Mock Drafts

Post-Free Agency: Draftbeat Mock Draft 2021 3.0

De første bølger af årets free agency-periode er så småt overstået og vi er ved at have et overblik over hvilke huller holdene har formået at lukke og hvilke, der giver mening at adressere i draften om en måned.

En mock efter free agency var hele tiden planen, men efter fredagens blockbustertrade mellem 49ers og Dolphins, var der ingen vej uden om. Så her følger vores bud på hvordan de to første runder forløber. Vi har valgt at projektere én yderligere trade, for at kunne få de fem top-QBs placeret realistisk.

Kommentarer modtages som altid gerne, enten hér eller på Twitter (@Draftbeat).

FØRSTE RUNDE:
1. Jacksonville Jaguars – QB Trevor Lawrence, Clemson
Intet har ændret sig øverst i draften. Det er stadig det kedelige og forudsigelige valg. Trevor Lawrence er valget, og det vill være en sensation, hvis han ikke ender som det.

2. New York Jets – QB Zach Wilson, BYU
Jets havde hele A-kæden til stede ved Zach WIlsons Pro Day, og de fleste reportere peger på, at Jets har udset sig Wilson som deres næste quarterback. Uanset hvem de tager, er QB den rigtige position. Darnold har vist for lidt.

3. San Francisco 49ers (f/Texans via Dolphins) – QB Trey Lance, North Dakota State
Fredag kom årets helt store blockbuster draft-trade. Kyle Shanahan har fået nok af Jimmy Garoppolo og vil gerne ud og forsøge at finde sig en top quarterback, som kan give ham den Super Bowl, som han mangler. Rygterne går på, at Trey Lance eller Mac Jones er mulighederne, men vi kan simpelthen ikke få os selv til at sende Mac Jones afsted som QB3. Så skal rygterne blive stærkere. Er der hold i snakken om at Niners vil holde fast i Garoppolo og redshirte spilleren de vælger, så giver small-schooleren Lance også mest mening.

4. Atlanta Falcons – QB Justin Fields, Ohio State
Der er to scenarier her. Enten tager Falcons selv en quarterback, eller så trader de ned og lader et andet hold tage en quarterback. Panthers, Washington og Patriots er nogle af de hold, der kunne bruge en quarterback. Falcons trader næppe med divisionsrivalen Panthers, og for Patriots og Washington er springet nok for stort, ikke mindst nu hvor valget næppe er blevet billigere at erhverve. Derfor giver vi den lokale knægt Justin Fields til Falcons.

5. Cincinnati Bengals – OT Penei Sewell, Oregon
Beskyttelsen af Joe Burrow af alfa og omega. Selvom Bengals har Jonah Williams på venstre tackle, så er Sewell for god en mulighed for at opgradere den offensive linje. Så må man flytte lidt rundt på Williams, hvis det bliver nødvendigt. Alternativt var WR overvejet, og her er det fristende at genforene Burrow med Ja’Marr Chase.

6. Miami Dolphins (f/Eagles) – WR Devonta Smith, Alabama
Efter fredagens to trades er Dolphins endt med sjettevalget, og de har næsten frit valg på alle non-QB positioner. Når de trader tilbage op, så føles det som om, at de vil sikre sig et af de bedste offensive våben i draften. Om det er Pitts, Chase eller Devonta Smith er svært at sige. Vi holder fast i Smith og Alabama-forbindelsen mellem ham og Tua.

7. New England Patriots (f/Lions) – QB Mac Jones, Alabama
PROJEKTERET TRADE: Patriots sender #15 og #46 til Lions for #7
Patriots var superaggressive i årets free agency, og har efterladt sig i en position, hvor det næsten kun er quarterbacken der mangler. Derfor giver det alverdens mening, hvis de også går aggressivt efter at komme op i draften og adressere positionen. Nu gik der fire quarterbacks først, og derfor må Patriots “nøjes” med at hoppe op til 7. valget, hvor de kan tage Mac Jones, der virker som et varmt navn i NFL-kredse, og besidder mange af de egenskaber Belichick sætter pris på.

8. Carolina Panthers – CB Patrick Surtain II, Alabama
Panthers ligner en af de helt store tabere ved 49ers’ trade. Der går tre quarterbacks først nu, og Falcons kan det blive svært at handle med. Rygterne går også på, at de har sat sig i hovedet, at det er Deshaun Watson eller ingen. Derfor kigger de mod forsvaret, hvor Patrick Surtain vil forstærke cornerback-gruppen markant.

9. Denver Broncos – LB Micah Parsons, Penn State
Broncos føles som en oplagt kandidat til et hold, der vil trade ned. Især hvis et hold vil op og sikre sig Ja’Marr Chase eller Kyle Pitts. I dette scenarie lader vi dem blive, og så snupper Vic Fangio en atletisk playmaker til midten af sit forsvar.

10. Dallas Cowboys – TE Kyle Pitts, Florida
Forsvaret er den største mangel for Cowboys, men Jerry Jones kan simpelthen ikke dy sig. Det største tight end-talent i lang, lang tid? Det må han have fat i. Forestil dig Dak Prescott med en kvartet bestående af Amari Cooper, Michael Gallup, CeeDee Lamb og Kyle Pitts at kaste til. Holy smokes.

11. New York Giants – LB Jeremiah Owusu-Koramoah, Notre Dame
Micah Parsons føles som det oplagte David Gettleman-valg, men han er allerede væk, og det gør det her valg sværere at forudse. Gettleman kunne gå med den offensive linje, men er Slater hans type? Eller kommer han med en anden overraskelse? Vi ved det ikke, men i dette scenarie vælger vi at overraske lidt med Jeremiah Owusu-Koramoah, der vil give Giants en alsidig og atletisk brik til deres spændende forsvar.

12. Philadelphia Eagles (f/49ers via Dolphins) – WR Ja’Marr Chase, LSU
En trade ned på seks positioner giver stadig muligheden for at vælge Ja’Marr Chase, og det er Eagles lykkelige for. Chase giver dem den førstereceiver, de har savnet i årevis, og hans styrke kombineret med Jalen Reagors fart giver Jalen Hurts den WR-duo, han kunne drømme om.

13. Los Angeles Chargers – OT Rashawn Slater, Northwestern
Chargers har sat stort fokus på den offensive linje i år, og de har allerede hentet flere solide indvendige offensive linjefolk. Venstre tackle er dog stadig noget usikker med Trey Pipkins, og de vil gøre klogt i at udnytte tackle-årgangens styrke. Her kan Rashawn Slater gå ind fra første dag og agere Herberts blind side-protector.

14. Minnesota Vikings – OG Alijah Vera-Tucker, USC
Vikings kan gå flere retninger, og det er fristende at kigge på den defensive linje. Valget falder dog på Alijah Vera-Tucker, der endelig kan lukke hullet på venstre guard efter flere sæsoner med problemer. Vera-Tucker er atletisk og vil passe godt ind Klint (Gary) Kubiaks angreb.

15. Detroit Lions (f/Patriots) – CB Jaycee Horn, South Carolina
Det er svært at forudsige, hvad Detroit Lions vil med deres roster nu her. De er tydeligvis i en form for rebuild-fase med mange huller, men de virker også interesserede at forbedre forsvaret og hjælpe Goff så meget som muligt. Her vælger vi at gå med den bedste værdi og tage Jaycee Horn, der giver den defensive koordinator Aaron Glenn en af de yngste og mest spændende cornerback-grupper i ligaen. Horn, Okuah og Oruwariye kan virkelig udvikle sig til noget spændende.

16. Arizona Cardinals – WR Jaylen Waddle, Alabama
Cardinals ville have elsket at få Jaycee Horn, men i stedet vender de fokus mod angrebet, hvor Kliff Kingsbury skal til at forløse potentialet, hvis han skal fastholde sit job. Derfor henter han endnu en receiver ind, så holdet nu for alvor kan samle en potent gruppe af våben. Hopkins og Green som store folk på ydersiden med Christian Kirk og Jaylen Waddle til at lave ravage med deres fart indvendigt.

17. Las Vegas Raiders – OT Liam Eichenberg, Notre Dame
Med den store udskiftning på den offensive linje, virker det som et godt bud på en positionsgruppe for Raiders. Især højre tackle ser sårbar ud, og her kan Eichenberg gå direkte ind med solid teknik og god football IQ. Han føles som en Gruden type pga. hans erfaring og big school-pedigree.

18. Miami Dolphins – EDGE Kwity Paye, Michigan
Deres første valg var en receiver, og vi kigger derfor mod forsvaret med det andet valg i første runde. Shaq Lawson blev sendt til Texans i en trade, og holdet ser lidt tynde ud på EDGE-positionen. Paye har et godt robust build og gode atletiske evner. Han kan både give noget eksplosivitet og power udvendigt på linjen, men har også erfaring med at rushe indvendigt. Hans alsidighed og styrke på stunts virker som et oplagt fit for Flores og kompagni.

19. Washington TBD’s – OT Christian Darrisaw, Virginia Tech
Quarterback er Washingtons helst store mangel, men vi tror jeg ikke, der går mere end fem quarterbacks i første runde. Forsvaret var også solidt sidste år, så det er angrebet, der bliver kigget mod her. Morgan Moses er aldrende, og venstre tackle er up for grabs. Christian Darrisaw er atletisk, har masser af upside og kan virkelig flytte nogle folk i løbespillet. Ville være en ideel tilføjelse til OL-rummet.

20. Chicago Bears – CB  Greg Newsome, Northwestern
Kyle Fuller blev cuttet, og selvom Desmond Trufant er hentet ind, så er det ikke en langvarig løsning. Newsome er en klog spiller, der har virkelig god alsidighed til at spille i alle systemer. Her snupper Bears ham fra den lokale skole Northwestern og parrer ham med sidste års andenrundevalg Jaylon Johnson.

21. Indianapolis Colts – OT Samuel Cosmi, Texas
Anthony Castonzo har stoppet karrieren, og det efterlader Colts tynde på venstre tackle. Her kommer Samuel Cosmi med rigtig meget af det som Colts ofte efterspørger med fantastiske atletiske evner. Han skal forbedre sit fodarbejde, men det er jo perfekte forhold at kunne gøre det i fred og ro på en offensive linje, hvor der er styr på de fire andre positioner, og hvor Quenton Nelson er stabiliteten selv ved siden af.

22. Tennessee Titans – OT Teven Jenkins, Oklahoma State
Titans har utroligt mange huller, og de kan gå i virkelig mange retninger. Både offensivt og defensivt. Vi holder os dog tro mod deres fysiske identitet og tager årets bedste run blocker blandt de offensive tackles. Teven Jenkins er nasty og bomstærk, og han ville virkelig kunne flytte nogle folk for Derrick Henry.

23. New York Jets (f/Seahawks) – CB Caleb Farley, Virginia Tech
Vi skal ikke mere end en måned tilbage, før Caleb Farley lignede et sikkert top 15-valg. Nu er han blevet operet i ryggen ovenpå en skade, som kan spores helt tilbage til afslutningen af 2019-sæsonen. Det bekymrer meget, og det åbner for at Farley falder ned i draften, og måske helt ud af første runde. I dette scenarie stopper Jets dog faldet. De har allerede taget Wilson og har måske ikke behov for, at Farley slår til med det samme i lige så høj grad som andre hold har det med deres førsterundevalg.

24. Pittsburgh Steelers – RB Travis Etienne, Clemson
Running backs i første runde er ikke ideelt, men Pittsburgh Steelers lugter langt væk af et hold, der kunne finde på det i år. Deres løbeangreb var forfædeligt i 2020, og de kan sagtens føle, at der skal ske noget. Spørgsmålet er, om de vælger Harris eller Etienne? Lige nu hælder vi mod Etienne.

25. Jacksonville Jaguars (f/Rams) – S Trevon Moehrig, TCU
Med Trevor Lawrence i folden ville det være oplagt at kigge på en offensiv spiller til at hjælpe ham, men man har klaret meget af det i free agency. I stedet ser forsvaret stadig lidt hullet ud, og selvom Rayshawn Jenkins er hentet til på safety, kunne man godt bruge endnu en. Moehrig er utroligt alsidig og ikke mindst dygtig i mandsopdækningen.

26. Cleveland Browns – EDGE Gregory Rousseau, Miami
Det eneste store need hos Browns virker til at være en pass rusher modsat Myles Garrett. Hvem det bliver, er så svært at spå om, men Gregory Rousseau har noget helt unik længde og upside, som Browns kunne falde for. Han har også noget strålende produktion i college i en ung alder, som kunne tale til deres analytics-afdeling.

27. Baltimore Ravens – OT Alex Leatherwood, Alabama
Sammy Watkins blev sikret, og derfor peger det ikke på en wide receiver i første runde. Pass rush eller offensiv linje virker mest oplagt, men vi hælder til den offensive linje, hvor Orlando Brown er utilfreds, og man nok gerne vil genetablere et dominerende angreb. Alex Leatherwood har styrke og atletiske evner i spandevis, men skal have justeret sin teknik hist og her. Han har dog en dejlig alsidighed, hvor han kan spille tackle, hvis Brown smutter eller guard, hvis han bliver.

28. New Orleans Saints – CB Tyson Campbell, Georgia
Saints’ horrible capsituation har betydet at de har måttet fritstille en masse spillere, og derfor åbnet mange huller, der skal fyldes. Wide receiver? Defensiv linje? I dette tilfælde kigger vi mod cornerback, hvor Janoris Jenkins er væk, og Marshon Lattimore for nylig har været på kant med loven. Tyson Campbell har nogle lynhurtige fødder, der vil passe godt ind i Saints’ aggressive man coverage-stil.

29. Green Bay Packers – OT Jalen Mayfield, Michigan
Wide Receiver? Selvfølgelig! Ikke, Packers-fans? Naah. Linebacker var overvejet, men vi kiggede på den offensive linje og tænkte, at en alsidig brik, der kan spille højre tackle eller guard var oplagt. Med Elgton Jenkins rykket til center efter Corey Linsleys afsked er der i hvert fald en guard-plads åben, og den kan Mayfield passende snuppe, eller skubbe Billy Turner tilbage ind på guard og overtage højre tackle.

30. Buffalo Bills – EDGE Jayson Oweh, Penn State
Det kunne være sjovt med en hurtig slotreceiver, men vi tror mere på, at forsvaret kunne stå for tur. Cornerback eller pass rusher virker mest oplagt, og vi kan bedst lide værdien på EDGE lige nu. Her ville Jayson Oweh være rigtig spændende, da han kan sidde bag Jerry Hughes og lære lidt pass rush-moves. Owehs upside er nemlig ekstremt høj, og Bills føles som et godt sted at forløse det stille og roligt.

31. Kansas City Chiefs – EDGE Jaelen Phillips, Miami
Med både Eric Fisher og Mitchell Schwartz væk vil en tackle give alverdens mening, men der er ved at være tyndet ud på de spillere, der er værd at tage. En trade op kan derfor sagtens være i spil, men uden en trade kigges der i stedet mod forsvaret, hvor en pass rusher modsat Frank Clark giver mening. Jaelan Phillips har en skadeshistorik og et kortvarigt karrierestop med i bagagen, men Chiefs plejer ikke at være bange for lidt risikable investeringer, så længe den potentielle gevinst er stor nok. Det er den med Phillips.

32. Tampa Bay Buccaneers – DT Christian Barmore, Alabama
The rich get richer. Christian Barmore er et stort talent, men skal nok introduceres langsomt til banen i NFL. Det vil han få alle muligheder for hos Buccaneers, der har et stjernespækket roster, hvor Barmore ville være noget lækker krymmel på den defensive lagkage.

ANDEN RUNDE:
33. Jacksonville Jaguars – LB  Zaven Collins, Tulsa
I virkeligheden måske lidt et luksusvalg for et hold, der har Myles Jack og Joe Schobert på linebacker, men værdien er god, og Collins’ alsidighed bør Joe Cullen kunne finde en måde at bruge.

34. New York Jets – EDGE Azeez Ojulari, Georgia
Skal Jets endelig kunne mønstre noget pass rush fra ydersiden? Med tilføjelsen af Carl Lawson i free agency og nu Azeez Ojulari er der efterhånden ingen undskyldninger for ikke at kunne få det til at fungere.

35. Atlanta Falcons – EDGE Joseph Ossai, Texas
Foruden et spørgsmålstegn på venstre guard er offensiven mere eller mindre på plads for Falcons. Derfor rettes fokus nu mod et forsvar, der omvendt ser ganske hullet ud. Grady Jarrett er et monster på den defensive linje, men det ser uhyre tyndt ud på ydersiden. Der skal noget pass rush til, og det Ossai bør kunne bidrage med.

36. Miami Dolphins (f/Texans) – RB Najee Harris, Alabama
Dolphins’ ageren fredag peger klart i retning af commitment til Tua Tagovailoa. Nu skal han have de bedste betingelser. Devonta Smith i første runde og nu Najee Harris i anden runde. Alabama Dolphins it is.

37. Philadelphia Eagles – CB Eric Stokes, Georgia
Der er mange huller at adressere for Eagles. Med kasteangrebet opgraderet med Chase i første runde, er det nu kasteforsvarets tur. Stokes bør være et fint fit til Jonathan Gannons forsvar.

38. Cincinnati Bengals – WR Terrace Marshall, LSU
Med beskyttelsen af Burrow hjulpet på vej i første runde, rettes fokus mod spillerne han har at kaste til. Bengals har sagt farvel til A.J. Green og John Ross, og selvom Higgins/Boyd/Tate sagtens kan være en fin trio, så er det en gruppe, der mangler den fart Marshall kan tilbyde. At han så også greb 13 touchdowns fra Burrow i 2019 hos LSU skader ikke.

39. Carolina Panthers – WR Rashod Bateman, Minnesota
Panthers mistede Curtis Samuel i free agency, og de virker meget stålsatte på, at Deshaun Watson er den quarterback, de vil have. Derfor kigger de på wide receiver,  så de fortsat har en stærk trio. Bateman kan gå direkte ind i den slot-rolle, som Justin Jefferson havde i Joe Bradys angreb hos LSU.

40. Denver Broncos – EDGE Joe Tryon, Washington
Udover usikkerhed på quarterback, er der ikke mange huller hos Broncos. Davis Mills skal ikke afvises, men det er nok en tand for tidligt hér. I stedet rettes fokus mod at sikre dybden og fremtiden på EDGE. Vi er ikke selv store fans af Tryon, men NFL virker højere på ham, og kan han sidde og lære bag Von Miller og Bradley Chubb, kan han meget vel få lært de ting, der skal til for at indfri sit potentiale.

41. Detroit Lions – DT Levi Onwuzurike, Washington
Michael Brockers er hentet hos Rams, men den defensive front mangler stadig lidt. John Penisini er en bøf ved Brockers’ side, men tilbyder ikke meget upside. Onwuzurike kan stoppe løbet, men har også noget potentiale til at komme efter quarterbacken.

42. New York Giants – EDGE Carlos Basham, Wake Forest
Giants har hentet både Ryan Anderson og Ifeadi Odenigbo i denne offseason, men det ændrer ikke på at pass rushet fra ydersiden stadig ser tvivlsomt ud. Basham ligner et godt fit til at kunne hjælpe det på vej.

43. San Francisco 49ers – CB Ifeatu Melifonwu, Syracuse
Niners har fået re-signet nogle af deres mange free agent-corners, men der er stadig et hul efter Richard Sherman. Melifonwu er et oplagt fit til forsvaret, og kommer med oceaner af atletisk potentiale.

44. Dallas Cowboys – EDGE Ronnie Perkins, Oklahoma
Efter luksusvalget af Kyle Pitts i første runde må Cowboys begynde at fokusere på nogle af deres behov. Der er nok at tage af, og mens både OL og CB kan være i spil, så er der ved at være tyndet ud i den øverste gruppe af EDGEs, så hvis de skal have en, så er det nu. Demarcus Lawrence får sin makker i Ronnie Perkins.

45. Jacksonville Jaguars (f/Vikings) – TE Pat Freiermuth, Penn State
Jags har en stor del af angrebet på plads, men det er ikke ensbetydende med at der ikke kan opgraderes. Tyler Eifert og Chris Manhertz på tight end bør ikke afholde dem fra at slå til på Pat Freiermuth, der kan blokere og tilbyder spændende potentiale som pass catcher.

46. Detroit Lions (f/Patriots) – LB Jamin Davis, Kentucky
Der bør ikke være tvivl om hvilken retning Lions skal gå, når det horrible forsvar Matt Patricia fik opbygget, skal ommøbleres. Efter et valg til det bageste forsvar og et til den defensive front, er det tid til at kigge på linebackerkæden. Jarrad Davis er væk og nu kommer Jamin Davis ind.

47. Los Angeles Chargers – WR Kadarius Toney, Florida
Corner er en mulighed, men opgraderingen af angrebet omkring Justin Herbert fortsætter. Toney tilbyder en anden dimension til offensiven end Keenan Allen og Mike Williams, og giver offensiv koordinator Joe Lombardi mulighed for at blive kreativ.

48. Las Vegas Raiders – DT Daviyon Nixon, Iowa
Linjerne er i fokus tidligt for Raiders. Efter et valg til den offensive linje i første runde, er det nu den defensive der står for skud. Forsvaret har helt overordnet set behov for at få tilført noget talent, og med Nixon kan de få lukket et hul i midten af den defensive front.

49. Arizona Cardinals – RB Javonte Williams, North Carolina
Chase Edmonds var umiddelbart en vinder af free agency, efter Cardinals lod Kenyan Drake gå og ikke hentede en ny spiller ind. Nu får Edmonds dog noget konkurrence af Williams, der tilfører noget RB-rummet noget fysik.

50. Miami Dolphins – LB Nick Bolton, Missouri
Med EDGE adresseret i første runde med Paye, er linebackerkæden den største defensive udfordring for Dolphins. Nick Bolton har absolut ikke draftens største potentiale, men han forstår spillet og laver sjældent store fejl og bør være en stabil presence midt i Dolphins’ forsvar.

51. Washington TBD’s – QB Davis Mills, Stanford
Rivera får sin mand til fremtiden. Vi er lidt forundrede over at Davis Mills ikke tog et år mere i college, hvilket kunne have katapulteret ham til tops i 2022-QB-klassen. Nu ender han dog i en god situation hos Washington, der har en garvet veteran i Ryan Fitzpatrick til at agere mentor og starte indtil trænerstaben har fået Mills klar til kamp.

52. Chicago Bears – OG Wyatt Davis, Ohio State
Bears får tilført noget fysik til den offensive linje. Davis har ikke verdens største potentiale, men han kan flytte mennesker i løbespillet, og det bør tiltale et Bears-mandskab, der skal gøre hvad de kan for at aflaste Andy Dalton.

53. Tennessee Titans – CB Asante Samuel Jr., Florida State
Tilføjelsen af Janoris Jenkins og Kevin Johnson bør ikke afholde Titans fra at kigge efter mere til CB-gruppen. Mike Vrabel spillede fem sæsoner hos Patriots med Asante Samuel og kan nu tilføje Jr. til sit forsvar. Samuel kan spille i slotten, men det skal bestemt ikke afvises at han også viser sig i stand til at begå sig på ydersiden.

54. Indianapolis Colts – EDGE Payton Turner, Houston
Med det store hul på venstre tackle lukket med tilføjelsen af Cosmi i første runde, kan Colts rette fokus mod et forsvar, der har sagt farvel til bl.a. Justin Houston. De bedste EDGEs er væk, men Turner ligner en fin trøstepræmie, der kan hjælpe på Matt Eberflus’ forsvar.

55. Pittsburgh Steelers – C Landon Dickerson, Alabama
Landon Dickerson var nok gået væsentligt højere, hvis han ikke i december havde revet korsbåndet over og i forvejen havde en betydelig skadeshistorik. Det kan være, at han stadig går højt, fordi NFL-holdene elsker hans spil og personlighed så meget, at skadeshistorikken ikke får kæmpe betydning, men i dette scenarie falder han ned i skødet på Steelers, der mangler en afløser for Maurkice Pouncey.

56. Seattle Seahawks – OT Dillon Radunz, North Dakota State
Stop us if you’ve heard this before: Seahawks’ offensive linje trænger til en opgradering. Radunz har beskyttet Trey Lance hos North Dakota State og kommer med spændende atletisk potentiale, hvilket Seahwaks historisk har vist sig at værdsætte. Det giver alverdens mening at kigge i den retning for John Schneider og Pete Carroll. Så de drafter sikkert endnu en running back.

57. Los Angeles Rams – C Creed Humphrey, Oklahoma
Austin Blythe er free agent og mens han stadig kan nå at blive re-signet, så er det ikke givet at de får hentet ham tilbage. Hvis ikke, vil Creed Humphrey være et oplagt bud på det første valg for Les Snead og Sean McVay i år. Beskyt investeringen i Matthew Stafford.

58. Baltimore Ravens – EDGE Rashad Weaver, Pittsburgh
Pass rushet bør være i fokus for Ravens. De har hentet Pernell McPhee og Tyus Bowser tilbage, men der er plads til mere. Weavers potentiale er ikke det største, men han har et solidt bundniveau og ligner et godt fit til forsvaret

59. Cleveland Browns – CB Kelvin Joseph, Kentucky
Browns har et af ligaens mest komplette mandskabet og med EDGE adresseret i første runde, kan de gå alverdens veje her. Der er ingen store huller, men de oplevede dybden på CB blive presset sidste år, og det kan de så adressere med Kelvin Joseph. Joseph mangler noget erfaring og teknik, men har spændende potentiale, og kan læres op i ro og mag tidligt i karrieren. Der er snak om lidt off-field bekymringer, men det plejer ikke at afskrække Browns. Spørgsmålet er om det så også gælder det nye regime.

60. New Orleans Saints – WR Elijah Moore, Ole Miss
Hvem end der er under center for Saints skal have nogle spillere at kaste til. Bag Michael Thomas tynder det meget hurtigt ud i WR-gruppen. Elijah Moore har potentiale til at gå en hel del tidligere end dette, men WRs falder en smule, og det nyder Saints godt af her.

61. Buffalo Bills – OG Quinn Meinerz, Wisconsin-Whitewater
Bills fik re-signet de vigtigste free agents på den offensive linje, men dybden er blevet presset en smule. Holdet har ikke de helt vilde needs og det udnytter de til at samle Senior Bowl-darling Quinn Meinerz op. En bøf til bøflerne.

62. Green Bay Packers – WR Rondale Moore, Purdue
En wide receiver? En wide receiver! Selv Packers’ front office må kunne se at de vil give bedre betingelser til både Davante Adams og Aaron Rodgers hvis de får fundet endnu et våben at kaste til. Rondale Moore har masser af talent, og hvis ikke for skader i 2019 og en forkortet 2020-sæson kunne han snidlt have været i spil til første runde.

63. Kansas City Chiefs – OT Brady Christensen, BYU
Den offensive linje er blevet hjulpet på vej med signings af Joe Thuney og Kyle Long, men på ydersiden står det stadig skidt til. Brady Christensen beskyttede Zach Wilson hos BYU og kan nu tage sit fine tekniske fundament til Kansas City og gøre sit ypperste for at beskytte Patrick Mahomes.

64. Tampa Bay Buccaneers – CB Elijah Molden, Washington
Ligesom i første runde kan Bucs bare læne sig tilbage og se et spændende talent falde i favnen på dem. Ross Cockrell er free agent og selvom CB-gruppen viste fine ting i slutspillet, så vil det være svært at lade en spiller med Moldens evner i slotten og ball skills falde forbi.

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button