Indvendig defensiv linje 2021Scouting Reports 2021

Jonathan Marshall: Atletisk freak med 1,5 sack i karrieren

Jonathan Marshall har kun lavet 1,5 sack i sin college-karriere på lidt over 1200 snaps, men alligevel er han en af de mest interessante defensive tackles til midtrunderne i årets draft. Han er nemlig en super atletisk spiller, man kan forsøge at forløse.

Jonathan Marshall er født og opvokset i Shepherd i Texas, hvor han var et 3-stjernet talent ud af college. Han havde mulighed for at vælge Oklahoma State, men valgte Arkansas over OSU.

Hos Arkansas redshirtede han sin første sæson i 2016 og spillede sparsomt i sin anden. I 2018 og 2019 spillede han sig ind i rotationen på forsvaret, men startede ikke. Det blev til omkring 300 snaps i begge sæsoner, og han lavedee 0,5 sack. I 2020 blev han endelig starter og spillede over 600 snaps i sæsonen. Selvom han ni gange var inde og ramme quarterbacken blev det stadig kun et til ét sack.

Alder ved draften: 23 år (16. september 1997)
Højde: 6ft 3in. (191cm)
Vægt: 310 lbs (141kg)

Jonathan Marshall Scouting Reports

Styrker

  • Jonathan Marshall har imponerende eksplosivitet for sin størrelse. Han flyver af linjen og har bare noget burst, som ganske få defensive linjefolk kan matche. Vil overraske offensive linjemænd med sit first step fra tid til anden.
  • Jeg kan godt lide Marshalls proportioner, som gør ham rimelig svær at holde, når han kommer på kant af folk. Han er kompakt med et godt tyngdepunkt.
  • Kan vinde på adskillige forskellige måder. Han har eksplosiviteten til vinde på atletiske evner. Han har nok styrke til at vinde på bull rushes eller med stærke hænder. Han har også nogle moves, som gør ham i stand på at vinde på teknik. Han er ikke begrænset i de muligheder, han kan vinde på.
  • Når det klikker for Marshall, så vinder han bare så utrolig hurtigt. Når han får kombineret sin hand usage med hans atletiske evner, så blæser han bare forbi folk. Fænomenal upside.

Svagheder

  • Marshall skal lære at spille med et bedre tyngdepunkt. Han er for ofte oprejst, hvilket dræber hans momentum og gør det svært for ham at udrette noget. Gør det også for let for de offensive linjefolk at styre ham i løbespillet, fordi han er helt åben, så hans bryst er eksponeret.
  • Marshall skal bruge sine hænder meget bedre mod løbet, så han kan spille med bedre længde. Lige nu holder han ikke sit bryst frit, og tillader den offensive linjemand at styre ham. Lige nu vinder han ikke, hvis han ikke vinder tidligt, og i stedet taber han mere og mere terræn, som snappet skrider frem.
  • Som pass rusher viser han nogle moves fra tid til anden, men der er for mange snaps, hvor det hele virker planløst. Der mangler også en evne til at lave et sekundært pass rush-moves, hvis det første ikke virker. For meget en hope and pray-taktik som rusher.
  • Til sidst skal Marshall blive bedre til at læse spillet og fornemme spillet. Han er langsom om at registrere blokeringernes udvikling, og han lokaliserer ikke boldholderen så godt, hvis ikke han vinder med det samme.

Opsummering

Jonathan Marshall har utroligt spændende potentiale, som man bare ikke kan lade være med at blive interesseret i. Han er virkelig eksplosiv og viser også tegn på teknisk formåen, omend det ikke er stabilt endnu. Han har dog brug for at blive bedre mod løbet både teknisk og mentalt, mens der stadig skal bygges på som rusher. Lige nu er han ikke klar til at spille mange snaps, men giv ham lidt tid, og så har han reelt ubegrænset potentiale atletisk set. Det er kun teknik og spilforståelse, der sætter begrænsninger.

NFL Comparison: Nathan Shepherd

Related Articles

En kommentar

Skriv et svar

Back to top button