Mock Drafts

Draft 2022: 2nd Round Mock

En vild førstedag er slut, men det betyder langt fra at draften er slut. Der er masser af rester til gode efter de første 32 valg, og vi giver her vores bud på hvordan de næste 32 valg forløber med en andenrundemock.

Vi har fået fordelt de første 32 spillere i årets draft, men med fortsat 230 valg tilbage, er der stadig masser af spillere at vælge imellem. Vi kan ganske givet forvente fortsat meget tradeaktivitet og vi kender draften godt nok til at vide at vi i løbet af andendagen typisk for alvor begynder at få nogle “WHAT?!”-beslutninger fra nogle hold.

Det er derfor også næsten umuligt at forudsige hvordan det kommer til at forløbe når det går løs kl. 1 i nat, men det skal ikke forhindre os i at give et bud.

Peter Meier Jensen og Teis Joranger har fordelt de 32 valg i anden runde mellem sig og vælger her (næsten) på skift. Forventningen til pletskud er ikke stor, og kan vi ramme bare ét valg vil det være at betragte som en succes, men det skal ikke forhindre os i at lave øvelsen for at give et indtryk af hvad der er af muligheder og potentielle fits.

Nok intro, her er valg 33-64:
33. Tampa Bay Buccaneers (f/Jaguars) – IDL Logan Hall, Houston
(Teis) Buccaneers kunne godt bruge bedre pass rush indvendigt på den defensive linje. Travis Jones kunne også være en mulighed, men Hall er den mere talentfulde rusher

34. Minnesota Vikings (f/Lions) – EDGE Boye Mafe, Minnesota
(Peter) Traden ned med Lions var overraskende billig, men har sikret Vikings et valg her tidligt i anden runde. De får adresseret pass rushet med Mafe, der har huseret på det lokale universitet.

35. Tennessee Titans (f/Jets) – QB Desmond Ridder, Cincinnati
(Teis) Med traden af A.J. Brown fornemmer jeg i endnu højere grad, at Titans går nye tider i møde og måske kigger lidt mere mod fremtiden end 2022. Ryan Tannehills kontrakt kan let trades efter 2022, så her kunne man sikre fremtidens mand.

36. New York Giants – CB Andrew Booth Jr., Clemson
(Peter) Mange havde forventet et valg af en CB i første runde, men det blev i stedet to af de andre store behov der blev adresseret. James Bradberry ventes at være fortid i klubben inden længe, og Wink Martindale værdsætter positionen højt. Booth mangler lidt erfaring, men har stort potentiale.

37. Houston Texans – EDGE David Ojabo, Michigan
(Teis) Texans skal ikke nå noget i år, så der er plads til at chancen på en super talentfuld pass rusher, der var uheldig til sin pro day. Ojabo har førsterundeniveau, og Texans har valg til at tage nogle chancer

38. New York Jets (f/Panthers) – LB Nakobe Dean, Georgia
(Peter) Trods traden ind i første runde for at vælge Jermaine Johnson har Jets stadig et valg her tidligt i anden runde. Værdien på den offensive linje er ikke overvældende, så det bliver til endnu et valg til forsvaret. C.J. Mosley kom endelig tilbage på banen i 2021, men niveauet var ikke imponerende og han bliver dyr over de kommende år, og kan cuttes billigt efter den kommende sæson, så 2022 kan meget vel være hans sidste år i klubben. Erstatningen bliver fundet på Georgias mesterskabsvindende forsvar i vores top-LB Nakobe Dean.

39. Chicago Bears – EDGE Arnold Ebiketie, Penn State
(Teis) Jeg overvejede en receiver, men EDGE er en stor mangel efter Khalil Mack-traden, og Ebiketie er et perfekt fit ind hos Bears. Han har atletiske evner og længde, som de sukker efter.

40. Seattle Seahawks (f/Broncos) – QB Malik Willis, Liberty
(Peter) Selvom man i Seahawks-land har udtrykt tillid til Drew Lock, så er det svært helt at købe at en spiller, der røg med i handlen da de tradede Russell Wilson, skulle være manden de vil satse på i årene fremover. Malik Willis var af mange forventet at gå i første runde, potentielt top 20, og nu er han tilgængelig yderligere tyve valg senere. Han har brug for tid til at blive udviklet, og det kan han få hos Seahawks, der med Lock og Geno Smith har en duo, der kan starte i år. Medmindre Willis helt enkelt bare viser sig at være bedre

41. Seattle Seahawks – CB Kyler Gordon, Washington
(Teis) Jeg er klar på, at Seahawks vælger et eller andet helt mærkeligt, men jeg har ikke fantasi til at forestille mig, hvad de kunne finde på. Derfor går jeg med et mere konventionelt valg og snupper Kyler Gordon, der får lov til at blive i det nordvestlige USA.

42. Indianapolis Colts (f/Commanders) – WR Christian Watson, North Dakota State
(Peter) T.Y. Hilton kan stadig hentes tilbage, men for nuværende ser det godt nok noget tyndt ud i Colts’ WR-room – og selv hvis Hilton re-signes, er det ikke en langsigtet løsning. Der skal tilføres noget talent til Matt Ryan, og mens Christian Watson har spillet på lavere niveau i FCS, så har han størrelse og fart til at få et stort impact.

43. Atlanta Falcons – QB Matt Corral, Ole Miss
(Teis) Jeg tror, at Falcons vil hente lidt konkurrence ind til quarterback-positionen, og valget står mellem Corral og Howell. Jeg kunne også godt se dem trade op for at vælge deres øverste mand, men med de to nuværende muligheder snupper jeg Ole Miss-quarterbacken.

44. Cleveland Browns – WR Skyy Moore, Western Michigan
(Peter) En DT, fx Perrion Winfrey, fristede, men Browns går all-in på at få angrebet omkring Deshaun Watson til at tage sig stærkest muligt ud. Det står mellem George Pickens og Skyy Moore, og mens jeg sagtens kan se Browns ignorere de rygter der er om Pickens’ personlighed, så bliver det den lille Moore der bliver valget.

45. Baltimore Ravens – DT Travis Jones, UConn
(Teis) Eagles stjal Jordan Davis for næsen af Ravens i første runde, så Ravens snupper trøstepræmien her i anden runde. Travis Jones er en tung defensive tackle, der er god mod løbet, men også har noget pass rush upside

46. Detroit Lions (f/Vikings) – LB Leo Chenal, Wisconsin
(Peter) Det er en næsten håbløs opgave at gennemskue hvad der sker her på dag 2, så jeg tillader lige lidt personlig bias at spille ind her. Lions mangler noget kvalitet i linebackerkæden, og mens Christian Harris og Chad Muma snildt kunne blive valget, så går jeg med manden vi mener er den bedste på brættet. Og jeg så i øvrigt sagtens se Dan Campbell kigge Chenals tape og være HELT oppe at ringe. Så måske det ikke er helt urealistisk alligevel?

47. Washington Commanders (f/Colts) – RB Breece Hall, Iowa State
(Teis) Jeg kan ikke forklare hvorfor, men for andet år i træk har Commanders vist stor interesse i runningbacks, og med Breece Hall tilgængelig, kan jeg ikke udelukke, at de af uforklarlige årsager tilføjer ham for at skabe et one-two-punch sammen med Gibson

48. Chicago Bears (f/Chargers) – WR George Pickens, Georgia
(Peter) Allen Robinson er væk, og skal Justin Fields have succes, så skal han have en ordentlig gruppe af spillere at kaste til. Foruden Darnell Mooney er der ikke det vilde at komme efter. Trods potentielle røde flag ved Pickens’ personlighed, er der talent nok til at valg i første runde. Nu samler de ham op midtvejs i anden runde.

49. New Orleans Saints – QB  Sam Howell, North Carolina
(Teis) Jeg ved ikke helt, om jeg tror på, at Howell vil være en Saints-type, men det ville være et fint sted at tilføje lidt konkurrence til en position, der stadig ikke er afklaret på lang sigt. Så må man cutte Andy Dalton eller Ian Book, og det overlever man nok.

50. Kansas City Chiefs (f/Dolphins) – WR John Metchie III, Alabama
(Peter) Efter to valg til forsvaret på førstedagen, er det tid til at kigge mod angrebet og få fundet noget af den fart der blev mistet med Tyreek Hill. Metchie er et fartmonster fra Alabama, i stil med Henry Ruggs og Jaylen Waddle. Det er ikke en 1:1-erstatning af Hill, men det er noget af det tætteste Chiefs kommer på at finde en direkte erstatning baseret på spillestil.

51. Philadelphia Eagles – S Jaquan Brisker, Penn State
(Teis) Jeg kan se Eagles gå i mange retninger. En pass rusher var fristende, men jeg tror, at Briskers alsidighed og lederegenskaber vil være appellererende til Jonathan Gannon og en tynd safety-gruppe

52. Pittsburgh Steelers – DT DeMarvin Leal, Texas A&M
(Teis) Det her er lidt af et mareridtsscenarie for Steelers. Ingen Pickens, ingen Brisker, ingen Booth. Derfor tror jeg, at Steelers godt kunne kigge mod den defensive linje, hvor der stadig er noget usikkerhed om Stephon Tuitt, mens Cam Heyward ikke bliver yngre. Leal har den fysiske prototype, som Steelers ønsker i deres indvendige defensive linjefolk. Jeg ville elsker Jalen Pitre her, men jeg tvivler desværre.

53. Green Bay Packers (f/Raiders) – TE Trey McBride, Colorado State
(Peter) Og så kom wide recei… øh… pass catcheren! Der er tyndet ud på WR, så værdien er der ikke for nuværende, men den bedste tight end på boardet giver mulighed for stadig at give Aaron Rodgers et nyt våben at kaste til. Robert Tonyan kommer tilbage fra skade og er free agent efter sæsonen, og Marcedes Lewis fylder 38 i næste måned. Der skal findes en langsigtet løsning. Det får de i den pålidelige McBride.

54. New England Patriots – CB Roger McCreary, Auburn
(Peter) J.C. Jackson er væk og at Malcolm Butler er hentet tilbage løser næppe noget på den lange bane. McCreary kan potentielt også dække af på safety, så muligheden for at han i stedet på den lange bane viser sig som erstatningen for Devin McCourty er også til stede. Han har en alsidighed Belichick vil sætte pris på.

55. Arizona Cardinals – EDGE Drake Jackson, USC
(Teis) Efter afskeden med Chandler Jones er der brug for mere pass rush Cardinals. Jackson kommer med strålende atletiske evner og fænomenal længde, som Chandler Jones forøvrigt også havde.

56. Dallas Cowboys – IDL Perrion Winfrey, Oklahoma
(Peter) Svært valg her, men Cowboys bliver på linjerne og ser mod forsvaret, hvor der på indersiden stadig er plads til at styrke bredden. Osa Odighizuwa viste nogle lovende ting som rookie sidste år, men Winfrey har bare et potentiale til at blive til meget mere. Han er ikke uden risiko, men det har aldrig stoppet Cowboys før.

57. Buffalo Bills – RB Kenneth Walker III, Michigan State
(Teis) Bills fik deres cornerback i første runde, så nu kan de tage deres runningback uden at få helt samme kritik. Breece Hall er væk, men Kenneth Walker er også en virkelig dygtig runner, der vil give Bills en ny dimension.

58. Atlanta Falcons (f/Titans) – S Jalen Pitre, Baylor
(Peter) Falcons har behov overalt, og kan næsten bare tillade sig at tage den bedste spiller på brættet. Det kan snildt være Pitre, der bringer alsidighed og energi til et forsvar, der ikke har været adresseret indtil nu i denne draft.

59. Green Bay Packers – WR Alec Pierce, Cincinnati
(Teis) Så fik Aaron Rodgers sin receiver! Alec Pierce giver noget størrelse og physicality til receiver-gruppen, og han har derudover atletiske evner til at strække banen vertikalt. Og så er han en glimrende blocker, hvilket Packers værdsætter en del

60. Tampa Bay Buccaneers – OT Bernhard Raimann, Central Michigan
(Peter) Efter et run på førstedagen, har der været tørke på OL indtil nu på andendagen. Det ar fået Raimann, der tidligere i processen var anset som et potentielt førsterundevalg, til at falde til et sted, hvor værdien virker mere oplagt. Bucs har ikke alverdens store behov, men Donovan Smith er kun på kontrakt de kommende to sæsoner (og kan cuttes med små $10M i cap savings efter denne sæson, hvis det endelig skulle være). Raimann kan godt have brug for lidt tid til at finde sig til rette og være klar til at starte i NFL. Det kan han få hos Bucs.

61. San Francisco 49ers – IOL Cameron Jurgens, Nebraska
(Teis) I må ikke spørge mig, hvorfor Jurgens er så populær blandt NFL-holdene, men jeg forventer, han bliver valgt i anden runde, og 49ers mangler en center, så det kunne være dem. Alternativt kunne man kigge på Dylan Parham eller en pass rusher som Sam Williams.

62. Kansas City Chiefs – EDGE Cameron Thomas, San Diego State
(Peter) Back-to-back runder med edge rusher? Ja, behovet er til det. Frank Clarks cap number stryger i luften efter denne sæson og Chiefs kan spare næsten $20M ved at cutte ham inden 2023. Karlaftis har sikret en mand på den ene side af linjen, men sidste års fjerderundevalg Joshua Kaindoh er ikke nødvendigvis manden der skal satses på modsat. Nu prøver Chiefs at få fikset forsvaret og i Thomas får de en hårdtarbejdende og produktiv spiller, der kan indgå i en rotation som rookie og være klar til at tage over næste år.

63. Cincinnati Bengals – CB Cam Taylor-Britt, Nebraska
(Teis) Jeg kan se Bengals gå i mange retninger, men Daxton Hill lukkede ikke hullet på cornerback, og derfor kan jeg stadig se dem gå i den retning. Her er Cam Taylor-Britt den næste mand, jeg forventer bliver valgt, og han bør passe fint ind. Men jeg kan ikke lade være med at tænkte, at Jeremy Ruckert kunne være valget.

64. Denver Broncos (f/Rams) – OT Nicholas Petit-Frere, Ohio State
(Peter) Billy Turner er hentet ind til at bemande right tackle, og kender systemet efter at have spillet under Nathaniel Hackett hos Packers, men han er kun signet for én sæson, og der mangler en langsigtet løsning. Det lyder til at Petit-Frere har flere fans i og omkring NFL end han har på Draftbeat-redaktionen, så et valg her i bunden af anden runde skal nok ikke helt udelukkes. Swing tackle som rookie, starter down the line.

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button