Indvendig Defensiv Linje 2022Scouting Reports 2022

Zachary Carter: Alsidig tweener med god bend

Zachary Carter er halvt defensive tackle, halvt EDGE-rusher, og den alsidighed er både en styrke og svaghed. Hans største styrke er dog ubetinget hans fine tyngdepunkt og bend.

Zachary Carter er født og opvokset i det Nordlige Tampa i Florida. Han var et 4-stjernet talent ud af high school med tilbud fra skoler som Alabama, Georgia og Ohio State. Han valgte dog at blive i Florida hos Florida Gators.

Hos Florida redshirtede han sin første sæson i 2017, inden han i 2018 var backup og kun lavede otte tacklinger. I 2019 fik han mere spilletid, selvom han kun startede i to af 13 kampe. Han lavede i 2019 31 tacklinger og 4,5 sacks. I 2020 blev han fast starter og lavede 36 tacklinger og fem sacks. I 2021 fortsatte han som starter og lavede 32 tacklinger og otte sacks.

Alder ved draften: 23 år (7. april 1999)
Højde: 6ft 4in (193 cm)
Vægt: 282 lbs (128 kg)

Zachary Carter Scouting Reports

Styrker

  • Zachary Carter er en defensive tackle med over middel højde og længde, og især hans længde vil være et godt våben mod indvendige offensive linjefolk, der ofter har lidt kortere arme end tackles.
  • Carter er en rigtig fin atlet, der har noget over middel burst af linjen. Atletisk er Carters største kvalitet dog hans fleksibilitet i underkroppen. Kan arbejde nede i knæene og dreje sig rundt om linjefolk med et godt lavt tyngdepunkt. God bend af en tung rusher.
  • Netop tyngdepunktet hos Carter er hans største våben som pass rusher, og hans længde kombinerede med det gode tyngdepunkt giver ham et stærkt bull rush, der flere gange gav problemer for offensive linjefolk.
  • Jeg synes egentlig, at Carters spilforståelse er ret habil, og han håndterede at blive flyttet rundt på hele den defensive linje godt. Virkede til at være klar over sine opgaver og ellers reagere hæderligt på spillets udvikling.
  • Carter er ikke en prototypisk defensiv tackle eller en prototypisk EDGE. Han er lidt en mand, der kan bruges begge steder, og hans alsidighed vil appellere til nogle hold. Hos Florida spillede han over hele linjen og skiftede nærmest position fra snap til snap. Det vil gøre det lettere at finde snaps til Carter i rush-pakker i NFL.

Svagheder

  • Det er meget få indvendige defensive linjefolk, der kan spille med en vægt på omkring 280 pund. Jeg tror, at Carter skal gøre sin skade i NFL primært som en indvendig rusher, og til det formål vil jeg tro, at han skal tage lidt mere på, så han bliver lidt stærkere. Skal finde den rigtige vægt i NFL.
  • Lige nu er Carter ikke robust nok og stærk nok mod løbet til at kunne overleve i NFL. Han skal blive lidt stærkere og spille med et bedre anchor, hvis han skal have snaps indvendigt i NFL i mulige løbesituationer.
  • Som pass rusher skal Carter blive bedre med sine hænder, så han får flere muligheder for at vinde som rusher. Lige nu er han ret afhængig af sit bull rush og hans bend. Han har brug for måder at vinde mere clean på i ligaen, og der skal hænderne være skarpere.
  • Hænderne skal også blive bedre mod løbet, og han skal være lidt bedre til at bruge sin længde til at holde sit bryst frit, så han kan komme af blokeringer og lave tacklinger. Hænger på blokeringer lidt for længe.

Opsummering

Zachary Carter er en atletisk og lidt undersized defensiv tackle, der har ret fin fleksibilitet og deraf et godt tyngdepunkt som rusher. Han er alsidig og kan bruges over hele den defensive linje, og han vil være attraktiv for hold, der godt kan lide alsidige defensive linjefolk. Lige nu ligner han mest en mand, man smider på banen i nogle pass rush-pakker, da han ikke er robust nok mod løbet. Hvis han skal kunne spille på run downs, skal han blive bedre sine hænder og derudover spille med et bedre anchor, så han kan stå fast. Især hvis han skal spille indvendigt mod løbet. Jeg synes, at Carter er en chance værd tidligt på dag 3, men chancen for en fuldtidsstarter er måske begrænset.

NFL Comparison: Mario Edwards

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button