Safeties 2021Scouting Reports 2021

Jamien Sherwood: Bokssafety med Lille John-fysik

Der mangler ikke fysik hos Jamien Sherwood, der har den perfekte Lille John-styrke til et forsvar, der mangler en stor bokssafety makker til deres dybe Robin Hood-hurtige safety.

Jamien Sherwood er født og opvokset i Jensen Beach lidt nord for Miami, Florida. Han var et 4-stjernet talent ud af high school og havde tilbud fra alle de store skoler i Florida samt store colleges som Georgia og Oklahoma.

Han valgte dog Auburn som sit college, og her blev han hurtigt sendt i aktion. I sin rookiesæson i 2018 var han rotationsspiller og spillede i alle kampe med 22 tacklinger til følge. I 2019 var han stadig ikke starter, men hans rolle var stadig forøget. Han sluttede 2019 med 43 tacklinger og 5 kast slået ned. I 2020 blev han endelig fuldtidsstarter, og her kvitterede han med 65 tacklinger, et sack og tre kast stået ned.

Alder ved draften: 21 år (12. januar 2000)
Højde: 6ft 2 in. (188 cm)
Vægt: 220 lbs (100 kg)

Jamien Sherwood Scouting Reports

Styrker

  • Sherwood er en kæmpe ladeport af en safety. Han er super bredskuldret med en muskuløs overkrop, lange arme og bare en imponerende fysik. Størrelse og styrke er ikke et problem.
  • På trods af den betydelige størrelse er Sherwood egentlig ret atletisk at se på. Der er noget ganske fin eksplosivitet i hans bevægelser, og han glider rundt på banen. Han er ikke hurtig som sådan, men han er rimelig smooth med fin burst på de første meter.
  • Sherwoods styrke gør ham ideel i en bokssafety-rolle, og han fylder fint i boksen mod løbespillet. Der er nogle forskellige ting, han skal arbejde med, men overordnet bidrager han bedre end de fleste safeties i boksen, når der skal støttes op mod løbet.
  • De lange arme og styrken hjælper også Sherwood rigtig meget som tackler. Han få fat i virkelig meget, og han har rigtig god tackle-range - også pga. af fin burst.
  • I opdækningen viser han glimerende evner mod tight ends, hvor han får hænderne på dem og forstyrrer dem, og samtidig har nok atletiske evner til at følge med dem og mirror på dem på ruterne. Giver også fin burst og range, når han arbejder underneden i zoner.

Svagheder

  • Jeg har rost Sherwoods generelle atletiske evner, og jeg synes også, de er fine for en type som ham. Man skal dog ikke tage fejl af, at Sherwoods topfart er under middel, og han ikke har den alsidighed, hvor man kan smide ham ned som dyb safety og forvente store ting fra ham.
  • Mentalt skal Sherwood blive en del hurtigere tænkende. Lige nu mangler man, at han ser spillet og hurtigt trykker på aftrækkeren. Han spiller for sjældent hurtigt, og han skal blive bedre til at forudse spillet.
  • I forlængelse af ovenstående punkt, er det vigtigt, at Sherwood bliver bedre til at tage gode vinkler til bolden. Der er for mange spil, hvor han ikke finder den bedste vej gennem trafikken, eller hvor han undervurderer/overvurderer den vinkel, han skal tage til bolden.
  • Når han er så stor og stærk, som han er, så ønsker man, at han er endnu bedre til at komme af blokeringer og arbejde rundt om trafikken. Han har styrken til at arbejde gennem kontakt, hvis han forbedrer sit arbejde med hænderne.

Opsummering

Det er ret tydeligt, hvad man kan bruge Jamien Sherwood til. Han er virkelig en stor og stærk safety med fysik til at gøre sig rigtig godt i boksen. Hvis man forventer en masse spil i opdækningen som dyb safety, bliver man skuffet. Men har man et system med en klart defineret bokssafety, som eksempelvis Pete Carrolls Cover 3-forsvar, så er Sherwood perfekt til bokssafety-rollen. Sherwoods rimelige solide atletiske evner og gode takter mod tight ends gør også, at man også får en spiller, som ikke kun er en spiller, der kan være fysisk mod løbet, men også kan bidrage mod kastet. Der skal noget udvikling til, når det kommer til Sherwoods evne til at læse spillet hurtigere, men han har en spændende pakke at arbejde med. Personligt ville jeg kigge på ham tidligt på dag 3. Hans pro day skuffede lidt, og det holder ham fra tredje runde for mig.

NFL Comparison: Jaquiski Tartt

Senest opdateret 29/03/2021
Teis Joranger

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button