Mock Drafts

Leg GM for en draft – Tilmeld dig nu

Det danske amerikanske football forum arrangerer årligt en GM-mock draft, hvor du kan vælger et hold og lege GM for holdet igennem en fuld syv runders mock draft. Tilmeldingen er begyndt, og der er kun 32 pladser!

Er du træt af, at dit hold aldrig vælger dine favoritspillere? Så får du nu muligheden for at arbejde benhårdt for at sikre lige præcist dine favoritter til dit hold.

I den årlige GM-mock draft arrangeret af det danske amerikanske football forum tilmelder man sig ved at vælge et hold, og når mock draften går i gang, har du alle holdets valg til din rådighed for at sikre dig dine favoritspillere. Mock draften er sat til at starte d. 28. marts, når free agency så småt er løjet af.

Tilmeld dig her: GM Mock draft 2021

Det er dog ikke let at sikre sig sine favoritter, da der sidder 31 andre general managers ivrige for at sikre sig deres egne favoritter. Trades er derfor hyppige, og frustrationerne ofte store, når man ser sit mål blive snuppet lige før ens valg.

Der er kun 32 hold og dermed 32 pladser, men hvis man er i tvivl, om man har tid til at bære hele ansvaret alene, er jeg sikker på, at man godt kan teame op med en go ven og Co-GM. Bare spørg om lov inde i tilmeldingstråden.

Reglerne kan læses i tilmeldingstråden, men kort opridset, så har man en tidsperiode til alle sine valg. Den tidsperiode er f.eks. tre timer i de første tre runder. Tiden løber fra kl. 15 til midnat i hverdagen og fra 12 til midnat i weekenden. Man skal derfor lige holde sig opdateret løbende i løbet af dagen, om ens valg nærmer sig. Typisk tager GM-mocken 10-14 dage, så man skal være på løbende over nogle uger.

Hvis du stadig er i tvivl og har spørgsmål, kan du spørge inde i tilmeldingstråden eller skrive direkte til Teis Joranger eller Kenneth Andersen på Twitter

Related Articles

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Check Also
Close
Back to top button