Offensiv linje 2021Scouting Reports 2021

Larry Borom: Stort skur med dejlig teknik i kastespillet

Store offensive tackles har nogle gange problemer med fodarbejdet i pass protection, men det gælder ikke Larry Borom fra Missouri. Borom er allerede teknisk velfunderet i kastespillet, men mangler en del forskellige ting i løbespillet.

Larry Borom er født i Detroit-området, Michigan. Han var anset som et 3-stjernet talent ud af college og havde relativt få tilbud fra de fem største konferencer. Han imponerede dog Missouri til en talentsamling.

Hos Missouri redshirtede han sin første sæson i 2017, inden han i 2018 agerede backup på linjen. I 2019 startede han 10 ud af 11 kampe på linjen, men på mange forskellige positioner. I første halvdel af året spillede han både guard og venstre tackle, inden han mod slutningen af sæsonen bed sig fast som højre tackle. Sidstnævnte position forblev han på i 2020, hvor han på 324 pass protection snaps kun tillod fire pressures.

Alder ved draften: 22 år (30. marts 1999)
Højde: 6 ft. 6 in. (198 cm)
Vægt: 332 lbs (151 kg)

Larry Borom Scouting Reports

Styrker

 • Store bamser på den offensive linje er herlige, og Borom er af de større i årets draft. Borom har både al den højde og længde, du kunne ønske dig i en tackle, og så er han bare et massivt hus af et menneske.
 • Borom er en tung tackle, og han er deraf ikke som sådan let på tå. Men han har faktisk noget ganske glimrende eksplosivitet ud af sine stance, og hans kontrol over sine bevægelser er gode i kastespillet.
 • Hans fodarbejde i pass protection er super effektiv, og han har masser af fleksibilitet i underkroppen, som giver ham mulighed for at arbejde nede i knæene og få nok dybde i sine pass sets. Ingen false steps og generelt en dejlig pass pro kontrol over fodarbejdet.
 • Ligeledes i pass protection viser Borom noget rigtig fin tålmodighed i sine hænder, og hans timing i sit pucnh er rigtig fint. Han fastholder en balanceret position, hvorfra han kan lande sit punch, og han viser glimrende evne til at resette sine hænder og ellers generelt noget fin styrke i hans punch.
 • I løbespillet kan man godt se, at Borom er en stort og stærk gut. Hans upper body strength er tydelig, og han viser en god evne til at skabe torque og dreje forsvarsspillere væk, når han får fat i dem.
 • Boroms solide vægt og fine evne til at arbejde nede i knæene gør, at han ofte absorberer rushere rigtig fint. Solid base og et godt anker.

Svagheder

 • Borom er en tung tackle, og jeg tror reelt også, at han spiller lidt for tung lige nu. Han ligner en mand, der ville have godt af at tabe lidt kilo, så han får lidt mere quickness i sit spil. Han er ikke let på tå, og man kan godt blive bekymret mod hurtige NFL-spillere.
 • Han er ikke verdens mest mobile tackle, og han har ofte svært ved at nå op på 2nd level og fange en linebacker. Han er ikke effektiv in space, og det er en af grundene til, at jeg gerne så ham 10 pund lettere, så dette måske forbedres lidt.
 • I løbespiller har Borom også et svingende niveau, når det kommer til at tage gode vinkler til sine blokeringer. Der mangler både noget quickness og forudseenhed til at komme mere regelmæssigt ind på folk.
 • I løbespillet skal Borom også arbejde på at sustaine sine blokeringer bedre. Der virker mest af alt til at mangle lidt quickness til at blive med folk, og han virker ikke så god til at koordinere sine hænder og fødder til at arbejde sammen i løbespillet. Slipper blokeringer lidt for tidligt.
 • Som så ofte før med så store og høj folk, så skal han passe på ikke at spille for oprejst. Jeg finder det ikke værende et stort problem for ham, da han godt kan arbejde nede i knæene, men det er en ting, som dukker op hist og her.

Opsummering

Der er gode mange tackles i årets, og derfor har Larry Borom heller ikke fået meget opmærksomhed. Jeg mener dog, at Borom er et rigtig solidt talent. Hans størrelse taget i betragtning er hans pass protection virkelig imponerende, og hans teknik er virkelig clean, kontrolleret og afmålt. Der er nogle forskellige ting i løbespillet, som han er ikke er så dygtig til lige nu, men en del af det føles coachable. Og så kan jeg personligt sagtens leve med, at han er under middel i løbespillet, hvis han kan overføre sine evner i kastespillet. For mig ligner Borom et solidt valgt på andendagen af draften.

NFL Comparison: Max Starks

Senest opdateret 08/02/2021
- Teis Joranger

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button