EDGE Rushers 2021Scouting Reports 2021

Tarron Jackson: Rekordholder fra Coastal Carolina håber på NFL-succes

Tarron Jackson har taget Coastal Carolina-rekorden for flest sacks i en sæson, og nu skal han til at jagte succes i NFL. Stive hofter og teknik er dog bekymringer, der kan give problemer.

Tarron Jackson er født og opvokset i Aiken, South Carolina. Han var et 0-stjernet talent ud af high school, og jeg kunne ikke finde andre tilbud end Coastal Carolina.

Hos Coastal Carolina spillede han fire kampe i sin første sæson i 2016, inden han blev skadet og redshirtede resten af året. Spillede som rotationsspiller og special teamer i 2017, hvor han også missede fire kampe med en skade. I 2018 fandt han vej til startopstillingen og spillede alle 12 kampe, selvom han kæmpede med en benskade.

I 2019 startede han alle holdets 12 kampe, og han satte skolerekord for flest sacks i en sæson med 10 styks. I 2020 spillede Coastal Carolina 12 kamp, og her blev det til 8,5 sacks for Jackson.

Alder ved draften: 22 år (22. juni 1998)
Højde: 6ft 2 in. (188cm) (Ved Senior Bowl)
Vægt: 260 lbs (118kg) (Ved Senior Bowl)

Tarron Jackson Scouting Reports

Styrker

  • Tarron Jackson er virkelig kompakt og tæt bygget med klart defineret muskulatur i overkroppen. Hans råstyrke og kop er på NFL-niveau allerede.
  • Jackson er ikke den højeste, og det giver ham et tyngdepunkt, der er naturligt lavt. Især som rusher kommer det ham til gode, og hans kombination af styrke og et lavt tyngdepunkt gør hans bull rush til hans bedste våben.
  • Han kæmper godt og jagter spil, indtil de er ovre. Har en god indstilling og mentalitet på banen, og når man kombinerer det med hans power, er han en mand, der godt kan vinde snaps sent på ren og skær effort og vilje.

Svagheder

  • Tarron Jacksons største problem er stivheden i hans bevægelser. Han har tæt på ingen bend og fleksibilitet i underkroppen, så han er bare stuck på blokeringer, når han prøver at runde dem. Truer meget lidt udvendigt af den grund.
  • Generelt er der for får måder, Jackson vinder på som rusher lige nu. Han har sit bull rush, som dukker op en gang imellem, men han mangler burst og bend til at vinde udvendigt, og hans hand usage er ikke varieret og god nok til at vinde på teknik.
  • Helt generelt skal han være meget bedre til at bruge sine hænder til at holde sit bryst frit. Han lader alt for let de offensive linjefolk komme ind på kroppen af ham, så de kan kontrollere hans bryst.
  • Jeg synes ikke, at han opfattede spillet så skarpt, og han virkede ikke instinktiv. Blev lidt for ofte snydt af spillets udvikling, og så snart der kom en play fake på, så var det 50/50, om han havde fundet bolden efter 2 sekunder.

Opsummering

Tarron Jackson har NFL-agtig fysik og styrke, og det viser sig også fra tid til anden, men hans største problem er, at han ikke rigtig vinder på andre måder. Hans eksplosivitet er gennemsnitlig, hans bend er dårlig og hans hænder er ikke udviklet nok. Det gør ham relativt ufarlig som pass rusher og tvivlsom som run defender. Jeg tror ikke meget på, at han udvikler sig til en NFL-starter.

NFL Comparison: Duke Ejiofor

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button