Safeties 2021Scouting Reports 2021

Trill Williams: I’m not thrilled

Trill Williams er en udmærket football-spiller, der gjorde nogle udmærket ting i college. Hans atletiske begrænsninger kan dog hurtigt få ham i betydelige problemer i NFL.

Atrilleon “Trill” Williams er født og opvokset i Yonkers i det nordlige New York. Han var et 4-stjernet talent ud af high school og det tredjestørste talent i staten New York i sin årgang. Han havde oprindeligt valgt Rutgers som sit college med en trænerskifte fik han til at ændre holdning og vælge Syracuse i stedet.

Allerede i sin første sæson i 2018 så han banen en hel del og startede blandt andet fire kampe. I alt nåede han 31 tacklinger og to interceptions. Han fulgte op med 38 tacklinger og en interception i 2019. I 2020 spillede han fem kampe inden småskader fik ham til at droppe resten af sæsonen og fokusere mod draften.

Alder ved draften: 21 år (29. december 1999)
Højde: 6ft 0in. (183cm)
Vægt: 208 lbs (94kg)

Trill Williams Scouting Reports

Styrker

  • Trill Williams har glimrende eksplosivitet på de første meter, og han viser noget seriøst hitting power, når han kan eksplodere et par meter ind i en tackling. Glimrende burst på korte afstande.
  • Han er ikke tøvende i sit spil, og når han ser et spil og en mulighed, så kommer han godt ned ad bakke. God trigger på ting foran ham. Er der en åbning, griber han den glimrende.
  • Der er generelt en glimrende attitude over Trill Williams' spil, og han har god sense of urgency og jagter bolden aktivt. Spiller også med glimrende fysik.

Svagheder

  • Selvom Williams har noget eksplosivitet på de første meter, så er han ikke hurtig på længere afstande. Der mangler bare det ekstra gear, og han er ikke en ret rangy spiller.
  • Williams er utrolig stiv i sine bevægelser, og han mangler virkelig noget hip fleksibilitet til at skifte retning. Alt foregår i store runde buer, og han har slet ikke egenskaberne til at lave skarpe cuts.
  • Når han arbejdede i boksen eller som zone defender i opdækningen var jeg ikke så imponeret over hans fornemmelse for omgivelserne og hans generelle awareness. Følte ikke ruterne og spillets udvikling så godt.
  • Når han arbejdede fra en lidt dybere position, var vinklerne ikke så pålidelige, hvilket nok hænger samme med hans generelle evne til at skifte retning. Svært at tage gode vinkler, hvis man skal gætte vinklen og har svært ved at justere den.

Opsummering

Trill Williams gør egentlig nogle fine ting som football-spiller, når det kommer til mentaliteten på banen og troen på sine egne øjne. Der er dog også nogle markante begrænsninger i hans bevægelser og recognition skills. Det er kort sagt for sjældent, at han ser de korrekte ting, og de atletiske evner betyder, at han skal være perfekt mentalt for ikke at komme i problemer. Derfor ser jeg heller ikke en kommende starter i Williams' som jeg mener bør vælges meget sent i årets draft.

NFL Comparison: Darian Thompson

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button