Cornerbacks 2022Scouting Reports 2022

Tariq Castro-Fields: Er der mere at hente?

Tariq Castro Fields har startet fire år på Penn States forsvar, men alligevel er der nogle børnesygdomme, som får en til at overveje, om der er mere at hente hos Castro-Fields.

Tariq Castro-Fields er født og opvokset i Maryland. Han var et 3-stjernet talent ud af college, men havde flere gode tilbud. Han afslog hjemstatsskolen Maryland og storholdet Alabama for at slutte sig til Penn State.

Hos Penn State kom Castro-Fields allerede i aktion i sin første sæson og spillede i flere kampe som rotationsspiller. I 2018 blev han starter i sin anden sæson og startede 12 kampe. Han fortsatte som starter i 2019, 2020 og 2021, hvor han startede i alt 27 kampe over de tre sæsoner. Han lavede i alt to interceptions i sin college-karriere.

Alder ved draften: 23 år (14. januar 1999)
Højde: 6ft 1in (185 cm)
Vægt: 199 lbs (90 kg)

Tariq Castro-Fields Scouting Reports

Styrker

  • Tariq Castro-Fields kommer med udmærket størrelse til at spille udvendig cornerback i NFL, og han har både højde og robusthed til ikke at blive bøllet af fysiske receivere.
  • Den glimrende størrelse kombinerer han med udmærket fart, og han virker ikke som sådan til at have problemer med at følge med receivere, når han har fået vendt sig rundt og først løber med dem. Udmærket size-speed kombination.
  • På ruterne er Castro-Fields rigtig fysisk, og han er dygtig til at forstyrre receivere på ruterne. De får ikke noget gratis foræret, og han udfordrer ofte deres evne til at bruge deres hænder til at holde sig fri fra kontakt.
  • Styrken og den fysiske spillestil overføres også glimrende til catch point, hvor Castro-Fields er dygtig til at komme ind på kroppen af receivere og angribe bolden aggressivt i luften. Han bliver ikke så let skærmet og viftet væk, men har derimod størrelse og styrke til at gøre det svært for receiveren.
  • Tackle-evnerne er rimelige hos Castro-Fields, fordi han er en villig run defender, der gerne kommer frem og hjælper mod løbet. Han mangler lidt quickness nogle gange, hvilket fører til missede tacklinger, og han kan også godt svigte lidt teknisk, men overordnet er han en habil og villig tackler, der i den fysiske del af spillet ikke er bange af sig.

Svagheder

  • Selvom Castro-Fields har udmærket fart, så savner jeg noget short area quickness og eksplosivitet i hans bevægelser. Der er lidt stivhed i hofterne, og underkroppen er bare ikke livlig og eksplosiv på den måde, som man rigtig gerne vil se hos NFL-cornerbacks.
  • Den manglende eksplosivitet kommer især til udtræk, når Castro-Fields i off coverage skal stoppe sin backpedal og lukke afstanden til receiveren foran sig. Den såkaldte click and close-fart er bare ikke imponerende, og det tager ham simpelthen for lang tid om at stoppe op og komme i gang igen.
  • Castro-Fields er som nævnt i styrkerne dejlig fysisk, men det er også for meget. Han holder ofte for godt fast i receiverne, og når han bliver lidt usikker, så hiver han ofte fat i trøjen. Det vil koste flag med det samme i NFL, og der mangler bare noget disciplin og kølighed i hans håndtering af svære situationer.
  • Discplinen er den sidste og mest irriterende ting ved Castro-Fields. Han bider simpelthen på for mangle double- eller hesitation-moves. Så snart receiveren begynder at vise noget, der kunne minde om en kortere rute, så hopper Castro-Fields for ofte på den. Og han har bare ikke quickness og eksplosivitet til at redde de situationer. For så erfaren en cornerback er det bekymrende, hvor tvivlsomme instinkterne virker til at være.

Opsummering
Tariq Castro-Fields har spillet mange snaps for Penn State gennem sin college-karriere, og han ligner også en NFL-cornerback, når man ser ham første gang. Efter en 10-15 snaps sad jeg og tænkte, at havde fysikken og en fysisk spillestil, der kunne gøre ham til starter. Men jo mere jeg så, jo mere skeptisk blev jeg. Der manglede bare noget quickness, og hans manglende disciplin både mentalt og teknisk var frustrerende. Især for en 23-årig erfaren cornerback, der burde have fået finpoleret de dele af spillet mere. Derfor bliver jeg også meget i tvivl om, hvor meget mere, der er at hente hos Castro-Fields. Han føles lidt som en mand, der ikke kan udvikle sig super meget mere. Jeg ser derfor heller ikke umiddelbart en NFL-starter, men nok mere en acceptabel backup, der kan spille special teams.

NFL Comparison: Bashaud Breeland

Related Articles

Skriv et svar

Check Also
Close
Back to top button