Linebackers 2023Scouting Reports 2023

Owen Pappoe: Som en hovedløs Pappoegøje

Owen Pappoe er på mange måder en super spændende atlet med exceptionel fart. Det er bare svært at spille linebacker, når man ikke ved, hvad man laver.

Owen Pappoe er født og opvokset i Loganville, Georgia. Han var set som et gigantisk talent ud af high school, og hos ESPN var han rangeret som et 5-stjernet talent og blandt de 10 bedste spiller i hele 2019-årgangen. Han valgte Auburn som sin skole over tilbud fra Texas, Penn State og LSU.

Hos Auburn vandt han et starterjob allerede i sin første sæson, hvor han i 13 starter lavede 49 tacklinger og to sacks. I 2020 var han fortsat fast starter og havde en produktiv sæson med 93 tacklinger og fire sacks. Pappoes 2021-sæson var præget af skader, og det blev kun til fem kampe, hvor han lavede 23 tacklinger. I 2022 har han været tilbage i fuld vigør, hvor han i skrivende stund har spillet i ni kampe og lavet 71 tacklinger.

Alder ved draften: 22 år (29. september 2000)
Højde: 6ft 1in (185 cm)
Vægt: 222 lbs (101 kg)

Owen Pappoe Scouting Reports

Styrker

  • Owen Pappoe har et spændende build for positionen. Han er ikke den højeste, men han er ekstremt robust bygget. Han er virkelig muskuløs og tæt bygget, og så har han nogle virkelig lange arme. Giver ham nogle redskaber til at kompensere for den manglende højde.
  • Pappoe er en exceptionel atlet. Når han først trykker på aftrækkeren, så kommer han bare blæsende i en fart, som meget få linebackere i college kan matche. Det er ikke tilfældigt, at Pappoe var et 5-stjernet talent ud af high school. Det atletiske potentiale er i top.
  • Jeg kan godt lide Pappoes evner som tackler, og jeg synes, det er ret tydeligt, at hans lange arme giver ham en evne til at fange mange boldholdere effektivt. Han er svær at bare løbe udenom.

Svagheder

  • Jeg synes, at et af Pappoes største problemer er, at han ikke spiller til sit atletiske potentiale. Det er alt, alt for få gange, at hans fart og eksplosivitet kommer til udtryk, og han er derimod tøvende og ineffektiv i sine bevægelser.
  • Pappoes instinkter er et gigantiske problem på banen. Han tager utallige false steps i alle mulige retninger, som han ikke burde, og det kan være, at han er hurtig, men det hjælper ikke noget, hvis han skal tage dobbelt så mange skridt som andre eller begynder at løbe et halvt sekund for sent. Hans forståelse for at læse spillet og bevæge sig i harmoni med spillets udvikling er virkelig dårlig.
  • Jeg synes ikke, at Pappoe i opdækningen har god feel for at være i åbne områder og fornemme, hvad der sker omkring ham. Han virker lidt fortabt, og han fylder ikke ret meget i opdækningen.
  • I boksen er Pappoe slet ikke god nok til at finde vej gennem trafik og kaos for at finde boldholderen. Han tager nogle elendige vinkler til bolden, hvorfor han alt for ofte bliver fanget i trafikken, og når han skal håndtere blokeringsspillere, så har han meget svært ved at arbejde gennem kontakten.

Opsummering

Owen Pappoe er en virkelig god atlet, der samtidig har nogle lange arme. Den kombination giver noget håb om potentiale. Problemet er bare, at Pappoe er ret ringe til stort set alle facetter af at spille linebacker. Han læser spillet alt for dårligt, og jeg synes ikke, at han har nogen fornemmelse for at finde vej til bolden eller bevæge sig i opdækningen. Det er for mig meget svært at tro på, at han kan tage de nødvendige skridt mentalt for at blive en god spiller, og derfor er Pappoe i bedste fald en late round flier i draften.

NFL Comparison: Davion Taylor

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button