Indvendig defensiv linje 2021Scouting Reports 2021

Ta’Quon Graham: Opfindsomheden mangler hos atletiske Graham

Ta’Quon Graham har spændende atletiske evner, der kan gøre ham til en situational pass rusher på sigt. Der mangler bare noget kreativitet, opfindsomhed og alsidighed i Grahams rushes lige nu.

Ta’Quon Graham er født og opvokset i Temple, Texas, lidt nord for Austin. Han var et 4-stjernet talent ud af high school og havde en lang række tilbud fra store colleges. I Sidste ende stod valget mellem Texas og TCU, hvor han valgte Texas.

Hos Texas spillede han en smule i sin første sæson i 2017, hvor det blev til seks tacklinger og et sack. I 2018 blev han en lidt større del af rotationen, men lavede kun 12 tacklinger og et halvt sack. I 2019 blev han starter og startede alle 13 kampe og lavede 3,5 sacks. I 2020 blev det til ni startede kampe i den afkortede sæson. Her lavede han to sacks.

Alder ved draften: 22 år (1. december 1998)
Højde: 6ft 3 in. (191cm) (Ved Senior Bowl)
Vægt: 290 lbs (132kg) (Ved Senior Bowl)

Ta’Quon Graham Scouting Reports

Styrker

  • Ta'Quon Graham har nogle rigtig lange arme, der tydeligt giver ham noget længde, som han kan bruge til at holde afstand til offensive linjefolk. Den længde er et spændende våben.
  • Eksplosiviteten og Grahams generelle atletiske evner er et andet klart plus. Hans first step er rigtig solidt, og han kommer hurtigt upfield som rusher. Derudover har han overraskende god bend og evne til at skifte retning. Kan arbejde lavt og runde guards og tackles udvendigt.
  • Kombinationen af længde, burst og bend giver en spændende kombination, der har betydelig upside. Kan han få styr på nogle af svaghederne nævnt nedenfor, har han pakke, der kan give en glimrende pass rusher.

Svagheder

  • Graham er til den lette side, og det er også tydeligt mod løbet lige nu. Jeg savner i høj grad evnen til at arbejde med et lavt tyngdepunkt mod løbet og droppe sit anker. Lige nu kan han ikke stå fast ret meget, og bliver ofte skubbet rundt mere end ønsket.
  • Også mod løbet er jeg ikke ret imponeret over hans evne til at stacke og shedde blokeringer. Hand forbliver ikke altid square, og han er langsom til at lokalisere boldholderen. Savner nogle instinkter og teknik til at angribe offensive linjefolk, så han kan komme af blokeringer.
  • Som pass rusher savner man rigtig meget en plan fra Graham. Derudover mangler der bare noget sense of urgency og noget opfindsomhed i hans rushes. Der er for mange snaps, hvor han er totalt en non-faktor, fordi det bare virker lidt ligegyldigt.
  • Graham har intet power-element i sit spil. Det er både mod løbet og kastet, at han er en atletiske finesse-spiller, der lige nu ikke har ret meget finesse. Jeg ville ønske, at han brugte sine lange arme bedre til at angribe brystet på offensive linjefolk.

Opsummering

Atletisk er der en hel del at komme efter hos Ta'Quon Graham, og den upside må ikke negligeres. Han har også nogle virkelig lange arme, der også kan være et våben. Desværre finder jeg resten af Grahams spil rimelig uinspirerende. Han bliver nok aldrig noget våben mod løbet, men hvis han viste bedre instinkter, teknik og urgency som rusher, kunne han være en spændende situational pass rusher. Upsiden fortjener bestemt et valg, men femte runde er det absolut tidligste for mit vedkommende.

NFL Comparison: Kerry Hyder

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button