Offensiv linje 2023Scouting Reports 2023

O’Cyrus Torrence: 157kg let på tå guard

O’Cyrus Torrence er en ordentlig bamse af en offensiv linjemand, men på trods af sine 157kg, så er han overraskende let på tå og atletisk. Det giver gode forudsætninger for at blive en NFL-starter.

O’Cyrus Torrence er født og opvokset i Hammond i det nordlige Louisiana. Han var et tre-stjernet talent ud af high school, og selvom han havde tilbud fra Georgia valgte han at blive lokalt hos Louisiana Lafayette.

Hos Lousiana-Lafayette blev han starter allerede i første sæson, hvor han startede 13 ud af 14 kampe. I sin anden sæson startede han alle 11 kampe, inden han i 2021 startede 11 kampe ud af 13 (missede to med en skade). Efter 2021 skiftede hans træner til Florida, og Torrence valgte derefter at følge med ham og tage 2022 hos det sydøstlige storhold. Her har han været fast starter i 2022 og har i skrivende stund spillet otte kampe.

Alder ved draften: 23 år (20. januar 2000)
Højde: 6ft 5in (196 cm)
Vægt: 347 lbs (157 kg)

O’Cyrus Torrence Scouting Reports

Styrker

  • O'Cyrus Torrence er et kæmpe menneske at se på, og han er bare bygget til at være stor. Højden er over middel for guard, og så ar han bare en kanonkugle af et menneske. Han bærer egentlig vægten godt, selvom man godt kan se, at han er meget tung. Generelt er han dog bare bygget til at være et stort menneske, og det er generelt bare en fordel som OL i NFL.
  • Selvom Torrence er stor og tung, så har han imponerende fin foot speed og eksplosivitet. Han kommer godt ud af sin stance, og han er i stand til at flytte fødderne effektivt, selvom han slæber rundt på en masse kilo. God atlet for størrelsen.
  • Vi har at gøre med en kraftfuld basse, og det kommer også tydeligt til udtryk på hans spil. Han generer virkelig en masse kraft ved den første kontakt, og det er egentlig både gennem hans eksplosivitet i underkroppen og hans kraftfulde hænder. Vinder mange spil med det samme, hvor han får sat forsvarsspilleren på bagkant med sin kraftfulde førstekontakt.
  • Vægten og størrelsen har sin klare fordel i kastespillet, hvor Torrence bare er meget svær at flytte rundt på og komme igennem. Du kan ikke rigtig forsøge at vinde på power mod ham, fordi han bare er plantet ekstremt solid i jorden. Der er han bare en kæmpe sæk med sand, man ikke bare lige flytter på.
  • Jeg synes generelt, at Torrence læser spillet glimrende, og jeg synes, han registrerer ting i tide. Fin evne til at finde blitzere eller rushere på stunts, og i løbespillet synes jeg, at han tager fornuftige vinkler og forstår at finde en mand selv på mere kaotiske spil.

Svagheder

  • Torrences imponerende størrelse er en styrke, og han vil altid være en bassemand af en offensiv linjemand. Jeg synes dog ikke, at der er nogen grund til, at han skal veje omkring 350 pund, som han er listet i college. Tror han vil drage fordel af lige at smide en 10-20 pund mod at få lidt bedre vægtfordeling og balance.
  • Selvom Torrence egentlig har udmærket foot speed - især for størrelsen, har han nogle udfordringer, når han skal flytte vægten hurtigt fra side til side. Formår en rusher at fange ham på den ene fod, så kommer han ikke bare lige tilbage med et hurtigt vægtskifte. Hans lateral quickness må meget gerne blive bedre, hvis han ikke skal få lidt udfordringer mod dygtige NFL-rushere.
  • Jeg vil gerne se Torrence arbejde med et mere stabilt tyngdepunkt, da der er for mange spil, hvor han møder sin mand for højt. Det koster både på hans evne til at fastholde momentum i en blokering, men det skader også hans balance over tid i løbespillet.
  • I løbespillet vil jeg meget gerne se Torrence være bedre til at få placeret sine hænder mere indvendigt og lidt lavere. Skal ind og have bedre fast i breast plate på forsvarsspilleren, så han kan kontrollere blokeringer bedre. I den sammenhæng er det især hans evne til at holde hænderne aktive og konstant få dem genplaceret, når der kæmpes om kontrol.

Opsummering

O'Cyrus Torrence er en dejlig basse af en guard. Han er virkelig stor og tung offensiv linjemand, og det giver ham en soliditet og kraft i sit spil, som giver ham gode forudsætninger for at blive en NFL-starter. Han har derudover rigtig fine atletiske evner for størrelsen, og alene kombinationen af atletiske evner og størrelse vil gøre ham til en NFL-starter, tror jeg. Han gør dog også mange ting solidt, og selvom der er tekniske ting, der skal justeres, så er han allerede en moden spiller, der forstår sine styrker og har den nødvendige processing speed. Han er ned af samme boldgave som Michael Onwenu og Aaron Banks, som var store og tunge offensive linjefolk med gode fødder. Begge er blevet gode NFL-spillere, og det tror jeg også, Torrence bliver. Umiddelbart ligner Torrence en mand til andendagen af NFL-draften i 2023.

NFL Comparison: Aaron Banks

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button