Mock Drafts

Mock Draft: Fire quarterbacks i top 10 i årets første mock

I mandags var der deadline for underclassmen til at tilmelde sig draften, og vi har derfor listen med de valgbare spillere til årets 2023-draft. Derfor er det tid til at komme med årets første bud på, hvordan første runde kunne forløbe.

For størstedelen af ligaens hold er draftsæsonen allerede startet, så selvom vi mangler at finde Super Bowl-vinderen, kan vi sagtens begynde at kigge frem mod draften, så vi kan lære de største profiler at kende allerede nu.

Derudover var mandag deadline for underclassmen(spillere med mulighed for flere år i college) til at tilmelde sig draften, og det har en lang række valgt at gøre. Vi kender derfor den pulje af spillere, som holdene kan vælge fra.

Det er stadig tidligt i processen og før free agency, og derfor har jeg valgt at lave en mock draft uden trades, selvom der helt sikkert vil være hold, der vil overveje at handle sig op for en quarterback. Valgene fra 25-32 er fordelt ud fra deres record i grundspillet.

1) Chicago Bears: Will Anderson, EDGE, AlabamaLæs Scouting Report
Mon ikke, Bears tager et år mere med Fields, og derfor ville det være oplagt at trade ned og få endnu flere valg i draften for at bygge den talentfattige trup op. Bliver de ved førstevalget, står valget nok mellem Anderson og Jalen Carter, og her hælder jeg mod Anderson som det mest sandsynlige.

2) Houston Texans: Bryce Young, QB, Alabama Læs Scouting Report
Texans har brug for at forsøge sig med noget nyt på quarterback, og de har brug for en profil til at være franchisets håb og ansigt udadtil. Byron Young har størrelsen imod sig, men han har bare flair for positionen, som NFL-holdene bør tage chancen på. Jeg tror dog også sagtens, at C.J. Stroud og WIll Levis kan være i spil.

3) Arizona Cardinals: Jalen Carter, DT, Georgia
Cardinals kan håbe på, at et hold trader op til førstevalget og tager en quarterback, så de måske kan få den bedste non-quarterback i årets draft. Det vil med alt sandsynlighed være Anderson eller Carter, og personligt har jeg Carter som den bedste spiller i draften. Han har uomtvisteligt potentiale til at være en ødelægger i midten af forsvaret.

4) Indianapolis Colts: Will Levis, QB, Kentucky Læs Scouting Reports
Det er tid til at prøve med en ung quarterback i stedet for de aldrende lappeløsninger. Will Levis har kæmpe fysisk talent og erfaring i et NFL-lignende system. Det vil NFL-holdene værdsætte, tror jeg, og hvis ikke Colts snupper ham, tror jeg, et andet hold gør i top 10.

5) Seattle Seahawks (fra Broncos): Myles Murphy, EDGE, ClemsonLæs Scouting Reports
Seattle Seahawks endte både i slutspillet og i top 5 af draften grundet deres trade med Broncos. Her mangler de virkelig noget kvalitet på den defensive linje, og her er Myles Murphy en fantastisk spændende spiller. Han er fysisk stærk og super atletisk, og hans potentiale er måske det største i år blandt EDGEs.

6) Detroit Lions (fra Rams): Christian Gonzalez, CB, Oregon – Læs Scouting Reports
Angrebet var godt hos Lions i år, men forsvaret skal der gøres noget ved. De har en masse unge spillere oppe foran, så jeg tænker, at det er oplagt at prøve at finde en topcorner. Christian Gonzalez har størrelse, atletiske evner og god spilintelligens, og det gik jo glimrende, da for et par år siden tog en anden Oregon-spiller i top 10 af draften.

7) Las Vegas Raiders: C.J. Stroud, QB, Ohio StateLæs Scouting Reports
Derek Carr-æraen er slut hos Raiders, og derfor skal der kigges mod nye løsninger. Stroud er en klassisk pocket passer med god præcision, hvilket bør passe godt til Josh McDaniels’ angreb. Og så kan McDaniels også helt selv få lov til at forme og udvikle sin quarterback, som han ønsker det.

8) Atlanta Falcons: Bryan Bresee, DT, Clemson Læs Scouting Reports
Falcons har brug for en quarterback, men jeg tror, de er på markedet efter en veteran, og en genforening mellem Ryan Tannehill og Arthur Smith virker oplagt. Derfor kigger Falcons i stedet mod forsvaret, hvor de har mange mangler. På den defensive linje kunne store og atletiske Bryan Bresee pynte, hvis han kan forløse sit potentiale.

9) Carolina Panthers: Anthony Richardson, QB, FloridaLæs Scouting Reports
Efter forsøg med Teddy Bridgewater og Sam Darnold, så lugter det af, at Panthers kunne forsøge sig med en ung quarterback, som kan lære bag en erfaren quarterback (måske Darnold). Anthony Richardson er fantastisk atletisk og har spændende potentiale, men der er også meget at arbejde på, og han er nok ikke klar til at starte i 2023.

10) Philadelphia Eagles (Fra Saints): Tyree Wilson, EDGE, Texas TechLæs Scouting Reports
NFC’s bedste hold (i grundspillet) med et top 10-valg. Det virker ikke fair. Ikke desto mindre har Eagles en perfekt mulighed for at investere i deres elskede defensive linje. Brandon Graham er oppe i årene, og Derek Barnett kan være fortid. Eagles vil gerne være 3-4 mand dyb på EDGE, og her kan Wilson supplere glimrende og endda rushe indvendigt i kastesituationer. Perfekt komplement til Sweat, Graham og Reddick.

11) Tennessee Titans: Peter Skoronski, OT/OG, NorthwesternLæs Scouting Reports
Forsvaret kan også kigges på, men i sidste ende, så var angrebet ekstremt tandløst i 2022. En receiver kunne sagtens komme på tale, men jeg tror den offensive linje har højest prioritet. Den mangler kvalitet flere steder. Peter Skoronski er en fremragende spiller med teknik, power og atletiske, og han kan både spille guard og tackle. Han kan blive Taylor Lewan-erstatningen i Tennessee.

12) Houston Texans (Fra Browns): Jaxon Smith-Njigba, WR, Ohio State Læs Scouting Reports
Med valget af en quarterback med andenvalget, så er det tid til give ham et pålideligt våben at kaste til. Jaxon Smith-Njigba er en rigtig dygtig ruteløber med sikre hænder, og han vil hurtigt blive en quarterbacks bedste ven.

13) New York Jets: Paris Johnson, OT, Ohio StateLæs Scouting Reports
Jets er på udkig efter en quarterback, men mon ikke det sker gennem en trade for enten Derek Carr eller Jimmy Garoppolo. I draften kan Jets derfor passende forstærke den offensive linje med en atletiske tackle. Mekhi Becton har været skadet for meget og ikke vist sig pålidelig, så man kan sagtens bruge hjælp på positionen. Så må man finde ud af, om Johnson eller Becton skal flyttes til højre tackle.

14) New England Patriots: Joey Porter Jr., CB, Penn StateLæs Scouting Reports
Jeg er meget i tvivl om, hvilken vej Patriots går. Det mest oplagte er den defensive linje, men værdien er der ikke lige nu. En receiver kunne også være en mulighed, men jeg tror ikke, det bliver helt heroppe. I stedet kigger jeg mod en cornerback-gruppe, der har nogle usikkerhed og kunne bruge en disciplineret, atletisk og fysisk corner som Joey Porter Jr.

15) Green Bay Packers: Michael Mayer, TE, Notre Dame Læs Scouting Reports
Det var et skuffende år for Packers, og næste år skal man finde en måde at gøre det lettere for Aaron Rodgers på. Her er det oplagt at kigge på årets bedste tight end, der har nogle af de mest sikre hænder i mands minde. Mayer er bare en herlig fysisk og stærk tight end, der griber alt, hvad han kommer i nærheden af.

16) Washington Commanders: Broderick Jones, OT, Georgia
Commanders kunne godt kigge efter en quarterback, men det er lidt tidligt for Tanner McKee, tror jeg, og de har Sam Howell, de måske vil give chancen. Hvis Howell skal bryde igenne, er det oplagt at give ham en stor mand til beskyttelse. Med Charles Leno lidt oppe i årene, ville det give mening at kigge mod fremtiden med Jones.

17) Pittsburgh Steelers: Jordan Addison, WR, USC – Læs Scouting Reports
En cornerback eller en linebacker ville være oplagt, men Steelers vælger sjældent cornerbacks højt, og værdien er der ikke på linebacker, synes jeg. Derfor bliver jeg nødt til at lave den glædelige genforening mellem Kenny Pickett og Jordan Addison. De to leverede en fantastisk 2021-sæson sammen hos University of Pittsburgh, hvor Addison i 2021 vandt prisen som årets bedste college-receiver.

18) Detroit Lions: Bijan Robinson, RB, Texas – Læs Scouting Reports
Af mange er Bijan Robinson anset som et af de fem til 10 største talenter i draften, men jeg havde svært ved at finde en plads til ham højere oppe. I stedet falder han hele vejen ned til Lions, der bygger videre på deres spændende angreb fra 2022. D’Andre Swift har ikke slået til, og Jamaal Williams er free agent og kan være væk.

19)Tampa Bay Buccaneers: Kalee Ringo, CB, Georgia
Hvem skal være quarterback for Buccaneers i 2023? Der er mange spørgsmålstegn og dermed mange retninger for Buccaneers i draften. På forsvaret ser det ud til, at Jamel Dean er fortid, og ham vælger jeg at erstatte i denne omgang, men en stor og ekstremt atletiske cornerback som Ringo. På mange måder minder han om netop Dean.

20) Seattle Seahawks: Gervon Dexter, DT, Florida
Jeg fik nævnt ved femtevalget, at den defensive linje savnede talent, og derfor dobbeltdypper Seahawks i puljen af forsvarstalenter. Samtidig vil valget af Dexter måske være en smule overraskende allerede her, men det ville også være typisk Seahawks. Dexter har spændende størrelse, styrke og atletiske evner. Han skal bare blive mere teknisk raffineret og lære at spille med et lavere tyngdepunkt.

21) Miami Dolphins: Valg frataget grundet tampering med Tom Brady
Dolphins har mistet deres valg i første runde, fordi de for nogle år tilbage kontaktede Tom Brady ulovligt med henblik på at hente ham til holdet.

22) Los Angeles Chargers: Quentin Johnson, WR, TCU
Angrebet hos Chargers har været en skuffelse i 2022, og et af problemerne har været en langsom receiver-gruppe, hvor Keenan Allen har set bedre dage, og Mike Williams har været af og på skadeslisten. Quentin Johnson er en høj og atletisk receiver, der kan strække banen og hjælpe Herbert.

23) Baltimore Ravens: Lukas Van Ness, EDGE, Iowa
Det ville klæde Ravens at kigge på offensive forstærkninger, men jeg kan bare ikke lade være med at tænke, at Van Ness er prototypen på en Ravens-EDGE. Han er tung og alsidig, og så smadrer han bare løs på alle spil. En kaoskugle uden lige på den defensive linje, og han vil kunne give dem noget power på EDGE, som de måske savner lidt.

24) Minnesota Vikings: Cam Smith, CB, South CarolinaLæs Scouting Report
Forsvaret for Vikings kostede dem i slutspillet, og der er brug for at forstærke enheden. Selvom man draftede Andrew Booth i anden runde i 2022, så er cornerback-gruppen stadig tvivlsom, og Patrick Peterson synger på allersidste vers. Cam Smith er en aggressiv corner, der giver den 120% i alle situationer, og det ville klæde Vikings med mere lidt kant og fysik på corner.

25) Jacksonville Jaguars: O’Cyrus Torrence, OG, FloridaLæs Scouting Report
Jeg kunne også sagtens se Jaguars gå med en receiver eller en cornerback, men den offensive linje er også en gruppe, jeg meget gerne så forstærket. O’Cyrus Torrence er en kæmpe bamse af en guard, der bare flytter folk i løbespillet og har overraskende lette fødder i kastespillet. Med ham og Scherff på guard i 2023, får Jaguars en indvendig offensive linje, man slår sig på.

26) New York Giants: Trenton Simpson, LB, Clemson Læs Scouting Report
Giants’ linebacker er en mindre joke og klart holdets største svaghed. Jeg er ikke Simpsons største fan, men han har kæmpe potentiale med hans unikke atletiske evner og generelle alsidighed. Hos Giants vil han kunne vise sig evner frem både i opdækningen og som blitzer. En mand som Drew Sanders kunne dog også være en mulighed, da han er en forrygende blitzer, og det elsker ‘Wink’ Martindale.

27) Dallas Cowboys: Devon Witherspoon, CB, Illinois
Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om Jerry Jones kan lade være med at tage Drew Sanders fra Jones’ college Arkansas, men jeg giver dem i stedet en spændende cornerback, da Cowboys har nogle kontraktudløb på positionen, som kan efterlade dem tyndt besat. Witherspoon har god længde, hurtige fødder og havde en flot sæson for Illinois i 2022.

28) Cincinnati Bengals: Darnell Washington, TE, Georgia
Flere våben til Joe Burrow? Flere våben til Joe Burrow. Darnell Washington er dog ikke kun et våben i kastespillet, men han er også en bomstærk blokeringsspiller, som kan åbne op for Joe Mixon. Han er bare fysisk intimiderende at se på, og det ville være sjovt at se, hvad han kan bruges til på et allerede godt angreb.

29) Denver Broncos: Darnell Wright, OT, Tennessee Læs Scouting Report
Jeg har en fornemmelse af, at der sniger sig en tackle eller to ind her i bunden af første runde, og Broncos er et godt bud på et valg. Billy Turner er free agent, og man kunne passende tage Wright og smide ham direkte ind på højre tackle. Wright er en stor og stærk tackle, der er dygtig i løbespillet og hæderlig i kastespillet. Han kan hjælpe med at bane vejen på jorden og tage lidt af presset på Russell Wilson.

30) Buffalo Bills: Brian Branch, S, Alabama Læs Scouting Report
Den offensive linje er bestemt en mulighed hos Bills, og en receiver ville også klæde holdet. Jeg kan bare ikke lade være med at tænke på, hvor fantastisk Branch ville passe ind på holdet. Jeg har selv sammenlignet Branch med Micah Hyde, og netop Hyde og hans makker Jordan Poyer er begge oppe i årene. Branch ville være fremtidens mand på safety på Sean McDemott og Leslie Fraziers forsvar.

31) Kansas City Chiefs: Zach Harrison, EDGE, Ohio State
Man tog George Karlaftis første runde i sidste års draft, men Frank Clark kan snart være fortid på holdet, og så kunne man sagtens bruge en ny EDGE. Harrison har den længde, som Spagnoulo godt kan lide, og Chiefs’ ekstra pass rush ville klæde Chiefs-forsvaret.

32) Philadelphia Eagles: Jalin Hyatt, WR, TennesseeLæs Scouting Report
Eagles har gode spillere over det hele, og de kan derfor kigge mange veje. Jeg kunne godt se Eagles prøve at gøre angrebet endnu mere uhyggeligt, og det kunne de passende gøre med den lynhurtige Hyatt. Han kan strække banen vertikalt både fra slotten og udvendigt, og det kan give noget plads til Smith, Brown og Goedert underneden.

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button