Scouting Reports 2022Topnavn 2022Wide Receivers2022

Garrett Wilson: Potentialet til at blive en mesterlig ruteløber

Ohio State spytter talentulde receivere ud, som vi andre skifter undertøj, og Garrett Wilson er det næste skud på stammen. Wilson har exceptionel quickness, og han kan med lidt udvikling blive af spillets bedste ruteløbere.

Garrett Wilson er født i Colombus, Ohio. Som 11-årig flyttede han fra Ohio til Texas, hvor han var med til at vinde statsmesterskabet i high school. Han var et stort 4-stjernet talent, der af ESPN var rangeret som den næstbedste wide receiver i sin årgang ud af high school.

Wilson havde tilbud fra store skoler og valgte Ohio State over skoler som Texas og Alabama. Hos Ohio State fik han allerede betydelig spilletid i sin første sæson, hvor han greb 30 bolde for 432 yards og fem touchdowns. I otte kampe i 2020 greb han for 723 yards og seks touchdowns, inden han toppede alle sine tal i 2021 med 1.057 yards og 12 touchdowns.

Alder ved draften: 21 år (22. juli 2000)
Højde: 6ft. 0in (183cm)
Vægt: 192lbs (87kg)

Garrett Wilson Scouting Reports

Styrker

  • Garrett Wilson er en eksplosiv type, der hurtigt rammer sin topfart på ganske få skridt og virkelig forstår at eksplodere ud af sin stance. Æder hurtigt meter i det første sekund af et spil, hvilket gør ham til en alsidig trussel, der også kan strække banen vertikalt.
  • Wilson har virkelig nogle eksplosive horisontale cuts. Han kan virkelig plante foden og eksplodere sideværts med skarpe og pludselige bevægelser. Hans evne til at skifte retning hurtigt, eksplosivt og pludseligt er i toppen.
  • Grundet Wilsons eksplosivitet og agility skaber han ofte nem separation på ruterne, når han er uforstyrret. Han runder ikke sine ruter og har quickness, der er svær at matche for de fleste defensive backs.
  • På releases udnytter Wilson dygtigt sin quickness til at undvige cornerbacks, der forsøger at jamme ham ved line of scrimmage. Han har udmærket variation i sine releases og bruger også sine hænder acceptabelt til at indgå i hand fighting for at slå cornerbacks væk fra ham.
  • Wilsons gode bevægelsesevner og quickness i de små rum hjælper ham til at være en god trussel med bolden i hænderne. Han løber ikke folk over, men han får regelmæssigt folk til at misse deres tacklinger, fordi han kan lave så eksplosive cuts.
  • Der er nogle virkelig lækre highlights-spil i Wilson. Han viser gode jumps og evnen til at gå op og lave spektakulære catches, og den upside er værd at tage med sig. Han er en spiller, der kan lave de svære ting og få noget til at ske.

Svagheder

  • Wilson er eksplosiv og har strålende quickness, men topfarten er nok kun 'ok'. Jeg tror ikke, vi skal forvente en super hurtig 40 yard tid, og hvis han løber 40 yard dashen på 4.50, så er det fint for ham. Han vinder ikke på long speed men mere med de små og hurtige bevægelser.
  • Hænderne på Wilson kan godt forbedres. Selvom han har evnen til at lave spektakulære catches, så er der også nogle drops hist og her. Både koncentration drops og bolde, hvor man tænker, at en mand med stærke hænder havde holdt fast i kuglen. Consistency på dette punkt er vigtigt at forbedre lidt.
  • Som ruteløber vinder han lige nu, fordi han er så eksplosiv og hurtig ind og ud af breakes, men han kan mentalt og teknisk sagtens lægge mere på. Han leger ikke super meget med sin fart og timing, og han kan godt være endnu bedre til at angribe defensive backs position til at få dem til at gøre udfaldet først. Hvis han kan lægge de ting på, så har han potentiale til at blive en gudsbenådet ruteløber.

Opsummering
Garrett Wilson er en virkelig talentfuld receiver, der excellerer via sin eksplosivitet og quickness. Han er allerede nu en mand, der relativt let skaber separation grundet sine bevægelsesevner, men han har potentialet til at blive en fænomenal ruteløber og tekniker med lidt udvikling. Han kan godt arbejde lidt på sin play strength og hænder, men det er ikke noget, der vil holde Wilson tilbage fra at blive en playmaker fra første dag, han træder ind på en NFL-bane. Wilson ligner et godt bud på et førsterundevalg, selvom jeg nok tidligst tager ham i bunden af første runde.

NFL Comparison: Stefon Diggs

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button