Mock drafts

 • Draft 2023: 2nd Round Mock

  En spændende førstedag er slut, men det betyder langt fra at draften er slut. Der er masser af rester til gode efter de første 31 valg, og vi giver her vores bud på hvordan de næste 32 valg forløber med en andenrundemock.

 • Peter Meier Jensen 2023 Draftday Mock

  Det er altid svært at gennemskue hvordan draften falder ud. I år virker det på nogle fronter endnu mere umuligt end nogensinde. Her giver Peter Meier Jensen dog sit bud på hvordan det vil forløbe.

 • Mock Madness 2023: Syv runder med 259 valg

  259 perfekte valg i en mock draft. Ja, det er i sandhed, hvad du skal til at læse! Det er blevet tid til Teis Jorangers officielle syv runders mock draft, hvor der selvfølgelig aldrig rammes ved siden af.

Draftrangeringer

Senior Bowl

 • Jaylen Watson: On the outside looking in

  Vejen til at blive et potentielt draft pick har været lang for Jaylen Watson, som først måtte slå turen et smut forbi det ukendte Ventura College i division 3, før han endelig fandt sin vej til Washington State Cougars.

 • Bo Melton: Speedy wildcard med chance for at blive bedre pro end collegespiller

  Det er tydeligt at se på Meltons tape, at hans produktion blev holdt gevaldigt tilbage af et offense, der manglede både timing og præcision. Melton selv kommer dog med en god kombination af atletiske egenskaber, fart og knowhow.

 • Rachaad White: Sun Devils’ førende runner – og receiver

  Efter en noget besværlig og langstrakt vej til spilletid på højeste collegeniveau lykkedes det endelig for White at få sit gennembrud hos Arizona State – og hans kombination af størrelse, effektive bevægelser og evner som receiver giver ham en chance for at fortsætte i NFL.

Combine

 • Combine Optakt 2023: Hvem skal vi holde øje med?

  Slutningen af februar/starten af marts er lig med combine, hvor de største af college-talenterne bliver introduceret til det brede football-publikum. Jeg har sat fokus på en stribe spillere på hver position, som jeg synes, man skal holde lidt ekstra øje med i denne weekend.

 • Combine: Vindere og tabere fra testugen

  Over 350 spillere var i sidste uge og i weekenden gennem NFL’s årlige scouting combine. Der er altid vilde præstationer og skuffende præstationer, og her sætter vi fokus på nogle af ugens store vindere og tabere.

 • Combine-optakt: Hvem skal man holde øje med?

  Den næste uges tid er alle NFL-holdene samlet til den årlige Scouting Combine. Her skal spillerne vise sig frem for holdene, og vi har samlet en udførlig liste med spillere, der er værd at holde lidt ekstra øje med.

Back to top button