Cornerbacks 2022Scouting Reports 2022

Cam Taylor-Britt: Alsidig og hurtig med manglende tålmodighed

Cam Taylor-Britt kommer med spændende fart og en profil, der indikerer god alsidig i NFL, men der skal arbejdes på teknikken, tålmodigheden og disciplinen i spillet.

Cam Taylor-Britt er født og opvokset i Montgomery, Alabama. Han var et trestjernet talent ud af high school og havde tilbud fra en stor skole som Michigan og var på besøg hos Auburn. Taylor-Britt valgte dog at drage nordvestpå til Nebraska.

Hos Nebraska spillede Taylor-Britt på special teams i sin første sæson i 2018, inden han i 2019 startede 10 kampe og spillede i 11. Han lavede 49 tacklinger og tre interceptions. I 2020 spillede han syv kampe og lavede 28 tacklinger og to interceptions. I 2021 startede han alle 11 kampe og lavede 51 tacklinger, en interception og slog 11 kast ned.

Alder ved draften: 22 år (15. oktober 1999)
Højde: 5ft 10in (178 cm)
Vægt: 198 lbs (90 kg)

Cam Taylor-Britt Scouting Reports

Styrker

  • Cam Taylor-Britt er af gennemsnitlig højde, men han har fyldt sin krop godt ud med muskler, så han ikke fremstår lille men i stedet kompakt og robust. Derudover er hans armlængde glimrende.
  • Taylor-Britt har god fart i stængerne, og han bevæger fødderne hurtigt med mange små skridt. Løb en flot 40 yard-tid til combine, og det kan også ses på tape, hvor han ikke har fartvanskeligheder og her farten til at komme tilbage på spil, selvom han er slået.
  • Der er en del scrappeness over Taylor-Britts spil. Han er ikke bange for at gå fysisk til sagen, og hans styrke på ruterne er glimrende. Aggressiv og semi-ilter type.
  • Jeg synes, at Taylor-Britt viste glimrende prøver på en evne tin at angribe bolden i luften. Når han var i position viste han god eksplosivitet og længde til at angribe bolden, og han havde den nødvendige closing speed til at nå catch point i tide.
  • Taylor-Britt spillede udvendigt hos Nebraska, men han er en type, der bør have alsidighed til også at spille indvendigt. Han har den nødvendige quickness og physicality til at begå sig i slotten.

Svagheder

  • Hos Nebraska spillede Taylor-Britt i et system, hvor han næsten hele tiden spille off coverage eller i en bail teknik. Han her meget begrænset erfaring med press coverage, og hans evne til at jamme og forstyrre receiveren ved Line of scrimmage er en ubekendt.
  • Jeg er ikke imponeret over Taylor-Britts fornemmelse og feel med ruterne. Han er let at vende, og han mangler noget tålmodighed og tillid til sin teknik. Alt for urolig, når han tror, receiveren snart vil lave er udfald. Gør det for let at sælge sin rute og skabe plads.
  • Jeg savner i højere grad disciplin i Taylor-Britts spil. Han lod sig blive snydt af quarterbackens øjne eller en receivers fake et par gange. Skal ikke bide på eye candy.
  • Selvom Taylor-Britt ikke er bange for at spille fysisk, så er han en ret dårlig tackler. Han kaster sig ind i tacklinger uden nogen form for kontrol. Derudover bruger han slet ikke armene og håber bare, at en vild skulder eller krop er kok. Skal lære at tackle, før han på noget tidspunkt kan spille på er NFL-forsvar.

Opsummering

Cam Taylor-Britt er en cornerback med et godt og alsidigt build. Han her størrelse, fart, fysik og quicknes, der indikerer, at han bør kunne spille udvendigt og indvendigt i NFL. Han skal dog blive bedre i sin teknik og disciplin, da han lige nu ikke har tålmodighed og kontrol til at dække NFL-kaliber ruteløbere op. Taylor-Britt bør have appel som et mindre projekt i tredje eller fjerde runde.

NFL Comparison: Ronald Darby

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button