Scouting Reports 2021Wide Receivere 2021

Jalen Camp: Mangler ruterne hvis han skal være andet en camp-body

Jalen Camp har en spændende fysisk pakke, der giver noget potentiale, hvis han bliver en mere dynamisk og nuanceret ruteløber. Hvis ikke det lykkedes, ligner han mere en training camp-body end noget andet.

Jalen Camp er født og opvokset i Cumming, Georgia, lidt nord for Atlanta. Han prøvede football for første gang i sin anden sæson i high school. Han var et 2-stjernet talent ud af high school, hvor Georgia Tech blev hans valg af college.

Hos Georgia Tech var han primært backup og special teamer i 2016 og 2017. Han blev starter i 2018, hvor han dog kun greb for 168 yards i et løbetungt Georgia Tech-angreb. I 2019 spillede han fire kampe, inden han blev skadet og redshirtede resten af året. I 2020 vendte han tilbage som starter og greb for 439 yards og fire touchdowns i 10 kampe.

Alder ved draften: 22 år (10. juli 1998)
Højde: 6ft. 2in. (188 cm)
Vægt: 226 lbs. (103 kg)

Jalen Camp Scouting Reports

Styrker

  • Jalen Camp er bare bygget som noget, man ser i en superheltefilm. Han er bare super muskuløs og tæt bygget. Tøjet kan næsten ikke holde på muskulaturen, og han står bare trimmet og knivskarpt.
  • Han viser noget udmærket kropskontrol og en evne til at skærme forsvarsspillere ved catch point. Havde flere bolde, som han hev ind under hårdt pres, hvor han glimrende bruger sin størrelse til at angribe bolden og luften og samtidig ikke give mulighed for cornerbacks til at komme rundt om ham.
  • Camps hænder var faktisk ret solide, og han viste især nogle stærke hænder i contestede situationer, hvor han fint plukkede bolden ud af luften og holdt godt fast i kuglen, selvom cornerbacken kom ind på kroppen af ham.

Svagheder

  • Jalen Camp testede super godt, men jeg synes ikke, at han spillede lige så atletisk. Han løber meget oprejst og stift, så det koster en del på både hans eksplosivitet og hans retningsskift. Ser bare ikke naturligt ud i sine football-bevægelser.
  • Hans evne til at slå press coverage er ikke pålidelig lige nu, og selvom han har styrke til at arbejde gennem kontakt, så mangler der noget burst og noget teknik til at slå cornerbacks tidligt.
  • Han er bedst, når han kan arbejde vertikalt ud af slotten, og lige så snart, han skal til at sætte nogle cuts op og skifte retning, så bliver det ret ligegyldigt og uinspirerende. Savner den der evne til at sænke hofterne og eksplodere ind og ud af cuts.

Opsummering

Jalen Camp har en spændende atletisk profil, og han står bare knivskarpt fysisk med imponerende størrelse og muskulatur. Der er dog ikke meget naturligt flair over hans spil på banen. Hans bevægelser mangler quickness og feel for receiver-opgaverne, og hans ruter og evne til at slippe fri er bare under middel. Til gengæld er hans hænder udmærket, og det giver håb om, at han måske kan være en fysisk stærk receiver henover midten, hvis han kan blive en bedre ruteløber.

NFL Comparison: J.J. Arcega Whiteside light

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button