Linebackers 2022Scouting Reports 2022

Jack Sanborn: Discount Chenal – men hvor meget er prisen sat ned?

Det er let at sætte pris på den energi og mentalitet Jack Sanborn bibringer til et forsvar, men er han for begrænset til at få en stor rolle?

Jack Sanborn er vokset op i Deer Park i Illinois og gik på den nærliggende Lake Zurich High School, hvor han foruden 296 tacklinger og 13 sacks på forsvaret også fik lidt spilletid på angrebet som running back. Foruden football spillede han basketball og gjorde sig i kuglestød og diskoskast i atletik.

Som et fire-stjernet recruit ud af high school, var der rigelig med tilbud at vælge imellem for Sanborn, der committede til Wisconsin over bl.a. Michigan State og Northwestern. Efter en reserverolle som freshman, gik Sanborn ind i en starterrolle i 2019 og startede samtlige 34 kampe henover de efterfølgende tre sæsoner.

Alder ved draften: 21 år (29. juli 2000)
Højde: 6ft 2in (187 cm)
Vægt: 234 lbs (106 kg)

Jack Sanborn Scouting Reports

Styrker:

  • Sanborn har startet samtlige 34 kampe de seneste tre år i Wisconsins linebackerkæde, og han spiller med god spilforståelse og veludviklede instinkter.
  • Ligesom Leo Chenal, som han spillede ved siden af, er han en aggressiv downhill-type, der har en glimrende trigger til at angribe spillet i boksen, og han er også en dygtig blitzer, der har samlet 11,5 sacks sammen henover de tre år som starter.
  • Motoren kører stort set non-stop, og han bringer konstant energi til holdet. Han var også team captain som senior i 2021.

Svagheder:

  • Sanborn har testet ganske solidt, men på tape ser han noget mindre atletisk ud, og jeg kan være bekymret for at han er begrænset til at spille i boksen. Han har ikke fart eller range til for alvor at kunne stoles på når spillene arbejder sig udvendigt.
  • Ikke at Sanborn ikke kan dække op, men hans begrænsede range kommer også til udtryk her. Han skal kun bruges til at dække de korte zoner.
  • Selvom hans trigger og villighed er prisværdig, mangler der lidt teknik når Sanborn kommer susende. Han kæmper med at komme af blokeringer, og der er for mange missede tacklinger på baggrund af tvivlsom teknik.

Opsummering

Leo Chenals makker i Wisconsins linebackerkæde har nogle af de samme traits, som kendetegner Draftbeat-favoritten. Der er lidt "Discount Chenal" over Sanborn, men spørgsmålet er om der er lidt for meget discount over ham. Han mangler farten til at dække et stort område, og teknikken til konstant at kunne stoles på i boksen, og det kan gøre det svært at finde en god plads til ham. Han bør få en rolle af en art i kraft af sin energi og lederevner, og han skulle nok kunne gå ind og bidrage på special teams. Spørgsmålet er bare hvor meget mere end dét det bliver til. Spilforståelsen giver ham dog en chance, hvis teknikken kommer på plads.

NFL Comparison: Sione Takitaki

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button