Linebackers 2021Scouting Reports 2021

Isaiah McDuffie: All pro-navn med fart i stængerne

Navnet i sig selv er førsterundeværdigt, og Isaiah McDuffie har da også noget interessant fart i stængerne. Desværre er næsten alt andet noget mangelfuldt hos McDuffie.

Isaiah McDuffie er født og opvokset i Buffalo, New York. Han var et 3-stjernet talent ud af high school, og han havde tilbud fra en håndfuld skoler i det nordøstlige USA. Her valgte han Boston College over blandt andet Syracuse og Pittsburgh.

Hos Boston College spillede han som freshman i 2017 fast på holdets special teams-enhed. I 2018 bed han sig fast som starter, og han lavde 86 tacklinger over 12 kampe. I 2019 døjede han med en skade, og det blev kun til fire kampe for ham, hvor han lavede 30 tacklinger i alt. I 2020 spillede han sin første sæson som inside linebacker hos Boston College, og her blev det til 107 tacklinger i sæsonen.

Alder ved draften: 21 år (21. juli 1999)
Højde: 6ft 1 in. (185 cm)
Vægt: 224 lbs (102 kg)

Isaiah McDuffie Scouting Reports

Styrker

  • Vi bliver nødt til at starte med det åbenlyse. At hedde Isaiah McDuffie er simpelthen et kæmpe win. Forestil dig at lave et stort spil, og kommentatoren/stadion bare råber "McDUFFFFIIIEEEE". Det kan bare noget.
  • Oh well. Tilbage til det mindre vigtige, spillet på banen. McDuffie har rigtig fin fart i stængerne. Han er eksplosiv med rigtig fin closing speed og fin fart til at nå fra sidelinjen til sidelinje.
  • Der er rigtig hurtige fødder på McDuffie, og han skifter retning rigtig effektivt. God short area quickness med en evne til at arbejde lavt om blokeringer. Overordnet er han bare en rigtig fin atlet.
  • Til sidst vil jeg værdsætte McDuffies indstilling på banen. Der er en god attitude og et fighterhjerte i ham, og det er altid godt at se. Det vil som minimum gøre ham til en solid special teamer, vil jeg tro.

Svagheder

  • McDuffie har kun spillet rigtig linebacker i en enkel sæson, og det kan man godt se. Han læser spillet noget tvivlsomt, og bidder på alverdens eye candy, som angreb smider efter ham. Det er lidt for uregerligt lige nu, og han skal blive mere disciplineret.
  • Han er heller ikke så pålidelig, når det kommer til at stoppe løbet. Der er mange false steps i hans spil, når han skal mirror runningbacken, og han tager en del dårlige vinkler og approaches til at komme gennem trafik og til boldholderen.
  • Størrelsen er et problem for McDuffie. Han er en mindre linebacker, og hans styrke er ikke så imponerende. Han bliver kastet lidt rundt, og han har meget svært ved at håndtere blokeringer i løbespillet. Jeg savner virkelig noget masse og styrke i hans spil.
  • Med lidt manglende styrke ville det være dejligt, hvis McDuffie kunne en masse i opdækningen. Ideelt set vil han være en coverage-linebacker i NFL. Problemet er bare, at hans awareness ikke virker ret skarp. Jeg synes ikke, han får nok dybde på sine drops, og han fylder ikke nok lige nu. Skal læse rutekombinationer bedre.

Opsummering

Der er noget atletisk potentiale i Isaiah McDuffie, som har noget god fart, hurtige fødder og en god short area quickness. Han er bare lidt undersized, så ideelt set bliver han en coverage-linebacker i NFL. Problemet er bare, at der er ret lang vej igen, da han hverken mod løbet eller kastet virker til at læse eller fornemme spillet ret godt lige nu. I min optik ligner han en special teamer, som måske med en seriøs udvikling om et par år kan bidrage på et forsvar.

NFL Comparison: Nate Gerry

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button