se ham gå ned ved første kontakt gang efter gang. Han kan sagtens blive en fin spiller i det rette system, men han hører til i anden runde.

LB Chad Muma, Wyoming
Draftbeat rank: #84
Consensus rank: #54
Muma har trukket en del buzz henover den seneste måned som en spiller, der burde have cementeret en plads i anden runde, og hans rangering hos konsensus indikerer også et valg i første halvdel af andendagen. Vi vil dog en god runde længere ned før vi vælger ham. Der er mange ting at sætte pris på ved Mumas skill-set, men vi savner lidt instinkter og flere impact tackles, fremfor de utrolig mange han laver 4-7 yards nede ad banen.

IDL DeMarvin Leal, Texas A&M
Draftbeat rank: #92
Consensus rank: #55
Tidligt i draftprocessen var Leal nævnt som et formodet førsterundevalg, og nogle rangeringer placerede ham som et top 10-talent i årgangen. Skuffelsen var på den baggrund ganske stor da vi satte hans tape på, og mens konsensus så småt har fået fundet et mere naturligt leje til ham, så vil vi stadig vente længere endnu. Potentialet er der, men han er rå som sushi og mangler lidt power og teknik.

S Bryan Cook, Cincinnati
Draftbeat rank: #149
Consensus rank: #87
Det føles lidt hårdt at skulle skrive om Bryan Cook her, for egentlig kan jeg godt lide ham. Han er en pålidelig safety med god spilforståelse og et solidt all-round skill-set. Der er ikke den store upside, men der er intet galt i at være en high-floor/low-ceiling-type. Men vil jeg vælge det i tredje runde, som konsensus har ham rangeret? Nej.

OT Nicholas Petit-Frere, Ohio State
Draftbeat rank: #150
Consensus rank: #72
Det er Teis, der trækker denne rangering mest ned, og har været mest udtalt om sin manglende begejstring for Nicholas Petit-Frere, men uanset hvilket board vi kigger på, er han rangeret en hel del lavere end konsensus. Huddle Up har ham som 138, Teis som 162. Der er nogle gode flashes i de fleste dele af spillet for Petit-Frere, men der mangler noget stabilitet, og spilforståelsen er heller ikke helt hvor man kunne ønske det.

CB Coby Bryant, Cincinnati
Draftbeat rank: #154
Consensus rank: #90
Lidt som ved Bryan Cook er der egentlig tale om en spiller jeg godt kan lide i Coby Bryant, trods nogle begrænsninger. Konsensus er bare en hel del højere på ham. Han trækkes ned af manglende styrke, begrænset long speed, gennemsnitlige atletiske evner og hans run support, der lader lidt tilbage at ønske – ikke pga. manglende vilje, men manglende fysik. Spørgsmålet er så om hans ellers fine evner i opdækning er nok til at trække ham op til at forsvare et valg i tredje runde. Vi vil hellere vente lidt længere.

EDGE Myjai Sanders, Cincinnati
Draftbeat rank: #176
Consensus rank: #92
Vi er åbenbart ikke så begejstrede for Cincinnatis forsvar. Men hvor det kan ærgre lidt at have Bryant på oversigten, er jeg bedre tilpas med at inkludere Myjai Sanders. Hans tape lod noget tilbage at ønske ift. noget variation – han er hurtig, men der er ingen power i hans spil – og da han ved Combine vejede ind på 228 lbs blev det mere bekymrende. Der har været spekuleret i at det hang på at han havde været ramt af sygdom, men han testede glimrende, og da han ved sin Pro Day vejede ind en hel del tungere, valgte han så (meget bekvemt) ikke at teste ved den højere vægt. Det virker lidt mistænkeligt, også selvom det ikke nødvendigvis betyder det store. Vi er bare ikke fans.

EDGE Deangelo Malone, Western Kentucky
Draftbeat rank: #180
Consensus rank: #106
Ligesom Sanders lyder Malone under en markant mangel på power, og kombineret med en uhyre rå teknik og lidt for upright spillestil, så er der tilpas mange bekymringer til at hans atletiske formåen, fleksibilitet og bend ikke er nok til at vi vil stå på mål for at vælge ham før et stykke ud på tredjedagen.

CB Josh Jobe, Alabama
Draftbeat rank: #193
Consensus rank: #132
Josh Jobe har nogle ting kørende for sig, i kraft af gode evner i press coverage, et solidt bidrag i løbespillet og god fysik ved catch point, men der mangler lige det sidste på spilforståelsen og han har ikke den helt store atletiske upside. Med tvivlsom ball production, begrænset alsidighed og en fødselsdato, der fik ham til at runde 24 år tidligere på måneden, så bliver han trukket ned.

CB Marcus Jones, Houston
Draftbeat rank: #194
Consensus rank: #93
Den største enkeltstående afvigelse mellem vores board og Consensus board, når vi taler spillere der er på begge, kommer ved Marcus Jones. 101 pladser adskiller de to. Det er lidt hårdt, for vi kan faktisk godt lide Jones, men han mangler størrelse og længde og er begrænset til slotten, og det er med til at holde hans grade ned. Han er en frygtløs tackler med god fart og returnevner, og han er let at sætte pris på og heppe på. Men skal vi grade enkeltstående traits, så bliver han bare trukket længere ned end den umiddelbare fornemmelse af ham ellers måtte indikere.

S Verone McKinley III, Oregon
Draftbeat rank: #196
Consensus rank: #122
Ball skills skal ikke underkendes, og med 11 interceptions hos Oregon, har McKinley vist at han har næse for at lave de store spil. Men han er undersized, testede uimponerende og vil formentlig få det svært i mandsopdækning på NFL-niveau, og hans teknik som tackler lader også en del tilbage at ønske, og det trækker ham ned tæt på nummer 200 i vores rangeringer.

LB JoJo Domann, Nebraska
Draftbeat rank: #202
Consensus rank: #127
Domann har også øje for store spil, og har foruden to interceptions fremtvunget hele ni fumbles i sin tid hos Nebraska. Men han fylder 25 henover sommeren, er undersized, har stive hofter og skal lære at spille løbet fra linebackerpositionen, hvor han formentlig vil skulle spille i NFL, efter at have spillet safety i college og ofte linet op i slotten. Det gør ham til lidt af et projekt, og med alderen i betragtning, er det i vores bog ikke attraktivt nok til en så høj rangering som konsensus har ham.

IDL/EDGE Zachary Carter, Florida
Draftbeat rank: #209
Consensus rank: #131
Carter er fanget lidt mellem at være defensive tackle og edge rusher, men kan reelt spille begge steder. Han testede godt og har pæn spilforståelse, men hofterne er ikke overvældende fleksible, og han er mere lineær end den atletiske profil indikerer, og kombinationen af et tvivlsomt første skridt og ustabil timing af sit get-off trækker ned, og brugen af hænderne i løbespillet holder ham også tilbage.

OT Matt Waletzko, North Dakota
Draftbeat rank: #217
Consensus rank: #152
Der er en del spillere i denne draftklasse, der deler vandene, både i de tidlige og sene runder. Waletzko er én af dem. Der er folk der mener han hører til i tredje runde på baggrund af sin upside, og andre vil tidligst slå til i de sene runder på baggrund af de mange ting der skal korrigeres før han er klar til at bidrage. Waletzko er et udviklingsprojekt med spændende upside, men vi er bare ikke overbeviste om at alt det der skal gå op i en højere enhed for at han indfrier det, kommer til at gøre det, og det holder ham i den tunge ende af vores rangeringer.

CB Mario Goodrich, Clemson
Draftbeat rank: #222
Consensus rank: #158
Goodrich har hos Clemson vist god spilforståelse, en evne til at conteste ved catch point og forhindre store spil, men han er en begrænset atlet med tvivlsom long speed og han virker ikke komfortabel når han prøver at følge med receivers ned ad banen, hvilket kan komme til at koste nogle straffe. Han vejede ind på kun 176 lbs ved Combine – meget let for en spiller på lige over 6’0” – men havde dog fået 15 lbs lagt på til sin Pro Day, og vil kunne hjælpe ham lidt på vej. Men begrænsningerne er for store til at vi kan hoppe med på en rangering ligeså højt oppe som konsensus har ham.

IOL Chris Paul, Tulsa
Draftbeat rank: N/A
Consensus rank: #175
Chris Paul kan jeg ikke fortælle meget andet om end at han er en interior lineman fra Tulsa. Vi har ikke gradet ham, og han er dermed den højest rangerede spiller på Consensus boardet, som vi ikke har set med sin rangering som nummer 175.

DRAFTBEAT DISAGREEMENTS:
Nu skal det hele ikke bare være os mod konsensus. Vi kommer jo heller ikke udenom at der internt på redaktionen er nogle uenigheder hvad enkelte spillere angår. Nogle af disse har allerede været highlightet i vores positionsgennemgange, men lad os se på hvor Teis’ og Huddle Ups boards adskiller sig mest fra hinanden.

Lad os starte med en gruppe af spillere, som Huddle Up er noget højere på end Teis:
EDGE Aidan Hutchinson, Michigan
Huddle Up: #2
Teis: #8

RB Breece Hall, Iowa State
Huddle Up: #13
Teis: #31

IOL Kenyon Green, Texas A&M
Huddle Up: #17
Teis: #51

QB Kenny Pickett, Pittsburgh
Huddle Up: #30
Teis: #63

EDGE Nik Bonitto, Oklahoma
Huddle Up: #26
Teis: #59

EDGE Cameron Thomas, San Diego State
Huddle Up: #29
Teis: #99

WR Wan’Dale Robinson, Kentucky
Huddle Up: #46
Teis: #125

IOL Darian Kinnard, Kentucky
Huddle Up: #52
Teis: #139

WR David Bell, Purdue
Huddle Up: #60
Teis: #132

QB Carson Strong, Nevada
Huddle Up: #63
Teis: #134

LB Troy Anderson, Montana State
Huddle Up: #62
Teis: #153

WR Jalen Tolbert, South Alabama
Huddle Up: #69
Teis: #157

S J.T. Woods, Baylor
Huddle Up: #77
Teis: #154

WR Romeo Doubs, Nevada
Huddle Up: #95
Teis: #176

RB Kevin Harris, South Carolina
Huddle Up: #118
Teis: #192

RB Jerrion Ealy, Ole Miss
Huddle Up: #128
Teis: #200

Og omvendt, spillere Teis er en del højere på end Huddle Up:
OT Charles Cross, Mississippi State
Teis: #4
Huddle Up: #9

WR Treylon Burks, Arkansas
Teis: #9
Huddle Up: #27

IDL Jordan Davis, Georgia
Teis: #12
Huddle Up: #28

WR Drake London, USC
Teis: #14
Huddle Up: #33

EDGE Jermaine Johnson II, Florida State
Teis: #21
Huddle Up: #48

EDGE Arnold Ebiketie, Penn State
Teis: #27
Huddle Up: #64

OT Bernhard Raimann, Central Michigan
Teis: #38
Huddle Up: #75

QB Desmond Ridder, Cincinnati
Teis: #39
Huddle Up: #152

S Kerby Joseph, Illinois
Teis: #92
Huddle Up: #174

WR Velus Jones Jr., Tennessee
Teis: #87
Huddle Up: #177

OT Kellen Diesch, Arizona State
Teis: #103
Huddle Up: #181

IOL Dohnovan West, Arizona State
Teis: #100
Huddle Up: #194

RB Abram Smith, Baylor
Teis: #117
Huddle Up: #193

EDGE Deangelo Malone, Western Kentucky
Teis: #112
Huddle Up: #210

IDL Thomas Booker, Stanford
Teis: #127
Huddle Up: #203

IDL Neil Farrell Jr., LSU
Teis: #101
Huddle Up: #223

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button