Indvendig Defensiv Linje 2022Scouting Reports 2022Senior Bowlspillerpositioner2022

Logan Hall: Kan Houston producere endnu et førsterundevalg?

University of Houston har de sidste tre år produceret to førsterundevalg på den defensive linje i form af Ed Oliver og Payton Turner. Spørgsmålet er nu, om de er ved at gøre det igen med Logan Hall, der har en spændende kombination af længde, eksplosivitet og intensitet.

Logan Hall er født og opvokset i Belton, Texas. Han var ikke noget stort talent ud af high school, selvom han havde tre stjerner hos nogle vurderingssider. Han valgte Houston som sit college over tilbud fra Sam Houston State og Bowling Green.

Hos Houston lavede han 14 tacklinger som defensive end som freshman, inden han i sin anden sæson i 2019 blev rykket til defensive tackle og igen lavede 14 tacklinger. I den coronaplagede 2020-sæson blev han starter og spillede i otte kampe, hvor han i en alsidig rolle lavede 24 tacklinger og et sack. Det store gennembrud kom i 2021, hvor han blev flyttet mere permanent til defensive tackle og kviterede med seks sacks i Houstons 12 kampe.

Alder ved draften: ukendt alder (22. april ukendt år)
Højde: 6ft. 6in (198cm)
Vægt: 275lbs (125kg)

Logan Hall Scouting Reports

Styrker

 • Logan Hall er en høj og lang indvendig defensiv linjemand. Hans er næsten to meter høj og vil være højere og længere end en del indvendige offensive linjefolk. Har en fortid som EDGE, så han har også et alsidigt build, der kan bruges flere steder på den defensive linje.
 • Der er rigtig god eksplosivitet i Logan Hall, og han bevæger sig generelt godt og elegant. Flyver af bolden og har god short area quickness til at arbejde i de små områder i midten af linjen.
 • Jeg er stor fan af fleksibiliteten i Halls underkrop. Det gør ham i stand til at arbejde med et lavt tyngdepunkt, hvilket normalt ellers kan være et problem for højere spillere. Men fleksibiliten gør Hall i stand til at sænke hofterne, bøje i ryggen og dermed have et solidt anchor i løbespillet. Det er relativt sjældent, at han rejses og skubbes rundt.
 • Hall besidder et stærkt punch og spiller generelt med god voldelighed i hænderne. Kan se, hvordan han formår at konvertere sin eksplosivitet til noget styrke og virkelig ramme offensive linjefolk med noget seriøst kraft.
 • Hans bull rush er et klart våben som pass rusher, fordi hans tyngdepunkt og speed to power-konvertering er god.
 • I løbespillet synes jeg, at Hall er dygtig til at holde øjnene oppe og dermed hele tiden have øjnene på spillets udvikling. Giver ham god awareness, og hans spilopfattelse er et plus i min bog.
 • Elsker Halls motor, og han tonser rundt på banen med en fantastisk energi, intensitet og attitude. Har imponerende range op og ned ad linjen, når han hustler med den fart, han besidder.

Svagheder

 • Logan Hall er en lidt for let indvendig defensiv linjemand lige nu. Han har tidligere spillet noget EDGE og har deraf lidt et hybrid build, selvom han i 2021 spillede næsten udelukkende indvendigt. Hvis han skal gøre sig som fuldtidsspiller indvendigt i 2022, som jeg mener er hans ideelle rolle, så skal han tage 10-15 pund på, så han bedre kan stå imod.
 • Selvom Hall konverterer eksplosivitet til power fornuftigt, så mangler han lidt styrke til at flytte folk, hvis han ikke vinder på den første kontakt. Når offensive linjefolk får bremset ham ved første kontakt, så staller han lidt. Lidt ekstra styrke vil også hjælpe på kant, så han i endnu højere grad kan udnytte favorable positioner. Denne styrke vil muligvis komme naturligt, når han lægger 10-15 pund på.
 • Hall spiller med et godt tyngdepunkt, udmærket stack tenkik og gode øjne mod løbet, men han skal arbejde på den del, der består i, at komme af blokeringer. Hans shed teknik og shed timing er for ofte upålidelig, selvom han er i fine positioner og ser spillet. Handler om teknisk consistency og formentlig en tilvænning til at spille så meget indvendigt.
 • Som pass rusher har Hall et godt bull rush, og han viser også nogle swim og club moves, men der er stadig noget arbejde med at udvide repertoiret og generelt have større variation i sine rushes. Mest af alt mangler han måske mest nogle counters, når den første plan går i vasken.

Opsummering
Logan Hall er en virkelig spændende indvendig defensiv linjemand, der sågar besidder noget alsidighed til også at kunne bruge udvendigt på nogle downs. Jeg synes, han bør tage 10-15 pund på og blive en indvendig defensiv linjemand, der bruges primært som 3- og 5-tech. Med den stigende popularitet i 3-4/bear fronts rundt omkring i NFL, vil hans eksplosivitet, længde og hustle i høj grad være værdifuldt. Der mangler noget teknisk modenhed og lidt vægt, men jeg synes ikke, det er store problemer, hvor han har langt igen. Tværtimod er hans hans play strength virkelig god for sin vægt, og hans lave tyngdepunkt og fleksibilitet i underkroppen vil hjælpe ham ekstremt meget indvendigt. Giv Hall til Steelers, Ravens, Patriots eller nogle af Brandon Staley-type forsvarene, og så skal han nok blive en god spiller. Halls talent berettigere i min optik til et top 50-valg, og spørgsmålet er, om han kunne snige sig ind i første runde?

NFL Comparison: Dean Lowry

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button