Offensiv linje 2023Scouting Reports 2023

Andrew Vorhees: Vorherre bevares, det ikke så ringe endda

Andrew Vorhees har mange gode forudsætninger for at blive en NFL-starter, men lige nu vinder han klart mest med underkroppen, og overkroppen skal mere med i hans spil.

Andrew Vorhees er født og opvokset i Kingsburg i det centrale Californien. Han var rangeret som et 4-stjernet talent af ESPN ud af high school. Han valgte USC over skoler som California, Oregon og Utah.

Hos USC startede han ni kampe som freshman i 2017, inden han startede 11 kampe på guard i 2018. Han mistede sin starterplads i 2019, hvor han også blev skadet efter to kampe, hvorefter han redshirtede. I 2020 var han tilbage som starter, hvor han spillede fem kampe i den corona-forkortede sæson. I 2021 startede han otte kampe som guard og fire som venstre tackle, inden han benyttede muligheden for et sjette år pga. collegereglerne ovenpå corona-sæsonen. I 2022 har han været fast mand på guard her halvvejs i sæsonen

Alder ved draften: 24 år (21. Januar 1999)
Højde: 6ft 6in (198 cm)
Vægt: 325lbs (147 kg)

Andrew Vorhees Scouting Reports

Styrker

  • Andrew Vorhees er en glimrende atlet, der er tydeligt eksplosiv ud af sin stance og generelt er meget bevægelig. Han har god quickness i sine bevægelser, og han er let på tå med evnen til at lave hurtige justeringer. Generelt bare en god atlet.
  • I pass protection har han dejligt hurtige fødder, så han konstant kan mirror rusheren og forblive i god position mellem rusheren og quarterbacken. Derudover har han med sine gode fødder evnen til at komme tilbage i spil, selvom han til at starte med bliver sat på bagkant.
  • Vorhees er generelt en spiller med fin kontrol og balance i sit spil. Selvom han er høj, har han fleksibilitet og foot speed til at bevare kontrollen over sine bevægelser. Ender sjældent på jorden, og han er ikke en mand, der bare vælter ind i blokeringer uden kontrol.
  • Han bruger sin fødder glimrende til at skabe noget leg drive til at flytte folk i løbespillet. Det er hans primære måde at generere kraft på. Hans evne til at bevæge sig gør også, at hans enver til at sustaine blokeringer i bevægelse er god. En del fint potentiale som zone-scheme blocker, fordi han kan bruge fødderne til at holde sig i position til at fastholde blokeringer.

Svagheder

  • Vorhees er en høj spiller, og det giver ham også nogle udfordringer med sit tyngdepunkt til tider. Han har ellers umiddelbart den nødvendige fleksibilitet i underkroppen til at arbejde lavt nok, men der er for mange snaps, hvor han gør det. Der skal mere stabilitet til i den fase af spillet, og det gælder både i kastespillet og løbespillet, hvor den oprejste positur for ofte dukker op.
  • Vorhees vinder mest med fødderne, og jeg vil gerne have lidt mere kvalitet og kraft i hænderne. Både i løbespillet og kastespillet er hans timing og placement svingende og til tider for udvendigt. Jeg savner også tålmodighed og ro i hans strikes i pass protection.
  • Jeg har rost Vorhees' fødder meget, men jeg savner også mere fra overkroppen. Hvis ikke han kan vinde på sin bevægelighed, så kommer der meget lidt skub på blokeringerne. Hans core strength og anchor imponerer ikke, og hans evne til at generere rotationel kraft i overkroppen var ikke en egenskab. Savner simpelthen lidt styrke i overkroppen.
  • Jeg kunne godt tænke mig lidt bedre spilforståelse og opfattelseshastighed fra Vorhees. Hans vinkler på 2nd level er ikke altid så imponerende, og hans samarbejde med center og tackle halter for ofte.

Opsummering

Andrew Vorhees har bygningen og de atletiske evner til at blive en rigtig fin NFL-spiller. Han har god bevægelighed og quickness i sit spil, og han er bedst, når han kan bruge den bevægelighed i sine blokeringer. Der er en del potentiale i ham som zone-blocker, og jeg vil helt sikkert håbe, at han lander i et angreb, der kører en del wide zone-løb. De kvaliteter Vorhees har, tror jeg, vil gøre ham til NFL-starter, men hvor god, han bliver som starter, afhænger  af, om han kan blive stærkere i overkroppen og udvikle sin forståelse og hænder lidt mere. Han kunne godt være en type, som NFL ville elske og tage omkring top 50. For mig er han nok mest en mand til tredje runde, men så bør han heller ikke falde længere, da han bør have ret stor chance for som minimum at blive en tålelig starter.

NFL Comparison: En lidt bedre og mere atletisk udgave af David Edwards

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button