Safeties 2021Scouting Reports 2021

Divine Deablo: Djævelsk spændende og alsidig brik

Stor, stærk, eksplosiv, hurtig, alsidig. Man kan koble adskillige gode tillægsord til Divine Deablos spil. Der er også nogle ting, der skal arbejdes på, men spilleren med det gudsfrygtige og djævelske navn er en virkelig spændende safety/linebacker brik til et forsvar.

Divine Deablo er født og opvokset i Winston-Salem i North Carolina. Han er opkaldt efter sin oldefar, der var indfødt amerikaner og fik navnet Divine for at forsøge at udligne efternavnet, der på spansk betyder djævel.

Deablo var et 4-stjernet taletn som wide receiver ud af high school, og han havde tilbud fra mange store skoler heriblandt Clemson, Florida og Georgia. Han valgte dog at blive lidt tættere på sit hjem og gå på Virginia Tech lige nord for statsgrænsen.

Hos Virginia Tech greb han én bold i sin første sæson i 2016, mens ellers spillede special teams. Inden sin anden sæson besluttede holdet og ham selv, at han ville blive flyttet til safety. Han spillede som backup i et par kampe af 2017, inden han blev skadet og redshirtede resten af året.

I 2018 bed han sig for alvor fast på holdet og fik betydelig spilletid. I alt blev det til 54 tacklinger og to kast slået ned. I 2019 blev han starter og startede alle 13 kampe og lavede 84 tacklinger og en interception. I 2020 startede han alle ni kampe og lavede fire interceptions heriblandt en interception af Trevor Lawrence i deres kamp mod Clemson.

Alder ved draften: 22 år (17. august 1998)
Højde: 6ft 3 in. (191cm) (Ved Senior Bowl)
Vægt: 226 lbs (103kg) (Ved Senior Bowl)

Divine Deablo Scouting Reports

Styrker

  • Fedt navn!
  • Divine Deablo har et virkelig interessant build. Han er stor med lange arme og en fantastisk muskulatur. Virkelig stærk at se på med noget power. Bare en imponerende statur at se på.
  • Den kropsbygning kombinerer han med strålende atletiske evner. Man kan se, hvor eksplosiv han er, og han har virkelig også noget fart, når han giver los. Når han virkelig trigger på noget, han ser, så kommer han flyvende med ekstremt høj fart og en appel, der er virkelig appellerende.
  • Med hans gode kropsbygning kommer der noget rigtig fin play strength, og han fylder noget i boksen modsat en del andre safeties. Han bliver ikke bare kastet rundt ved den mindste kontakt, men har derimod modstandkraft til at arbejde gennem nogle blokeringer og kontakt i boksen.
  • Deablos alsidighed er utroligt appellerende. Han har spillet dyb safety for Virginia Tech, og det kan han godt gøre på nogle snaps. Han har styrken arbejde nede i boksen mod løbet. Han har størrelse og atletiske evner til at følge tight ends i mandsopdækning. Han har størrelse til reelt at spille sub package linebacker. Han er en utroligt alsidig og spændende brik til et forsvar.
  • Til sidst må jeg nævne, hvordan han stinker langt væk af potentiale. Når han spiller med forudseenhed og beslutsomhed, viser han bare spil på meget højt niveau.

Svagheder

  • Helt overordnet emmer Deablo af potentiale, men det er alt for meget kun i glimt. Han skal være mere pålidelig, når han læser spillet. Der er for mange spil, hvor han ikke er forudseende, og han bliver for reaktiv. Hvis han skal have en fuldtidsrolle, skal han blive bedre til at læse spillet.
  • I løbespillet får han taget lidt for mange dårlige vinkler, og hvis han rigtig skal blive en bokssafety eller en hybrid-linebacker, skal han blive bedre til at finde vej gennem trafikken i boksen. Lige nu ender han bag blokeringer alt for ofte.
  • I opdækningen er der teknisk nogle ting at arbejde på. Hans footwork og hip turns i opdækningen virker lidt usikkert, og han spiller ikke med den bedste anticipation og route recognition lige nu. Skal arbejde på at blive mere komfortabel i opdækningen.
  • Når man har den kropsbygning, som Deablo har, ville det være fedt, hvis han var endnu mere fysisk. Det er ikke sådan, at han ikke kan lide kontakt og at tackle, men han har størrelsen til at være en mand, der sætter tonen, og det er han ikke rigtigt.

Opsummering

Divine Deablo er en virkelig interessant spiller med størrelse, atletiske evner og et voldsomt alsidigt skill set. Han kan gå ind fra dag et og være en dime-linebacker i sub package, og herfra kan han udvikle sig i flere retninger til enten bokssafety, two-high safety hos cover-4 hold eller en form for outside linebacker hos 4-3 hold. Der er dog lidt vej mentalt og teknisk, men når vi kommer lidt ned i tredje runde, føles Deablo som for spændende til at lade passere forbi.

NFL Comparison: En mere atletisk Kyzir White

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button