Linebackers 2022Scouting Reports 2022Senior Bowlspillerpositioner2022

Darrian Beavers: Ingen bæven i løbespillet

Darrian Beavers er en stor og fysisk linebacker, der ingen frygt eller tøven har i løbespillet. Han kommer dog ikke med meget i opdækningen, og derfor skal han bruges i en specifik rolle for at få succes.

Darrian Beavers er født og opvokset i Cincinnati, Ohio. Han var et tre stjernet talent ud af high school, men vadede ikke i tilbud. Han valgte UConn som sit college, hvor han spillede de første to år af sin college-tid. Hos UConn spillede han mest defensive end, og han havde fire sacks i 2018.

Inden 2019 skiftede han skole, så han vendte hjem til sin hjemby, hvor Cincinnati Bearcats holder til. Her startede han 10 kampe ud af 14 i 2019-sæsonen, inden han i 2020 blev fast starter som linebacker. I 2021 brød Beavers for alvor igennem med 88 tacklinger og tre sacks i 13 kampe.

Alder ved draften: Ukendt alder (5. Juli ukendt år)
Højde: 6ft. 4in (193cm)
Vægt: 255lbs (116kg)

Darrian Beavers Scouting Reports

Styrker

  • Darrian Beavers er en stor og stærk linebacker med brede skuldre og brede hofter. Han er tung og muskuløs og kommer med en markant fysisk tilstedeværelse på forsvaret.
  • Beavers er på ingen måde hurtig, men der er noget eksplosivitet i underkroppen og hans first step er imponerende for en mand med hans tyngde.
  • Der er en strålende play strength hos Beavers, og han kommer bare med noget power og en fysisk spillestil, som alle forsvar stræber efter. Han bliver ikke skubbet rundt, og modstanderne kan mærke, når Beavers er involveret.
  • Beavers' styrke og størrelse gør ham i stand til at arbejde igennem kontakt og blokeringer på et bedre niveau end mand andre linebackers. Han er mere end villig til at møde offensive linjefolk eller tight ends med stor styrke og kraft, og han bruger derudover sine hænder glimrende til at komme af blokeringer. Rigtig fin til at arbejde gennem trafik og kontakt i boksen.
  • Der er ingen tøven i Beavers' spil, og han er ikke bange for at komme flyvende ned ad bakke og fylde sit gap i løbespillet. Det bliver dog ikke overilet og ugennemtænkt, men derimod har han en fin discpilin og tålmodighed i sine run fits, som han balancerer glimrende med aggressiviteten.
  • Der er en del erfaring med at rushe quarterbacken, og han har størrelsen og styrken til at udfordre offensive linjefolk, runningbacks og tight ends. Viser også nogle pass rush moves, der hjælper ham som blitzer og pass rusher.

Svagheder

  • Det helt åbenlyse problem hos Beavers er, at han slet ikke er nogen elegant eller let spiller, når han skal operere i åbne områder. Hans retningsskift, når han skal arbejde sidelæns eller bagud er tunge, og han har ikke ret meget fart, når han skal ud og løbe med folk. Ikke en rangy spiller.
  • Grundet de begrænsede atletiske evner in space kommer han med absolut intet i opdækningen. Han kan slet ikke mandsopdække folk, og hans arbejde i zoneopdækningen er ikke flydende nok eller med god nok fornemmelse.
  • En mand med hans styrke og størrelse måtte gerne tackle lidt mere stabilt. Der er nogle smuttere fra tid til anden, og hans timing med at wrappe er svingende.
  • Han er udelukkende en downhill-spiller, og det vil begrænse, hvilke roller han kan bruges i, og hvilke forsvar, han vil passe ind i. Man kan ikke sætte ham til hvad som helst.

Opsummering
Darrian Beavers er en ret ligetil evaluering. Der er nogle ting, han gør godt, og der er nogle ting, han ikke gør ret godt. Han er en god, stærk og fysisk downhill-spiller, der kan bidrage med en masse fysisk i løbespillet og i boksen, hvor han virkelig kan skabe noget ravage. Samtidig kommer han med næsten ingenting i opdækningen, og hvis han bliver tvunget til at arbejde i større områder, har han det svært. Begrænsningerne i hans spil betyder også, at han er en mand, der skal bruges i nogle bestemte situationer og roller. Jeg ser ham enten som en 4-3 strong-side linebacker i stil med K.J. Wright, der har styrken til at sætte hjørnet og ellers kan arbejde mest i boksen, eller som 3-4 inside linebacker, der skal have frihed til mest bare at trykke på aftrækkeren foran sig. Så må holdet sikre sig, at man har en atletisk linebacker med range ved siden af, så man kan bruge Beavers' styrker rigtigt.

NFL Comparison: Kombination af K.J. Wright og Ja'Whaun Bentley

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button