Linebackers 2021Scouting Reports 2021Topnavn 2021

Micah Parsons: En moderne linebacker med alle de rigtige redskaber

Micah Parsons er af nogle blevet kaldt det største linebacker-talent siden Luke Kuechly. Store ord at leve op til for Penn State-stjernen, men det er svært at finde redskaber, som Parsons ikke har i sin værktøjskasse.

Micah Parsons er født og opvokset i Harrisburg, Pennsylvania. Parsons har tilmeldt sig draften efter sin junior-sæson. Han førte Penn State i tacklinger i både 2018 og 2019, inden han i 2020-sæsonen valgte at sidde over pga. covid19-situationen.

Alder: 21 år (26. maj 1999)
Højde: 6ft. 3 in. (190cm)
Vægt: 245 lbs. (111kg)

Micah Parsons Scouting Reports

Styrker

  • Parsons er en moderne linebacker, der har farten og eksplosiviteten til at operere på store områder, som det kræver i nutidens NFL. Super range.
  • Hurtig på aftrækkeren på ting, der sker foran sig, og han er generelt en disciplineret linebacker, der har en god fornemmelse for spillets udvikling på mange spil.
  • Viser evne til at operere i det åbne i opdækningen og matche både wide receivere og tight ends. Der mangler lidt erfaring, men tegnene er positive, og med lidt tid bør han ikke have reelle begrænsninger i opdækningen.
  • Meget dygtig til at arbejde rundt om blokeringer med short area quickness og et godt lavt tyngdepunkt.
  • En playmaker, der både kan skabe penetration i løbespillet og jagte spil ned fra bagsiden.

Svagheder

  • Vil for ofte rundt om blokeringer, så han kan tabe sit gap i løbespillet. Skal oftere bruge sine hænder til at angribe blokeringsspilleren foran sig. Teknisk upoleret til tider.
  • Parsons skal stadig arbejde med stabiliteten i sine reads. Når han ser en mulighed, er han hurtig på aftrækkeren, men han kan også snydes af play fakes lige nu. På samme måde som Devin White for et par år tilbage, vil der være nogle svipsere tidligt i karrieren.
  • Nogle gange kunne man godt savne 5% styrke og physicality i hans spil. Spiller meget på sin fart lige nu.
  • Mangler lidt feel i sin zoneopdækning. Virker som manglende erfaring, da der også er fine spil på dette punkt.

Opsummering
Micah Parsons er et åbenlyst talent, der har alle de kvaliteter, man søger i sin moderne linebacker i nutidens NFL. Han har en fin størrelse og kombinerer det med strålende bevægelsesevner. Han viser mange fine takter i opdækningsspillet og kan dække fra sidelinje til sidelinje mod løbet. Kommer derudover med nogle fine evner som blitzer, hvilket også bliver mere og mere værdifuldt i nutidens i NFL. Der er altid småting, som de her unge spillere kan arbejde på både teknisk og mental, men Parsons har ikke åbenlyse mangler, der bør sætte stopper for, at han kan blive en god NFL-linebacker. Og hvis hans evner i opdækningen udvikler sig godt, har han potentialet til at blive en af ligaens bedste linebackere.

NFL Comparison: Jaylon Smith/Devin White

Senest opdateret 09/11/2020
- Teis Joranger

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button