Offensiv linje 2021Scouting Reports 2021

David Moore: A little less of Moore

David Moore er et spændende guard-talent med nogle kvaliteter, der kan gøre ham til starter i NFL. Han har dog brug for at polere sin teknik, og så skal han nok også tabe sig lidt, så balancen forbedres.

David Moore er fra Little Rock, Arkansas, hvor han kun spillede football to år i high school. Han var ikke ret højt vurderet ud af high school, og derfor endte han hos FCS-holdt Grambling State.

Hos Grambling State redshirtede han sin første sæson i 2016, inden han i 2017 så banen for første gang, da Grambling State sikrede sig deres konference-titel. I 2018 og 2019 var han fast starter, inden 2020-sæsonen blev aflyst og senere flyttet til foråret 2021. I stedet for at deltage i forårsturneringen valgte Moore at bruge efteråret 2020 på at fokusere på at forberede sig til 2021-draften.

Alder ved draften: 22 år (12. maj 1998)
Højde: 6ft 1 in. (186cm) (Ved Senior Bowl)
Vægt: 350 lbs (159kg) (Ved Senior Bowl) (Var 330 ved sin pro day)

David Moore Scouting Reports

Styrker

  • David Moore er ikke høj, men han er derimod tung, og han er bare bygget til at være tung. Selvom han nok spillede tungere, end han burde, så det ikke voldsomt ud. Han bærer vægten godt, og han har bare kropsbygningen og densiteten til at være en god mauler af en bamse.
  • Selvom Moore er tung, så bevæger han sig ganske glimrende. Han har fin eksplosivitet og farten og quickness er god nok til, at han kan komme ud i det åbne og blokere i bevægelse.
  • Han har noget juice i hans hænder, og der er noget god power i hans første punch, og han leverer nogle gode stød til at ødelægge rusherens momentum.
  • Hans evne til at blokere i bevægelse er over middel, og selvom han er en lidt stor basse, så tager han udmærkede vinkler på 2nd level, så han kan levere gode kombo-blocks.
  • Der er en god attitude over Moores spil. Han er ret opmærksom i sit spil, og leder hele tiden efter noget at lave. Han er også ret fysisk i sit spil, og er overordnet bare sådan en type, man gerne vil have på sit hold.

Svagheder

  • Selvom Moore bevæger sig ganske godt, så skal han lære at styre kroppen lidt bedre. Det bliver lidt for overaggressivt nogle gange, og så mister han balancen og kontrollen over sine bevægelser og balancen.
  • Han footwork i pass protection virker lidt kluntet og upræcist, og han arbejder nogle gange med lidt for bred en base, så han ikke kan lave de nødvendige justeringer, når rusheren laver sine moves. Skal arbejdes lidt med at rydde op i pass pro-tekniken.
  • Nu nævnte jeg, at han har noget juice i sit punch, men når han først er engaged i en blokering, så savner jeg faktisk en bedre evne til at kanalisere hans power. Han får ligesom ikke rigtigt rullet hofterne godt, og i pass pro kan han også skubbes mere tilbage, end man ønsker. Skal finde en måde at aktivere sin core bedre.

Opsummering

David Moore er en sjov spiller at se på. Han er ret lav, men er virkelig robust bygget. Han har nogle ret fine kvaliteter i sit spil i form af udmærket spilforståelse, nogle kraftfulde hænder og udmærket kombination af størrelse og atletiske evner. Der er dog nogle ting, der lige skal justeres og arbejdes på, før han er starterklar i NFL, og han skal nok også ind i et NFL-program og tabe sig lidt, da 330+ pund for en 6ft. 1inch guard er lidt voldsomt.

NFL Comparison: A.J. Cann

Related Articles

Skriv et svar

Back to top button