Cornerbacks 2021Scouting Reports 2021

Thomas Graham Jr.: Klar til NFL efter kort Corona-periode

Efter en periode på high school i byen Corona har Thomas Graham haft en meget produktiv karriere hos University of Oregon, og nu skal han forsøge at gøre sig gældende i NFL. Der er dog potentielt alvorlige mangler i cornerbackens spil.

Thomas Graham er født og opvokset i det østlige Californien og startede sin high school-tid på en high school i byen Corona. Han skiftede dog senere high school, inden han som 4-stjernet talent kunne vælge og vrage mellem en lang række colleges. Han valgte først USC, men skiftede senere holdning og valgte Oregon i stedet.

Graham bed sig fast som starter allerede i sin første college-sæson i 2017, og fortsatte som starter i 2018 og 2019, hvor han samlet havde produktive sæsoner med 28 kast slået ned og 5 interceptions. Pga. covid19-situationen valgte han at sidde over i 2020 og i stedet forberede sig til 2021-draften.

Alder: 21 år (26. juni 1999)
Højde: 6ft. 1 in. (185cm)
Vægt: 205 lbs. (93kg)

Thomas Graham Jr. Scouting Reports

Styrker

  • Thomas Graham har umiddelbart nok fart til at kunne gøre sig udvendigt i NFL. Han er ikke hurtig som sådan, men det ser acceptabelt ud.
  • Graham er på sit bedste, når han kan spille fysisk med receiverne, og han er rimelig dygtig til at tage kampen mod receiverne uden at blive fejet til siden. Fin feel med receiverne, når han kan mærke dem.
  • Når han er i position angriber Graham bolden godt i luften, og hans ball skills er ret solide. I 2018 og 2019 slog han 28 kast ned og havde 5 interceptions.

Svagheder

  • Grahams fodarbejde ser ganske tvivlsomt ud. Hans fodarbejde i press er kluntet og sløvt, og han er alt for utålmodig og udisciplineret i press. Han vender sig for tidligt og tillader ofte receivere at krydse hans ansigt. Han virker bare til at mangle fluidity, quickness og anticipation til at følge receivere i press coverage.
  • I off coverage har han en tendens til at give receiveren unødvendigt meget cushion, og han virker ikke til at anticipere ruter ret godt. Han reagerer bare langsomt, når han skal lukke afstanden til noget underneden, og han tillader ofte en del separation ind og ud af breakes.
  • Generelt er hans fornemmelse for ruterne og deres udvikling ikke fantastisk, og man savner bare generelle run and cover skills.
  • Han tackler lidt under middel og virker til at mange lidt styrke og quickness til rigtig at være en pålidelig tackler.

Opsummering

Graham har haft en produktiv college-karriere, men jeg var ikke imponeret ovre hans generelle evner i opdækningen. Hans teknik, bevægelsesevner og fornemmelse for ruterne er alt sammen under middel, og det gør, at man han alt for ofte tillader skræmmende stor seperation. Håbet for Graham er, at hans teknik og fornemmelse for spillet forbedres, men selv hvis de ting forbedres er han en gennemsnitlig atlet med gennemsnitlig størrelse. Der mangler altså nogle punkter, hvor man rigtig føler, at potentialet er betydeligt.

NFL Comparison: Chris Campbell

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button