Scouting Reports 2021Wide Receivere 2021

Sage Surratt: Gode hænder, langsomme fødder

Fart og gode ruter bliver vægtet højere og højere i nutidens NFL, og det vil ikke hjælpe Sage Surratt, der har gode hænder og en del fysik, men mangler fart og quickness til at skabe separation. Det gør hans overgang til NFL tricky.

Sage Surratt er opvokset i Denver, North Carolina, sammen med blandt andet sin bror Chazz Surratt, der også vil være at finde i årets draft. I high school var Sage Surratt en profil både i football og basketball. Ud af high school havde han tilbud fra både North og South Carolina, men valgte alligevel den lidt mindre North Carolina skole Wake Forest.

Her redshirtede Surratt sin første sæson, inden han allerede i anden sæson begyndte at gøre opmærksom på sig selv med over 500 yards. I sin tredje sæson i 2019 fik han sit endelige gennembrud, da han greb for over 1.000 yards i ni kampe. I 2020 valgte han pga. Covid19-situationen at sidde ude af sæsonen og begynde forberedelserne til 2021-draften.

Alder: 22 år (13. april 1998)
Højde: 6ft. 3in. (191cm)
Vægt: 215 lbs. (98kg)

Sage Surratt Scouting Reports

Styrker

  • Surratt er en større receiver, og han spiller også som én. Han er fysisk i sin spillestil, og løber ruter fysisk og bruger ofte sin krop og styrke til at forsøge at skabe separation. Stærk receiver, der arbejder fint med, hvad der tydeligvis er hans force.
  • Styrken føres også over i hænderne, hvor Surratt griber rigtig mange svære bolde, hvor han er under pres. Virker til at have naturlige hænder og griber fint bolden væk fra hans krop - god catch radius. Bare naturlige og stærke hænder.
  • Suratts gode hænder og generelle styrke gør ham til at våben i contestede catch-situationer, og en stor del af hans produktion kom på backshoulder-kast eller andre semi-jumpballs, hvor han kan skærme forsvarsspilleren og gå op og plukke bolden.
  • Dejlig football spiller, der spiller spillet fysisk og kommer med, hvad han nu har. Villig til at blokere og er rigtig dejlig fysisk også efter et catch.

Svagheder

  • Hvad Surratt kommer med i styrke og gode hænder, der mangler han i den grad i fart, eksplosivitet og quickness. Suratt er en solidt under middel atlet på alle parametre, og hvis han kommer under 4.55 på 40 yard dashen, skal han være meget tilfreds.
  • De manglende bevægelsesevner betyder også, at Surratt generelt har meget svært ved at skabe separation på sine ruter. Og det er selvom han egentlig virker til at forstå leverage og nogle rutetekniske ting. Der mangler bare juice til at gøre noget ved det, og det bliver nok kun sværere i NFL.
  • I forlængelse af de to ovenstående punkter bør det også nævnes, at Surratt formentlig også vil få svært ved at komme godt af line of scrimmage i NFL. Der mangler simpelthen noget burst, selvom hans play strength hjælper lidt i hans releases.

Opsummering

Sage Surratt er en god football spiller. Han kender sin egen identitet og virker til at have forståelse for at maksimere den ved at have gode hænder og en fysisk mentalitet. Desværre mangler han virkelig bare lidt fart og quickness, som, i min optik, er så vigtigt for en receiver i nutidens NFL. Det at kunne skabe separation på ruterne er alfa, omega, og hvis man ikke kan det consistently, så er det svært at blive en nøglefigur på et angreb. Som træner, tror jeg, jeg ville prøve at flytte Surratt ind som slotreceiver, hvor han kan måske i højere grad kan leve på spilintelligens og styrke til at gribe nogle bolde mellem zonerne. Denne plan afspejles også i min sammenligning for Surratt, da jeg mener, han skal stile efter at blive sådan en type i NFL.

NFL Comparison: Devin Funchess

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button