Indvendig defensiv linje 2021Scouting Reports 2021

Tyler Shelvin: En stor bamse til midten af din defensive linje

Hvis dit hold vælger Tyler Shelvin, får det en vaskeægte stor bamse til midten af den defensive linje. Kastespillet bliver nok aldrig hans styrke, men han kan stå i vejen i løbespillet.

Tyler Shelvin er opvokset i Louisiana, hvor han i high school spillede kicker, punter og på den defensive linje. Han skiftede high school undervejs pga. akademiske problemer. Ud af high school var han et 4-stjernet talent og valgte LSU over blandt andet Alabama og Nebraska.

På grund af akademiske udfordringer var han ikke spilleberettiget i sit første college-år, så han redshirtede. I sin anden sæson var han primært backup, og han var også suspenderet fra LSU-holdet i to kampe pga. disciplinære problemer. I 2019 vandt han en starterrolle og var med til at vinde college-mesterskabet med LSU. Pga. Covid19-situationen valgte han ikke at spille 2020-sæsonen.

Alder: 22 år (22. juli 1998)
Højde: 6ft. 3in. (191cm)
Vægt: 346 lbs. (157kg)

Tyler Shelvin Scouting Reports

Styrker

  • Dette er måske åbenlyst, men Tyler Shelvin er svær at flytte. Den store mand er dygtig til at stå fast og stå i vejen i midten af forsvaret. Spiller med acceptabelt pad level og noget rimelig lækker fleksibilitet i underkroppen. Viser nogle fine ting også mod double teams.
  • Shelvin besidder god styrke, og han har noget power i hænderne, som paralyserer offensive linjefolk. Fin voldelighed i sine hænder, og han har styrken til at kontrollere folk. Og core strength til at stå fast.
  • Generelt er Shelvin fornuftig til at forblive square og ikke blive drejet. Stacker blokeringer udmærket og styrken til at komme af blokeringer. Længden er måske ikke fantastisk og hjælper ikke, men generelt er han udmærket til at komme af blokeringer og lave tacklingen.

Svagheder

  • Selvom store bamser er sjove at se på, så er der absolut ingen grund til at veje over 350 pund. Jeg vil meget hellere have den ekstra quickness og mobilitet, som han ville have ved 320-330 pund. Shelvin er nemlig ikke uden sideverts bevægelsesevner.
  • Shelvins vægt gør, at han lige nu kommer med nærmest intet mod kastet. Der mangler bare noget eksplosivitet, fart og bend til at true offensive linjefolk på kanten. Og jeg tror ikke, at det vil blive mærkbart bedre, selv hvis han smider 30 pund.
  • Selvom Shelvin generelt var fornuftig mod løbet i college, kan jeg godt blive nervøs for, om han har quickness og processing speed til at læse og håndtere blokeringsspillet i NFL. Jeg synes nemlig ikke, at han var fantastisk til at læse og anticipere, hvor blokeringer kom fra, og det er en nøgleegenskab i NFL, hvor defensive tackles kun har få splitsekunder til at læse spillet.
  • Hvis man ikke kommer med noget mod kastet, så har du kun en upside, hvor du spiller maksimalt 50% af snaps, og det er de snaps, der er mindst værd. Begrænset upside er aldrig ideelt for en spillers draftværdi.

Opsummering

Tyler Shelvin er prototypen på en gammeldags nose tackle. Han er stor, tung og habil mod løbet. Han viser nogle imponerende reps mod double teams, og selvom han er stor og tung kan han godt bevæge sig lidt. Måske dette kan blive endnu bedre, hvis han smider nogle kilo, hvilket han burde gøre. Desværre kommer han med tæt på ingenting mod kastet, og i nutidens NFL vil det koste i vurderingen hos rigtig mange hold. For 10-20 år siden var han nok gået noget højere, end han gør i 2021.

NFL Comparison: Brandon Williams

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button