Indvendig defensiv linje 2023Scouting Reports 2023

Keeanu Benton: Lange arme, han ikke bruger

Keanu Benton har en imponerende fysik, der er kendetegnet ved exceptionelt lange arme. Han er dog ikke særlig god til at bruge dem endnu, og det skal NFL-holdene lære ham, hvis de vil have en stor og stærk mand i midten af deres defensive linje.

Keanu Benton er født og opvokset i Janesville i det sydlige Wisconsin. Han var et 3-stjernet talent ud af high school, hvor han også havde tilbud fra Iowa. Han valgte dog at blive i hjemstaten hos University of Wisconsin.

Hos Wisconsin fik han en del spilletid allerede som freshman, hvor det blev til snaps i alle 13 kampe og seks starter. Havde i alt 12 tacklinger og to sacks. I 2020 spillede han i syv kampe med fem starter, hvor han lavede ni tacklinger. I 2021 startede han alle 13 kampe for Wisconsin og lavede 24 tacklinger og 2,5 sacks. I 2022 er det i skrivende stund blevet til ni kampe med 24 tacklinger og tre sacks.

Alder ved draften: Ukendt (19. juli ukendt år)
Højde: 6ft 4in (193 cm)
Vægt: 315 lbs (143 kg)

Keeanu Benton Scouting Reports

Styrker

  • Keanu Benton er et imponerende og skræmmende menneske at se på. Han er høj og tung, og har vægt som en nose tackle. Han er dog på ingen måde slasket at se på, og han er tværtimod imponerende skåret. Samtidig har han exceptionelt længde med ekstremt lange arme, og hans fysik er decideret intimiderende at se på.
  • Der er nogle spil, hvor man virkelig kan se, hvilken power Benton besidder. Når han lander sine hænder og kanalisere noget kraft, så er den næsten altid overrumplende for offensive linjefolk, og Benton har power til potentielt at blive en umulig mand at flytte.
  • De lange arme giver Benton noget ret fin range som tackler på line of scrimmage. Han er svær at snige sig uden om, fordi han bare kan dække et helt gap med sine lange arme.
  • Når Benton har teknikken og forståelsen med, så kan man se, hvordan hans længde og styrke bare giver problemer. De offensive linjefolk kan ikke komme ind i brystet på ham, mens han selv kan kanalisere en helvedes masse kraft, som er svær at håndtere. De gode spil er rigtig spændende

Svagheder

  • Benton er fysisk imponerende at se på, men han mangler lidt i de atletiske evner. Eksplosiviteten er under middel, og han er på ingen måde en defensiv tackle, der truer med sin fart og hurtighed. Han viser en gang imellem lidt quickness, men overordnet set er han ikke en mand, der kan vinde på sine atletiske evner mod NFL-linjefolk. Og det vil skade hans muligheder for at blive en trussel i kastespillet.
  • Selvom Benton har fantastisk lange arme, så spiller han sjældent til den længde. Han har en tendens til at åbne sit bryst, bare løbe ind i linjefolk og forsøge at bryde lidt med dem. Har også en tendens til at stikke en skulder frem i stedet for at forblive vinkelret på spilretningen. Alt sammen gør, at han ikke udnytter sin længde, og han skal blive bedre til at lande sine hænder og holde linjefolk væk fra hans bryst.
  • Benton skal blive bedre til at arbejde med et lavere tyngdepunkt. Der er en del spil, hvor han møder den offensive linjemand næsten helt oprejst. Og når det sker, kan det være lige meget, hvor meget man vejer, så vil man blive skubbet rundt. Skal lære at spille lavere og med en bedre leverage triangle.
  • Der er for mange spil, hvor Benton ikke formår at følge spillets udvikling. Han har en tendens til at sænke øjnene, når han skaber kontakt med en offensiv linjemand, og det betyder, han mister orienteringen. Endnu en teknisk ting, der skal forbedres, hvis Benton skal blive succesfuld i NFL.

Opsummering
Jeg er overbevist om, at Keanu Benton vil være en populær herre blandt de defensive linjetrænere i NFL. Han er bygget efter mange linjetræneres hoved med størrelse og exceptionel længde. Derudover er han virkelig muskuløs og kraftfuld, og kan man lære ham det tekniske og mentale aspekt af positionen, har man hurtigt en stor og urokkelig defensive tackle, der kan skabe en del ravage i midten af forsvaret. Man man dog erkende, at der lige nu er ret lang vej endnu for Benton, der teknisk har en del alvorlige mangler i sit spil. Derudover er det nok tvivlsomt, hvor meget han vil kunne bidrage med som pass rusher, og han ligner primært en run stopper i NFL. Jeg anser ham som værende et projekt, der bør blive valgt tidligt på tredjedagen, men mon ikke NFL-holdene kunne finde på at tage chancen allerede på andendagen.

NFL Comparison: Vernon Butler

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button