EDGE Rushers 2021Scouting Reports 2021

Quincy Roche: Teknisk kompetent, men begrænset fysisk talent

Pass rushere er i høj kurs i NFL, og derfor bør Quincy Roche også kunne finde en rolle i NFL. Det fysiske talent er måske begrænset, men teknikken er solid, og et hvert hold har brug for gode rotationelle pass rushere. Det kan Roche give.

Quincy Roche er født og opvokset i Maryland tæt på Baltimore. Han var ikke rangeret ud af high school og havde derfor begrænsede muligheder. Han valgte Temple, der spiller i den bedste collegerække, men ikke i en af de fem bedste konferencer.

Hos Temple redshirtede han sin første sæson, inden han over de næste tre år havde flotte 26 sacks. Efter at være blevet færdiguddannet valgte han at skifte til Miami i sin sidste collegesæson for at bevise sig på endnu højere collegeniveau.

Alder: 22 år (10. februar 1998)
Højde: 6ft. 4 in. (193cm)
Vægt: 235 lbs. (107 kg)

Quincy Roche Scouting Reports

Styrker

  • Quincy Roche lever på sine tekniske evner som pass rusher. Han er poleret med sine hænder og viser et fint arsenal af pass rush moves. De fleste af hans moves er clubs, swims og chops, og han savner måske lidt power moves, men han har klart over middel hand usage som pass rusher.
  • Selvom Roche ikke er den mest fleksible og atletiske pass rusher, er han teknisk fornuftig til at runde hjørnet udvendigt. Fin til at reducere sin blocking surface og forstår at læne sig fornuftigt på tacklen.
  • Fin til at anticerere snappet og skyde af line of scrimmage med god timing. Hjælper ham både som rusher, men også til at skyde gaps i løbespillet.

Svagheder

  • Roche er en let pass rusher, der mangler lidt tyngde i sit build. Han skal blive stærkere i NFL, hvis han skal være en fuldtidsstarter.
  • Taget hans under middel vægt i betragtning, er det ikke betryggende, at Roche selv ved en lav vægt fremstår som en ganske gennemsnitlig atlet. Han er ikke super hurtig, og hans bevægelser er lidt stive i det. Mangler noget fleksibilitet i underkroppen og evnen til at arbejde lavt.
  • Den knap så fantastiske fleksibilitet betyder også, at han spiller lidt oprejst, og når man kombinerer det med under middel styrke og under middel tyngde, har man en svag spiller mod løbet. Lige nu vil han ikke kunne gøre meget skade som run defender.

Opsummering

Roche er teknisk en dygtig og relativt raffineret pass rusher, men desværre er hans atletiske evner ganske gennemsnitlige, og det begrænser hans upside som rusher. Og når han mangler noget styrke mod løbet, så kigger vi formentlig på en spiller, der primært vil være en rotationsspiller, der kan spille på kastedowns. Med hans teknik kunne han dog også være ganske effektiv i den rolle.

NFL Comparison: Arden Key (uden off field)

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button