Mock Drafts

Draftbeat 2023 Mock Draft 1.0

Scouting Combine er lagt bag os, topvalget er handlet væk, og inden free agency begynder at lukke nogle af hullerne på mandskaberne, kommer vi her med vores første mock draft frem mod 2023-draften.

Vi er under syv uger fra draftday, og i kølvandet på fredagens Bears-Panthers-trade, der sender topvalget til Panthers, har vi fået klarhed omkring én af de ting, der gav usikkerheder i forhold til årets draft. Combine, der i sidste uge løb af stablen, har også skabt noget der ligner klarhed over hvor nogle spillere hører til i draften. Meget kan og vil dog ændre sig i løbet af de næste små syv uger, ikke mindst når free agency starter og hvis nogle store navne som Aaron Rodgers og Lamar Jackson bliver tradet. Inden de ting sker, vil vi nu byde ind med vores første fælles bud på hvordan første runde kommer til at forløbe.

Selvom det er en draftklasse, der ser uhyre stærkt besat ud på nogle af de vigtige defensive positioner, edge rusher og cornerback, er det de offensive valg, der udgør størstedelen af de 31 picks, der bliver foretaget i første runde i vores bud.

Mocken byder på tre projekterede trades, og vi skyder på en gentagelse af 2021-draften, hvor de første tre valg falder på quarterbacks.

Her følger de 31 valg:
1. Carolina Panthers (f/Bears) – QB C.J. Stroud, Ohio State (læs scouting report)
Fredag lavede Panthers og Bears den blockbuster-trade, der sendte Panthers op til topvalget, og sikrer dem muligheden for at vælge den quarterback de har lyst til, efter de seneste år at have jagtet – og misset – nogle af de topnavne, der har været i spil i trades. Vi havde oprindeligt projekteret en trade, der sendte Colts op til topvalget for at vælge Bryce Young, men med Panthers på plads, så betyder det en mock med både et andet hold og en anden quarterback.

Tre spillere er formentlig realistisk i spil hér, i form af C.J. Stroud, Bryce Young og Anthony Richardson, og mens det absolut ikke skal afvises at Richardson efter sin imponerende Combine, kan lave overraskelsen og ende som topvalget, så er fornemmelsen for nuværende at det i højere grad står mellem Stroud og Young, der også generelt er anset for de to bedste på positionen.

Efter Young ikke testede eller kastede ved Combine er der lidt mindre momentum omkring ham i øjeblikket, men det kan han ændre ved sin Pro Day, mens Stroud omvendt trak store roser ved Combine, og – selv med den opmærksomhed Richardson fik – har fået lidt rygvind. Men det er næppe en kastesession ved Combine, der vil få Panthers til at vælge ham. Derfor er det da også heldigt nok, at han har sat nogle spil på tape, der kan hjælpe ham, og mens det ikke er holdets nye QB-coach Josh McCown, der skal foretage valget, så har han – inden han blev ansat – lavet breakdowns sammen med Josh Norris, hvor de to kiggede på Stroud, Young og Will Levis (Richardson var den næste i rækken, men så blev McCown hyret af Panthers), og fornemmelsen hos Norris er i hvert fald at det var Strouds tape, der fik McCown mest op at køre.

Efter fem sæsoner hos Colts, hvor den nye Panthers-head coach Frank Reich havde en ny starter hver sæson, hungrer han ganske givet efter noget stabilitet. Det sikrer den her trade muligheden for – Panthers er i hvert fald nu i position til at kunne sikre sig en quarterback, der ikke behøver blive skiftet ud om ét år.

For nuværende kan vi ikke gøre meget andet end at komme med mere eller mindre kvalificerede gæt, og generelt virker der til at være mest buzz omkring at det er Stroud de vil vælge. Men det kan sagtens ændre sig i løbet af den næste halvanden måned. Meningerne er lidt delte om Stroud, også internt her på redaktionen, hvor vi dog er enige om at ser en Jared Goff-agtig quarterback. Uagtet at Goff måske aldrig har levet op til sin status som draftens topvalg, så har han vist at han i de rette betingelser kan finde pæn succes, og det samme kan blive tilfældet for Stroud. Han kommer ind på et hold, der ikke nødvendigvis er klar til at levere en stor sæson i år, men er sat i position til at kunne tilføje spillere så de fra 2024 kan være et virkelig kampdygtigt hold. Med D.J. Moore sendte til Bears i traden for at komme op til topvalget, er der ikke meget at arbejde med på skill-positions for Stroud, men det kan free agency selvfølgelig nå at rette lidt op på.

2. Houston Texans – QB Bryce Young, Alabama (læs scouting report)
Davis Mills har ikke vist sig som løsningen for Texans. Han kan være en fin backup, men der er indtil videre ikke noget der peger i retning af at det er ham, der kommer til at løfte Texans ud af dyndet. Efter tre år på stribe at være sluttet blandt ligaens dårligste hold, og have udskiftet sin head coach – først David Culley og senest Lovie Smith fik kun ét år i sædet – skal der findes stabilitet.

Den tidligere Texans-linebacker DeMeco Ryans er vendt tilbage til Houston, denne gang som cheftræner, efter nogle succesfulde sæsoner på 49ers’ stab, de seneste to som defensiv koordinator, efter at han overtog fra Robert Saleh. Der virker til at være en forståelse for at det nu reelt er et rebuild der starter, og det kræver også at de finder en quarterback.

Richardson og Young er begge i spil, og heller ikke her skal Richardson dømmes ude, men både Ryans og OC Bobby Slowik har hos 49ers set at man kan finde succes med en stærk ball distributor på QB-positionen, mens Trey Lances skader har gjort at de aldrig for alvor har fået set hvad den mobile quarterback kan skabe. Young har ikke den samme upside som Richardson, men han har leveret varen på det højeste niveau, og bar i store dele af 2022-sæsonen et Alabama-hold, der ikke for alvor klikkede på vanligt niveau, på sine skuldre.

PROJEKTERET TRADE
3. Indianapolis Colts (f/Cardinals) – QB Anthony Richardson, Florida (læs scouting report)
For Colts er det på tide at finde noget stabilitet på den vigtigste position, efter den årlige udskiftning der fulgte i kølvandet på Andrew Lucks karrierestop og betød at Frank Reich på fem sæsoner havde fem forskellige quarterbacks til at åbne en sæson. GM Chris Ballard er under pres for at finde en løsning, og ejer Jim Irsay er en herre der vil se sit hold tilbage på toppen. Irsay kan beskyldes for meget, men ikke for at gøre i røgslør, så da han i forbindelse med pressemødet hvor den nye HC Shane Steichen blev præsenteret, både talte om behovet for at finde en quarterback og specifikt henviste til Bryce Young (”that Alabama guy doesn’t look bad, I’ll tell ya”), så tror jeg at der er lidt irritation over at det blev Panthers der handlede op til topvalget.

Men Colts skal ikke fanges i en situation hvor de ved nummer fire ser tre quarterbacks være røget af brættet, så de handler en enkelt plads op for at sikre sig Anthony Richardson. Richardson testede exceptionelt ved Combine og har nok bragt sig selv tættere på topvalget, men realistisk er han for nuværende nok QB3. Shane Steichen har arbejdet med Jalen Hurts hos Eagles, så Richardsons skill-set vil næppe skræmme den nye cheftræner. Men Richardson er også en stor chance at tage, og hans imponerende Combine skal ikke overskygge at han er en rå spiller. Men det skal omvendt heller ikke få én til at glemme at han har erfaring med at lave checks ved linjen, gået gennem progressions og vist sig i stand til at navigere lommen. Dét det først og fremmest handler om er at løfte bundniveauet, for de fantastiske højdepunkter han har sat på tape hos Florida skal nok – i større eller mindre grad – stadig dukke op i NFL. Det bliver nu op til Colts at løfte den opgave.

4. Arizona Cardinals (f/Colts) – EDGE Will Anderson Jr., Alabama (læs scouting report)
Vi er ikke hoppet helt med på den hype der har været omkring Will Anderson Jr. gennem længere tid. Han er en virkelig god spiller, men vi ser ham ikke på niveau med de allerbedste edge rushers, der er blevet taget højt i nyere tid. Potentialet er dog uhyre stort, og på den baggrund skal han nok blive taget som én af de første spillere i draften, og i hvert fald som én af de første ikke-quarterbacks.

Cardinals har mistet J.J. Watt og cuttet Markus Golden, og det efterlader dem for nuværende med deres to tredjerundevalg fra sidste år, Myjai Sanders og Cameron Thomas, på ydersiden. Det er ikke kritisk, men det er unproven, og dybden bag de to er ikke imponerende. Anderson bør kunne gå ind og bidrage fra dag 1.

5. Seattle Seahawks (f/Broncos) – EDGE Tyree Wilson, Texas Tech (læs scouting report)
Jalen Carter vil ganske givet lokke, men der lægges typisk vægt på character hos Seahawks, og med den aktuelle usikkerhed om Jalen Carters situation, tilter det valget i Tyree Wilsons favør for os. Wilson ligner et skræddersyet fit til Seahawks’ defensive front, med sin længde, styrke, motor, upside og alsidighed.

6. Detroit Lions (f/Rams) – CB Christian Gonzalez, Oregon (læs scouting report)
Gonzalez er – uafhængigt af position – ét af de to største talenter i årets draft i vores bog, og for et Lions-forsvar, der havde stort besvær med at forsvare kastet i sidste sæson, vil det være en kærkommen tilføjelse. Pass rushet viste god forbedring henover 2022-sæsonen, og den bageste enhed tog også klart et skridt frem, men der er rigelig plads til et opgradere enheden. Med tanke på at Gonzalez hører til blandt årgangens yngste spillere, er det imponerende hvor NFL-klar han allerede er, og potentialet er skyhøjt. Det handler for Dan Campbell og hans trænerstab bare om at få trykket på knappen, der aktiverer Gonzalez’ alpha dog-mentalitet.

7. Las Vegas Raiders – QB Will Levis, Kentucky (læs scouting report)
Med Derek Carr væk, må en løsning på QB-positionen være førsteprioriteten for Raiders i denne offseason. De har været kædet sammen med nogle af Josh McDaniels’ tidligere spillere – Jimmy Garoppolo og Mac Jones – men det er ikke givet at det bliver til noget, og for nu står de i hvert fald uden en afklaring. Hvis det også er tilfældet når vi når til draften, så er et valg af Will Levis oplagt, hvis det falder ud som her. Ligesom Richardson er der noget klart boom/bust over Levis, og hans evne til at levere varen under pres og løfte sit niveau på afgørende tidspunkter giver klart anledning til noget bekymring, men hvor Josh McDaniels ikke begejstrer os med sine evner som head coach, så er der lidt håb for at han kan noget som offensiv coach, og at han og hans stab kan hjælpe med at få rettet op på nogle af de ting, så vi kan få den bedste udgave af Levis.

8. Atlanta Falcons – EDGE Myles Murphy, Clemson (læs scouting report)
Falcons var næstsidst i ligaen i sacks i 2022 med sølle 21 af slagsen, ét flere end Bears og seks færre end Raiders. Vi skal helt tilbage til 2018 for at finde en sæson hvor Falcons samlede flere end 30 sacks sammen, da de havde 37; to færre end de har haft til sammen over de seneste to sæsoner. Tiden er kommet til at få sat skik på pass rushet. I Murphy får DC Ryan Nielsen tilføjet en lidt rå, men uhyre talentfuld spiller, med fremragende speed-to-power, bend til at runde hjørnet og et på alle måder stort potentiale.

9. Chicago Bears (f/Panthers) – IDL Jalen Carter, Georgia (læs scouting report)
Jalen Carter kan ende med at blive valgt first overall, men efter at der op til Combine blev udstedt en arrestordre på ham for nogle mindre forseelser, der – i et vist omfang – relaterer sig til en dødsulykke, der kostede en medspiller og en ansat på holdets stab livet, er vi for nuværende klar til at lade Carter falde en smule. Den lidt sørgelige virkelighed omkring NFL er, at meldinger om at Carter ikke har talt sandfærdigt overfor politiet i forbindelse med at have været adspurgt om hvor han befandt sig da ulykken skete, og at han har kørt gaderace og hensynsløst – ikke mindst i en NFL-virkelighed, hvor Henry Ruggs’ hensynsløse (og påvirkede) kørsel har kostet et menneske livet og Ruggs sin karriere – meget vel kan ende med ikke at betyde noget som helst for holdene.

Der er masser af tid til at der kan komme en afklaring omkring sagen, og til at Carter kan overbevise holdene om at det ikke er noget der skal afskrække dem fra at vælge ham. Omvendt er der også tid til at flere forhold kan finde dagens lys, eller at han slipper dårligt igennem sine samtaler med holdene. Det kan gå begge veje, og mens det altså ikke skal afvises at Carter stadig bliver den første ikke-QB der bliver valgt – måske endda med topvalget – så skal det heller ikke udelukkes at han slet ikke bliver valgt i top fem eller ti. Vi er endt på en mellemløsning, og sender ham her til holdet der kunne have taget ham ved topvalget, i form af Bears, der dermed får både i pose og sæk ved at trade ned og få spilleren de meget vel kunne have taget ved nummer et. Det er en risiko at tage, men det kan samtidig også være et valg, der bliver et rent homerun for dem.

PROJEKTERET TRADE
10. New York Jets (f/Saints via Eagles) – OT Paris Johnson, Ohio State (læs scouting report)
Nuvel, det her Jets-valg kan meget vel risikere at ende i hænderne på Packers, hvis de aktuelle forhandlinger med Aaron Rodgers ender med at han nok engang går i Brett Favres fodspor, men for nu har Jets ikke hentet ham, så vi agerer ud fra dét og lader dem beholde valget. Jets’ forsvar var storspillende sidste år, men angrebet hang efter. Det var på QB den store udfordring var, men der er bestemt også plads til at styrke beskyttelsen af hvem end der er under center i den kommende sæson. Med Titans og Texans, der respektivt har mistet Taylor Lewan og har lidt usikkerhed om Laremy Tunsils fremtid, på klokken foran Jets, tager Joe Douglas hive fat i sin gamle kollega Howie Roseman og får arrangeret en trade, der sender Jets ind i top 10, og foretager det første valg af en offensiv linjemand i draften. Johnson har endnu ikke helt fået sat alle dele af sit spil sammen, men kan Jets’ stab få stykket puslespillet sammen, er der et spændende potentiale i ham. I år skal linjen ikke være et problem for Jets, og det her er et skridt i den rigtige retning.

11. Tennessee Titans – OT/OG Peter Skoronski, Northwestern (læs scouting report)
To år efter Los Angeles Chargers valgte Rashawn Slater ved valg nummer elleve, overgår Peter Skoronski manden han afløste hos Northwestern med én plads. Ligesom Slater, er Skoronski en spiller, hvor man kan så tvivl om hvorvidt han hører til på tackle eller guard. Titans har reelt set behov begge steder, men efter Taylor Lewans karrierestop, er hullet på left tackle nok dét de i første omgang sigter efter at han kan dække af – ligesom Slater fandt sin plads på tackle hos Chargers.

12. Houston Texans (f/Browns) – WR Jaxon Smith-Njigba, Ohio State (læs scouting report)
Med Bryce Young på plads efter det første valg, retter Texans med deres andet valg i første runde blikket mod at tilsikre ham gode betingelser. En adressering af linjen foran ham kan være i scope, og en edge rusher skal heller ikke afvises for at hjælpe forsvaret, men med et valg af en QB er det oplagt at finde hjælp til ham. Det kunne være en tight end, men der er absolut også plads til at styrke receiverkorpset, og Smith-Njigba er et oplagt bud, som en NFL-klar ruteløber, der er den næste i rækken af Brian Hartline-coachede receivers der ender i første runde.

13. Philadelphia Eagles (f/Jets) – EDGE Lukas Van Ness, Iowa (læs scouting report)
Eagles havde én af de mest produktive sæsoner i ligaens historie når det handler om sacks, men det betyder ikke at de skal hvile på laurbærrene. Brandon Graham runder 35 i næste måned, og mens dybden ikke står til at blive udfordret nævneværdigt af free agency i år, så kan den blive det næste år. Forsvaret har mange free agents, men det bør stadig være muligt at holde pænt sammen på rosteret og stå med et relativt komplet mandskab, og det kan tillade dem at fokusere på at drafte til fremtiden. I Van Ness får den en spændende og alsidig spiller, der med lidt udvikling kan blive en stærk profil for holdet.

14. New England Patriots – OT Broderick Jones, Georgia (læs scouting report)
Isaiah Wynn og Marcus står foran free agency, og Trent Brown er bedst tjent med at spille på højre side af linjen. I Broderick Jones finder Patriots sig en NFL-klar run blocker, der efter blot én sæson som starter hos Georgia kommer med en masse uforløst potentiale som pass blocker, og på trods af at han er rå ikke tillod et eneste sack i 2022, og blot to hits.

15. Green Bay Packers – TE Michael Mayer, Notre Dame (læs scouting report)
Både Robert Tonyan og Marcedes Lewis har kontraktudløb, og efter en draft der sidste år tilføjede tre unge wide receivers, bliver blikket nu vendt mod en talentindsprøjtning på tight end-positionen. Mayer er den næste i rækken af talentfulde tight ends fra Notre Dame – Cole Kmet og Tommy Tremble er de seneste to i hhv. 2020- og 2021-draften, og seks af de seneste ti tight ends fra Notre Dame der er blevet draftet, er blevet det i de første to runder, med Tyler Eifert som den højest valgte med valg nummer 21. Det kan Mayer meget vel komme til at overgå, og han bibringer et komplet skill-set til positionen som både et pålideligt våben i kastespillet og en stærk blokeringsspiller. Det er evner, der bør passe glimrende ind hos Packers, uanset hvem der måtte være under center i den kommende sæson.

16. Washington Commanders – CB Devon Witherspoon, Illinois (læs scouting report)
Witherspoon er en spiller, som vi på redaktionen er glade for, og med et skill-set og en spillestil der bringer minder om Trent McDuffie fra sidste års draft, bør han også kunne sikre sig et valg som én af de første cornerbacks i en stærk årgang på positionen. Det bageste forsvar har en god portion talent, men Benjamin St-Juste har endnu ikke for alvor slået til, og kan opgraderes. Med Witherspoon modsat Kendall Fuller vil Commanders stå med en spændende duo, der både kan dække godt op og bidrage godt i løbespillet.

17. Pittsburgh Steelers – CB Joey Porter Jr., Penn State (læs scouting report)
Seks sejre i de sidste syv kampe sikrede Steelers en god afslutning på sæsonen og en winning record, og mens der stadig er plads til at styrke angrebet omkring Kenny Pickett, vil en adressering af forsvaret også give mening for holdet, med henblik på at fastholde et forsvar der ikke tvinger angrebet ud i ugentlige shootouts. Cameron Sutton er free agent og William Jackson er blevet fritstillet, og selvom Steelers kun tillod flere end 17 point i én af de sidste otte kampe i sæsonen, var cornerbackgruppen ikke ligefrem en styrke. Holdet har et solidt kendskab til Joey Porter Jr.-familien efter at have haft hans far på holdet i otte sæsoner fra 1999 til 2006 og siden på trænerstaben fra 2014 til 2018, og 24 år efter at have valgt Sr. i tredje runde af draften, falder valget her på junior i første runde.

18. Detroit Lions – RB Bijan Robinson, Texas (læs scouting report)
Flere har peget på Bijan Robinson som det største running back-talent til at ramme draften siden Saquon Barkley, og mens vi næppe skal forvente at se ham blive valgt ligeså højt som Barkley – og heller ikke nødvendigvis tæt på ligeså højt – så vil det være en gedigen overraskelse, hvis Robinson ender med at falde ud af første runde. Lions kan risikere at sige farvel til Jamaal Williams i denne offseason, og også tredjevalg Justin Jackson er free agent. D’Andre Swift har vist glimrende ting, men har misset kampe i hver af sine første tre sæsoner og er free agent næste år, og holdet virker ikke for alvor klar til at lade ham forsøge sig i en rolle som workhorse, men fastholde ham i den change-of-pace rolle han har været produktiv i. Enter: Bijan Robinson.

19. Tampa Bay Buccaneers – EDGE Nolan Smith, Georgia (læs scouting report)
Bucs står foran en stor omvæltning efter Tom Bradys karrierestop. Talrige spillere – især på forsvaret – står foran free agency, og mens det ikke er tilfældet for hverken Shaquil Barrett og Joe Tryon-Shoyinka, er stort har alle dybdespillerne kontraktudløb, og Barrett skal tilbage fra en akillesskade. Nolan Smith havde en fremragende Combine, der bringer ham i spil til et valg i top 20, og en styrkelse af rotationen. Smith bibringer noget alsidighed til positionen med gode evner mod løbet og i opdækning, og potentiale til at blive en dygtig pass rusher.

20. Seattle Seahawks – TE Darnell Washington, Georgia (læs scouting report)
Kan Pete Carroll og John Schneider dy sig? Tight end er ikke nødvendigvis et af de helt store behov for holdet med Noah Fant, Will Dissly og Colby Parkinson som en bundsolid trio, men Darnell Washingtons kombination af størrelse/frame, atletiske upside og NFL-klare evner som run blocker kan meget vel vise sig for svær at sige nej til.

Miami Dolphins – Forfeited
Naughty naughty

21. Los Angeles Chargers – IDL Bryan Bresee, Clemson (læs scouting report)
Bresee er en spiller vi ikke er helt så høje på som mange andre, men han ligner på nuværeende tidspunkt et førsterundevalg, og hans alsidighed, styrke, evner mod løbet og evne til at finde en måde at komme ind i backfielden på, bør tiltale Chargers, der fortsat mangler noget kvalitet på indersiden af den defensive linje. Bresees skadeshistorik kan skræmme – overrev et korsbånd i det ene knæ i 2021 og missede kampe i 2022 pga. en skulderskade – men passer vel omvendt ganske glimrende ind på et Chargers-hold, der årligt virker til at kæmper med skader.

22. Baltimore Ravens – CB Deonte Banks, Maryland (læs scouting report)
Ravens går lokalt i adresseringen af en cornerbackgruppe, der står foran at kunne sige farvel til både Marcus Peters og Kyle Fuller, og har yderligere et par spillere i dybden der står foran free agency. Marlon Humphrey leverer stadig spil på et højt niveau kvaliteten bag ham er ikke overvældende god. Banks har ikke just Marcus Peters’ ball production – blot to interceptions i sin tid i college – men han er en hyperatletisk corner med god spilforståelse (især i zone), mirror-evner og aggressivitet ved catch point. Kan Ravens få lidt mere disciplin ind i hans spil, er der et virkelig spændende potentiale i Banks.

PROJEKTERET TRADE
23. Buffalo Bills (f/Vikings) – WR Quentin Johnston, TCU (læs scouting report)
Tre år efter en trade mellem Vikings og Bills sikrede sidstnævnte en wide receiver i form af Stefon Diggs (og siden Justin Jefferson til Vikings, ikke at forglemme) laver de to hold hér endnu en handel, der sikrer Bills en receiver. Diggs har leveret varen for Bills, men bag ham har det knebet lidt med at få et stabilit højt niveau ud af Gabe Davis og Isaiah McKenzie. I Johnston får Bills en stor og hurtig receiver, der skal poleres lidt som ruteløber, men har et uhyre stort potentiale.

24. Jacksonville Jaguars – OT Darnell Wright, Tennessee (læs scouting report)
I løbet af sine 40 starter for Alabama blev Will Anderson Jr. kun to gange holdt til én pressure – mod Tennessee i 2020 og 2022. Ikke at Anderson tog alle sine snaps linet op overfor Darnell Wright, men de to fik lov at tage nogle kampe mod hinanden, og her slap Wright altså overordnet stærkt fra det. Med Jawaan Taylor foran free agency, er det oplagt for Jaguars at finde en erstatning og i Wright får de en battle-tested, erfaren tackle med masser af erfaring mod topmodstand i SEC, der samtidig er en people-mover i løbespillet.

25. New York Giants – WR Zay Flowers, Boston College (læs scouting report)
2023-draftens receiverklasse kan ikke matche de foregående år, men vi kan stadig sagtens få et lille run på positionen her i slutningen af første runde. Med den store kontrakt der er investeret i Daniel Jones, skal angrebet omkring ham også styrkes, og en stærk ruteløber som Flowers med ball skills og YAC-evner, vil pynte i reeceiverkorpset, hvor kun Isaiah Hodgins, Wan’Dale Robinson og Collin Johnson ikke har kontraktudløb.

26. Dallas Cowboys – TE Dalton Kincaid, Utah (læs scouting report)
Dalton Schultz har kontraktudløb og mens Cowboys draftede Jake Ferguson sidste år, så var det kun i fjerde runde, og hans spil som rookie bør ikke afholde dem fra at adressere positionen tidligt, hvis Schultz ikke vender tilbage. Kincaid har sine mangler som blocker, men han er en virkelig stærk pass catcher, der bør blive et godt våben for Dak Prescott.

27. Minnesota Vikings (f/Bills) – SCB/S Brian Branch, Alabama (læs scouting report)
En receiver skal ikke udelukkes, men værdien i Branch er på dette tidspunkt for god at sige nej til for Vikings. Holdet har gang i en foryngelsesproces, og har fire cornerbacks der står foran free agency – plus at de har cuttet en femte i Cam Dantzler – mens sidste års førsterundevalg på safety, Lewis Cie, skal kæmpe sig tilbage fra en alvorlig skade. Harrison Smiths fremtid er også usikker – og selv hvis han bliver i denne sæson, så lakker det mod enden for ham. Branch er generelt anset for en safety, men han har tilbragt størstedelen af sin tid hos Alabama i slotten, og kan i hvert fald træde ind dér i år, hvis Vikings holder fast i Smith.

28. Cincinnati Bengals – IDL Calijah Kancey, Pittsburgh (læs scouting report)
For ni år siden kom Aaron Donald ind i ligaen som en undersized interior rusher ud af University of Pittsburgh. I år kan Pittsburgh igen byde på en defensive tackle, der bare formår at lave spil i modstanderens backfield, på trods af at han er en smule undersized. Der er nogle nuanceforskelle mellem Donald og Kancey – Donald var en bedre pass rusher ud af college, mens Kancey nok er en lidt bedre spiller mod løbet – og at forvente at en spiller kan leve op til det niveau én af ligaens bedste spillere i det sidste årti har leveret, er nok også i overkanten. Men mindre kan gøre det, og mens Kancey skal bevise at hans stærke spil fra college kan overføres til NFL, mod de større og stærkere modstandere, vil han stadig pynte på Bengals’ linje.

29. New Orleans Saints (f/49ers via Dolphins & Broncos) – EDGE Will McDonald IV, Iowa State (læs scouting report)
Derek Carr er på plads i New Orleans, og mens en adressering af receiverkorpset må være tillokkende, så falder valget i stedet på et valg til forsvaret. Cameron Jordan runder 34 år til maj og både han og Carl Granderson har kontraktudløb efter den kommende sæson, og selvom de valgte Payton Turner i 2021, vil en så eksplosiv spiller som McDonald, der samtidig har været en forced fumble-maskine med ti af slagsen, herunder fem i 2021, stadig være i spil.

30. Philadelphia Eagles – OG O’Cyrus Torrence, Florida (læs scouting report)
Efter et valg til den defensive front med deres første valg, går det til den offensive side af bolden ved dette valg. Eagles har én af ligaens bedste linjer, men Isaac Seumalo er free agent. Han kan blive hentet tilbage, men hvis ikke det sker, ligger der en oplagt afløser og venter i O’Cyrus Torrence. Der er fra nogle sider draget lidt sammenligner mellem Torrence og en tidligere Eagles-linjemand i form af Brandon Brooks.

31. Kansas City Chiefs – OT Anton Harrison, Oklahoma (læs scouting report)
Chiefs lader Orlando Brown Jr. ramme free agency, og hvis ikke han hentes tilbage står de med et hul på venstre side af den offensive linje – og får de re-signet ham, kan de godt gøre det bedre end Andrew Wylie på right tackle. Anton Harrison er en NFL-klar pass protector der arbejder godt med hænderne og bevæger sig godt, men skal skal have bygget noget styrke på, så han kan levere et bedre bidrag i løbespillet.

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button