Offensiv linje 2022Scouting Reports 2022Senior Bowlspillerpositioner2022

Lecitus Smith: En guard med værdi på dag 3

Alle vil gerne have den næste Quenton Nelson, men med Lecitus Smith skal man mere være heldig for at få den næste Andrew Norwell-type. Men det er jo heller ikke så ring endda.

Alder ved draften: ? år (?. xxxx)
Højde: 6ft. 3in (190cm)
Vægt: 320lbs (145kg)

Lecitus Smith Scouting Report

Styrker

  • Klog spiller, der ser de fleste blitzes og lignende, som han skal hjælpe med at samle op.
  • Får som regel placeret hænderne fint i brystet på modspillerne, hvis ikke modspillernes længde bruges aktivt. Er også god til at holde de blokeringer, han kommer ind i.
  • Vinklerne i løbespillet er fine, så han kan afskære DTs eller LBs fra den direkte vej, og derigennem nærmest spille, som han ville gøre i pass protection.
  • Umiddelbart er overblikket fint i kastespillet, hvor han f.eks. ikke lader frie rushere komme igennem unødigt. Det bør dog påpeges, at en del undlod at stunte ret meget, hvilket testede evnerne mindre, men Kirkland kan jo kun blokere, hvad han præsenteres for, og det gjorde han i denne henseende.

Svagheder

  • Er noteret til 6’3 og 320, men længden er virker ikke optimal, og han kan godt måle lavere ind ved de officielle indmålinger.
  • Gennemsnitlig atlet for positionen. Dette ses blandt andet, når han skal pulle bagom den offensive linje.
  • I løbespillet er der ikke meget pop, og han driver ikke folk ret mange steder hen. Samtidig mangler han lidt power og længden til at stå imod de stærkeste spillere i kastespillet.

Opsummering
Han er ikke den næste Quenton Nelson, men mindre kan også gøre det. Lecitus Smith er nok ikke den mest flashy spiller, og især i løbespillet har han nok sine begrænsninger, selvom han som regel er god til at skærme og til at få en god vinkel på modstanderen. Mit bud er, at han bliver en brugbar guard, der bliver stærkest i pass protection og 4.-6. bedste linjemand på et hold. Det har faktisk fin værdi at ramme sådanne spillere i draften.

NFL Comparison: N/A – Andre Norwell-light
Forventet Draft range: 3.- 5.runde - Selv er jeg nok mest på ham i 4. runde.

Senest opdateret: 28/12/2021

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button