Offensiv linjeScouting Reports 2021

Josh Myers: Eksplosiv center med tvivlsom balance

De sidste to sæsoner har Josh Myers snappet bolden til Justin Fields, og man kan hurtig se, at han har nogle glimrende atletiske evner og noget styrke. Kontrollen, teknikken og balancen er dog bekymrende faktorer ved Myers’ spil.

Josh Myers er født og opvokset i Miamisburg, Ohio tæt ved Cincinnati. Hans talent blev hurtigt tydeligt, og Ohio State tilbød ham at spille for dem allerede efter Myers’ første år i high school. Han ventede dog til efter sin anden high school-sæson med at acceptere.

Da han endelig ankom til Ohio State redshirtede han sin første sæson, mens han flyttede fra guard til center. I anden sæson i 2018 var han backup, inden han endelig fik tøjlerne i midten af linjen i 2019. I 2020 spillede han syv kampe og over 500 snaps i den afkortede Big10-sæson.

Alder ved draften: ukendt (16. juli ukendt år)
Højde: 6ft 5 in. (196 cm)
Vægt: 312 lbs (142 kg)

Josh Myers Scouting Reports

Styrker

  • Josh Myers er ganske eksplosiv, og han kommer hurtigt ud af sin stance og ud over stepperne. Let på tå og der er ingen begrænsninger i de ting, som du kan bede ham om at gøre atletisk.
  • Myers bruger fint sin eksplosivitet og gode mobilitet til at komme ud i det åbne, og han har relativt let ved at nå 2nd level og blokere linebackere, når ellers sigtekornet er indstillet.
  • Der er noget solid power i Myers, og man kan se, at han virkelig kan flytte folk, når han får fingre i dem. Kan skabe en del momentum med sin eksplosivitet, og han har også noget styrke i overkroppen til at få drejet og flyttet forsvarsspillere.
  • Mange NFL-hold værdsætter spillere, der går til stålet og fysisk går efter at ydmyge modstanderen. Myers er fint med på den mentalitet, og han har generelt en god fysisk tilgang til spillet. Den tilgang kombineret med hans eksplosivitet og styrke giver nogle voldsomme blokeringer og pancakes på nogle spil.

Svagheder

  • Det er usædvanligt at se en indvendig offensive linjemand bøje så meget i hofterne som Myers, og han ender ofte med en smal base kraftigt foroverbøjet. Det koster virkelig meget på balancen, og han ender nærmest på jorden på hver sjette spil. Virkelig dårlig balance.
  • Netop den smalle base betyder også, at han ofte ender lidt højt i sine blokeringer, og mod gode defensive linjefolk, der kan placere sine hænder, bliver han for let rejst op.
  • Jeg er ikke solgt på, hvordan Myers bruger sine hænder. Han kommer meget sjældent ind og får reelt fat i sine blokeringer, men han skubber bare til folk og håber, det er nok. Der mangler en evne til at komme ind og låse sig fast på sin mand og sustaine blokeringer.
  • I pass protection virker han ret usikker, og især hans hænder er rodede. Hans timing og placement er ikke ret god, og han ender ofte med at lade folk komme ind i brystet af ham i stedet for at stoppe momentum med gode punches.
  • Opfattelsen af spillet var en anden ting, som ikke virkede ideel fra Myers. Han var langsom til at opfatte adskillige blitzes og stunts, og han missede også sin mand i løbespillet fra tid til anden, fordi han ikke opfattede spillet godt nok.

Opsummering

Josh Myers har nogle fysisk kvaliteter, der vil være interessant for NFL-hold. Han er eksplosiv og har noget solid power. Personligt er jeg dog ganske skeptisk ved hans spil, fordi han spiller så smalt og foroverbøjet, at han vælter rundt på mange spil. Og når det kombineres med en spiller, der har svært ved at bruge sine hænder ordentligt, så er der bare meget lang vej.

NFL Comparison: Spencer Pulley

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button