Cornerbacks 2021Scouting Reports 2021

Tre Brown: Feisty fætter med fart i fusserne

Tre Brown er en aggressiv og hurtig lille cornerback, og han var ikke bange for at gå fysisk til selv store receivere. Med lidt justeringer ligner han et godt bud på en startende slotcornerback.

Tre Brown er født og opvokset i Tulsa, Oklahoma. Han var et 4-stjernet talent ud af high school og det tredjestørste talent i Oklahoma i sin årgang. Han havde en række tilbud fra store skoler, men endte hos Oklahoma, som han var vokset op som fan af.

Hos Oklahoma kom han lidt på banen allerede i sin første sæson i 2017, selvom han mest var backup. I 2018 var han fast mand og lavede 58 tacklinger og slog 12 kast ned. Han fortsatte som fast starter i 2019, hvor han i 14 kampe lavede 40 tacklinger og slog 12 kast ned. I 2020 lavede han 3 interceptions og slog ni kast ned. Han sluttede college-karrieren med 35 kast slået ned.

Alder ved draften: 23 år (24. september 1997)
Højde: 5ft 9in. (175cm)
Vægt: 185 lbs (84kg)

Tre Brown Scouting Reports

Styrker

  • Tre Brown er en mindre cornerback, men han har glimrende fart i stængerne, og han kunne følge de fleste receivere uden problemer ned ad banen. Hurtige fødder generelt.
  • Han er virkelig scrappy og aggressiv i press coverage, hvor han bare kommer efter receiverne med en intensitet, som er beundringsværdig. Han skal nok også lære at styre aggressiviteten til tider, men overordnet er han dygtig til at forstyrre selv ret store receivere på line of scrimmage.
  • Selvom Brown er lille, er han ret dygtig til egentlig at spille bolden og catch point. Han har 33 kast slået ned over de sidste tre år, og han er dygtig til at få vendt rundt og få øjnene på bolden. Hans timing og physicality ved catch point er også rimelig nydelig.
  • Han bruger sin fart og eksplosivitet glimrende til at angribe korte kast med god closing speed og en masse sense of urgency. Han er ikke typen, der spiller passivt, og det er en super egenskab for en slotcorner.

Svagheder

  • Størrelsen er klart en ting, som han skal lære at overkomme på NFL-niveau. Større receivere kan skærme ham, og han er nok ret isoleret til slotten, da han på ydersiden vil få det svært i NFL.
  • Selvom Brown er hurtig, så er han ikke den mest flydende og twitchy cornerback. Der er lidt stivhed ind og ud af retningsskiftene til tider, og man kan være bekymret for, om han kan følge de allerbedste ruteløber.
  • Ovenstående punkt kan også blive et problem, fordi hans anticipation ikke altid var helt i top. Jeg synes i hvert fald, at han for ofte tillod lette completions på in-breaking ruter, fordi han ikke helt var på forkant. Skal læse ting lidt hurtigere.
  • Brown er meget aggressiv i sin spillestil, og det er både en styrke og en svaghed. I den negative afdeling betyder det, at Brown har fået lidt for mange flag, fordi han er for grabby i opdækningen. Han skal tone det ned i NFL, hvis ikke dommerne skal være på nakken af ham.

Opsummering

Tre Brown er en prototypisk cornerback med lidt manglende størrelse, men glimrende fart. Derudover værdsætter jeg hans mentalitet på en football-bane. Han er scrappy, aggressiv og er ikke bange for at tage duellerne med selv store og stærke receivere. Der er nogle ting, han skal arbejde på, før han for alvor er klar til at se en NFL-bane, men han ligner et rigtig godt bud på en startende slotcorner med lidt finjusteringer. Rigtig fint valg i fjerde runde.

NFL Comparison: Brandon Boykin

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button