Scouting Reports 2021Tight Ends 2021

Tre McKitty: Kun seks catches i 2020 bekymrer

Der er udmærket styrke og nogle blokeringsevner i Tre McKittys spil. Men i 2020 greb han kun seks bolde i syv kampe for Georgia, og den begrænsede rolle i kastespillet giver usikkerhed og bekymring om hans potentiale.

Tre McKitty er født og opvokset i Tampa-området i Florida. Her gik han på den hæderkronede high school IMG-academy, der har stort fokus på håbefulde sportstalenter. Da han var færdig hos IMG var han et 4-stjernet talent hos ESPN, og der var tilbud fra hele landet, og han tog sågar til vestkysten for at kigge nærmere på Oregons faciliteter. I sidste ende valgte han at tage lidt op ad Floridas vestkyst og slutte sig til Florida State University.

Her spillede McKitty tre sæsoner, hvoraf han bidrog klart mest i 2018 og 2019, hvor det blev til omkring 250 yards begge sæsoner. Efter 2019 valgte han at skifte skole, da han havde færdiggjort sin bachelor, og her faldt valget på Georgia. Hos georgia var han dog uheldig at blive skadet op til sæsonen, hvorfor han fik en mindre operation og missede de første to kampe af sæsonen. Herefter spillede han dog i syv kampe med seks catches og 106 yards som resultatet.

Alder ved draften: 22 år (12. januar 1999)
Højde: 6ft 4 in. (193 cm) (ved Senior Bowl)
Vægt: 247 lbs (112 kg) (ved Senior Bowl)

Tre’ McKitty Scouting Reports

Styrker

  • Jeg vil nok ikke kalde Tre McKitty super atletisk, men han virker til at have gennemsnitlig eller lidt over atletiske evner hvad angår fart og burst. Der er i hvert fald nok til at være en receiving-trussel.
  • På trods af gennemsnitlig højde og drøjde, så viser McKitty rigtig fin styrke i flere facetter af spillet. Både som blocker og efter catchet virker han til at kunne straffe modstandere rimeligt og efter catchet virker han ikke let at tackle pga. styrken.
  • Som blokeringsspiller har han som nævnt glimrende styrke, og han viser også et fint tyngdepunkt og solide vinkler. Han kan måske godt blive 5% mere nasty og sustaine blokeringer lidt bedre, men overordnet er han en habil blokeringsspiller.

Svagheder

  • Selvom McKitty besidder noget udmærket fart og lidt burst, så savner man lidt quickness i hans retningsskift. Han er lidt stiv i sine bevægelser, og man savner evnen til at sænke hofterne og levere skarpe cuts.
  • I forlængelse af den manglende quickness, så ser McKitty ret uinspirerende ud som ruteløber. Udover de manglende skarpe cuts, så savner man en føling med ruterne og en forståelse for, hvordan han skal angribe den plads, der bliver givet rundt omkring i midten af banen.
  • Sidste ting, man bliver lidt bekymret over, er mere en generel ting. Hans produktion i 2020 var utrolig lille, og det skaber bare en masse usikkerheder omkring flere facetter af hans spil. Hvor gode er hans hænder? Hvor stor en trussel er han i redzone? Hvorfor var han ikke en større del af Georgias angreb? 6 grebne bolde i 2020 på syv kampe er ikke imponerende.

Opsummering

Lad mig bare være ærlig. Det var svært at blive ret begejstret over McKittys tape. Hans blot seks catches er bekymrende, selvom Georgia i 2020 var et uhyre løbetungt angreb, og deraf havde han også de fleste af sine snaps som blokerende tight end. Selvom han gjorde det rimeligt, så løb han ikke rundt og var Rob Gronkowski, og når man kombinerer det med lidt gennemsnitlige atletiske evner og en masse usikkerhed om hans receiving-evner, så snakker man ret sikkert et dag 3-valg i draften, efter min mening. Personligt ville jeg ikke tage McKitty før sjette runde tidligst.

NFL Comparison: Dwayne Allen

Senest opdateret 19/02/2021
- Teis Joranger

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button