Offensiv linje 2021Scouting Reports 2021

Jared Hocker: Erfaren damptromle med starterpotentiale

Kan man se forbi nogle begrænsninger i kastespillet, tilbyder Jared Hocker tilpas spændende evner i løbespillet, til at han i det rette system på sigt kan udvikle sig til en starter.

Jared Hocker er vokset op i North Richland Hills i Texas, og gik spillede sin high school-football i hjembyen på Birdville High School. Rangeret som et tre-stjernet recruit ud af high school fik han tilbud fra tre colleges, herunder to fra hjemstaten, og valgte at blive i Texas hos A&M Aggies.

Hocker spillede i seks kampe som Freshman, inden han som Sophomore gled ind i startopstillingen og startede otte kampe inden en skade lukkede ham ned for sæsonen. I løbet af 2019 og 2020 startede han samtlige 23 kampe og var en nøglebrik i holdets succes på jorden.

Alder ved draften: Uvist (11. juli ukendt år)
Højde: 6ft. 6in. (198 cm)
Vægt: 327 lbs (148 kg)

Jared Hocker Scouting Reports

Styrker

  • Hocker er bygget til at dominere i løbespillet, og han gør det også. Han er bomstærk og viser et fremragende leg drive, når han arbejder sig fremad og åbner huller til sin running back.
  • Der er styrke hele vejen gennem kroppen og Hocker forstår at bruge det. Han kan dominere sin modstander, og i pass protection er det ikke med et bull rush, man skal gøre sig forhåbninger om at komme forbi ham.
  • Der er stor styrke i Hockers 11” lapper, og han forstår hvordan han skal bruge hænderne, både i løbe- og kastespillet. Han bruger hænderne effektivt til at holde modstanderens pads oppe, og skabe en fordel i leverage, trods sine næsten to meter.
  • Selvom Hocker er bedst når han bare skal pløje fremad og skabe plads, viser han også solide evner som puller – han finder sit mål og får lavet blokeringen.

Svagheder

  • Hocker testede solidt for sin størrelse, men der er nogle atletiske begrænsninger, der kan give udfordringer på NFL-niveau, og også vil holde ham væk fra nogle holds draft boards. Han er ineffektiv når han arbejder sig ud på second level, og hans mirrorevner i pass protection kan blive udfordret af nogle mere atletiske interior rushers.
  • For en spiller på 6’6”, er det lidt ærgerligt at de stærke hænder sidder på så relativt korte arme som tilfældet er med Hocker. Han mangler lidt længde, og selvom hænderne bliver brugt fint, så er der mulighed for at komme ind i brystet af ham for modstandere.
  • Trods de stærke hænder, kan jeg godt savne at Hocker er bedre til at holde fast i sin blokering. Han kommer stærkt fra land, og kan han afslutte blokeringen med det samme, er alt godt – hvis ikke, kan han få problemer med at fastholde overtaget. Der mangler generelt lidt evner når han går i receovery mode.
  • Det er ikke et stort, udtalt problem, men jeg synes der er nogle eksempler på tape, hvor Hockers spilforståelse ikke virker helt i top. Hvis forsvaret gør det en smule eksotisk, kan han få svært ved at holde overblikket.

Opsummering

Der er klare styrker og klare svagheder ved Jared Hocker, og mens han for nogle hold slet ikke vil være interessant, da han overhovedet ikke passer ind i deres system, så kan jeg se starterpotentiale for et hold, der er klar til bare at lade ham arbejde downhill som blokeringsspiller. Kan det kombineres med et kasteangreb, hvor bolden kommer hurtigt ud af hænderne på quarterbacken, så er det endnu bedre. Det er klart i løbespillet Hocker er på sit bedste, men nogle af hans udfordringer i pass protection vil kunne maskeres i det rette system, og han er på ingen måde aldeles ubrugelig når han skal beskytte quarterbacken – men det er ikke dét man drafter ham for. Hocker ligner et valg til tredjedagen, der vil skulle starte som backup, og om alt går vel på sigt kan arbejde sig ind i en startopstilling.

NFL Comparison: Ben Bredeson

Opdateret: 24/04/2021
- Peter Meier Jensen

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button